Αντί χρονογραφήματος….μια “ατραξιόν”

0
18
Γράφει η Ζωή Γκίνου
Έχει κάνει 50 μπάνια, εχει παει για σκι, έκανε βόλτες με το ελικόπτερο Αντιπαρο-Επίδαυρο, ποδήλατο, μότο κρος, βουτιές σε λίμνες, εκδρομές, πήρε τσουρέκια και χαριεντιζόταν σε επίσκεψη σε μια πόλη με θανάτους καθημερινούς κι όλα αυτά σε καιρό πανδημίας,όσο εσείς πεθαίνετε και χάνετε τις δουλειές σας, παίρνοντας ψίχουλα από το κράτος.
Τέστ δέν γίνονται αντί να τα διαθέσουν δωρεάν δώσανε μια τιμή ενδεικτική οι άλλοι από την άλλη πλευρά (ιδιωτικά εργαστήρια δυσανασχετούν για τις χαμηλές αποδοχές) και γίνετε της κακομοίρας .
Τα C-130 άρχισαν να μεταφέρουν τους πρώτους νεκρούς από τη βόρεια Ελλάδα στην Αθήνα. Αντί να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό και να δυναμώσουν το σύστημα υγείας σε μία πανδημία με την οποία δεν θα ξεμπερδέψουμε εύκολα, τρέχουν πίσω από τις εξελίξεις.
Είναι οι πρώτοι νεκροί που φεύγουν αδάκρυτοι από αυτή τη χώρα.
Ούτε έναν συγγενή νεκρού από κορονοϊό δεν έχουν βγάλει τα κανάλια έως τώρα, μόνο ανθρώπους που νόσησαν και είναι καλά τώρα. Γιατί, άραγε?
Ότι θέλουνε μας λένε και εμείς ότι καταλαβαίνουμε πιστεύουμε.
Γιατροί δεν υπάρχουν έχουν φύγει ΟΛΟΙ στο εξωτερικό το ίδιο κ οι νοσηλευτές, ειδικευόμενος ούτε για δείγμα..
Άσο για τις δουλίτσες αυτές συνεχίζουν ακάθεκτες, όπως κ τα μπουκώματα στα ΜΜΕ, ετοιμάζει τις τσέπες του ο Πέτσας.
Και μή νομίζει κανείς πώς άμα αρρωστήσει , θα χρήσει τις ιδίας μεταχείρισης, ούτε ΜΕΘ θα υπάρχουν ούτε τα κατάλληλα φάρμακα…
Αν δεν το καταλάβατε ακόμα αυτό δεν είναι πρωθυπουργός Ατραξιόν είναι!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ