Αμυράς: Ο Θεοδωράκης να πει γιατί ψήφισε την συμφωνία των Πρεσπών

0
3

Μετά τον ανεξάρτητο – πλέον – βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό που κάλεσε χθες τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη ,να πει σε ποιον ή σε ποιους είχε δεσμευτεί ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή,  έρχεται σήμερα και ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, να ζητά το ίδιο.

Ο κ. Αμυράς μιλώντας στον ΣΚΑΙ, άφησε υπόνοιες ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε αναλάβει δεσμεύσεις για να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών, και κάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού να δημοσιοποιήσει ηχογραφήσεις και πρακτικά της κλειστής σύσκεψης που έγινε αναφορικά με το σκοπιανό ζήτημα.

«Θα έλεγα στον Θεοδωράκη να βγάλει στη δημοσιότητα όλα τα ηχητικά για να έχει εικόνα ο κόσμος.

Από μένα έχει το ελεύθερο να βγάλει τα πρακτικά της σημαντικότερης σύσκεψης που συμμετείχα όσο ήμουν στο Ποτάμι. Αν θέλει να συνεχίσει αυτόν τον βρώμικο πόλεμο, με παράνομες πρακτικές, να τα βγάλει στη δημοσιότητα. Αλλά να απαντήσει: Γιατί ήθελε να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών;

Αν μου στείλει τώρα μήνυμα και μου δώσει το ελεύθερο, μπορώ να σας πω. Να μας πει και αν έχει αναλάβει δεσμεύεις και έναντι ποιων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκτίμηση του Γ. Αμυρά είναι ότι το Ποτάμι, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο μονίμως στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ, διαλύθηκε εξαιτίας του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Αποχωρήσαμε εννέα βουλευτές από το Ποτάμι και στο μυαλό του Θεοδωράκη ήταν στραβός ο γιαλός…», ανέφερε συγκεκριμένα.

 

vimapress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ