Έκθεση φωτογραφίας INWARDS…Η συμμετοχη της Κρυσταλλίας Ιωαννίδου

0
6
Η Φωτογραφική δημιουργία ειναι της κ Κρυσταλλίας Ιωαννίδου
  Η παύση ως αφετηρία μεταμόρφωσης στην Gallery Luminous Eye την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, με την επιμέλεια του Χαρη Κακαρουχα (Haris Kakarouhas)
Οι εργασίες επιλεχθηκαν κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού που προκηρυξε η Luminous Eye την Άνοιξη του 2020 από επιτροπή που απαρτιστηκε από τους φωτογράφους Κωστή Αντωνιαδη, Βασίλη Γεροντακο Χάρη Κακαρούχα και την ψυχοθεραπευτρια Έφη Μητροπουλου.
( Λόγω συνθηκών η έκθεση είχε αναβληθεί}
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Αγγελίνα Παγώνη, Αριστοτέλης Χατζηκύρου, Barbara Vandendriessche, Αμαλία Τσακίρη, Δήμητρα Σταθοπούλου, Μαρία Τσομπατζόγλου, Cloe Harent, Κρυσταλλία Ιωαννίδου, Mica Novaes, Δάφνη Κοτσιάνη.
Οι καλλιτέχνες της έκθεσης μέσα στην συνθήκη της πανδημίας χρησιμοποιούν το φωτογραφικό μέσο για να καθρεφτίσουν την βιωμένη εσωτερική τους πραγματικότητα. Η πανδημία αποτέλεσε γι’ αυτούς μια διαδικασία αναστοχασμού πάνω στις αξίες της ζωής, τη σχέση με τον κόσμο, ένα διαφορετικό πρίσμα να ξαναδούν τα κίνητρα, τους στόχους και τις επιδιώξεις τους. Οδηγήθηκαν σε μια έσωθεν διερεύνηση και παρατήρηση. Και αυτή η στροφή κατεύθυνσης έγινε αφετηρία μεταμόρφωσης του βλέμματος.
Μέσα από τη μετοχή στα παραπάνω ταξίδια ο θεατής καλείται με την σειρά του να ζήσει την δική του εσωτερική περιπέτεια. Καταλήγοντας για μια ακόμη φορά στο συμπέρασμα ότι, εν τέλει, δεν υλοποιούμε οπτικά παρά την εσωτερική μας πραγματικότητα.
Εγκαίνια:
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 18.00-22.30μμ
Διάρκεια της έκθεσης:
12 – 28 Νοεμβρίου 2021
Μέρες και ώρες προσέλευσης:
Τετάρτη 02:00 μμ – 06:00 μμ και Πέμπτη έως και Κυριακή 05:00 μμ – 09:00 μμ
Luminous Eye: Μητσαίων 2Α 11742 Κουκάκι
(Θα τηρηθούν όλοι οι κανονες προστασίας κατά του Covid-19.)
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ