ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι Αμερικανοί θέλουν να αναγνωρίσει o Tραμπ ως τρομοκράτη τον George Soros

0
10

   Αμερικανοί πολίτες συλλέγουν υπογραφές για ένα αίτημα που ζητά από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ, να αναγνωρίσει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο George Soros ως τρομοκράτη. Το αίτημα, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, έχει ήδη συγκεντρώσει 70.000 υπογραφές.

   Για να εξεταστεί το εν λόγω αίτημα, θα πρέπει να συγκεντρωθούν σχεδόν 30.000 περισσότερες υπογραφές έως τις 19 Σεπτεμβρίου.

   Στην αίτηση αναφέρεται ότι ο George Soros προσπάθησε σκόπιμα και διαρκώς να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση και να διαπράξει άλλες πράξεις βίας εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των πολιτών της.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τους υπογράφοντες την αίτηση, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ και το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να αποκαλύψουν αμέσως τον George Soros, τις οργανώσεις του και τα μέλη τους – τρομοκράτες και να αποσύρουν το σύνολο της προσωπικής του περιουσίας και βάσει του νόμου περί δήμευσης περιουσιακών στοιχείων.

   Νωρίτερα, αναφέρθηκε ότι το Ισραήλ κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο των ΗΠΑ George Soros για συστηματικές προσπάθειες υπονόμευσης των δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων του εβραϊκού κράτους.

ΠΗΓΗ: Pravda.Ru

Μετάφραση: “Αναστοχασμοί”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ