Αρχική Αρθρογραφία Αποσβολωμένοι Κυριάκος και Αλέξης από τις αποκαλύψεις των NYΤimes και της WSJ...

Αποσβολωμένοι Κυριάκος και Αλέξης από τις αποκαλύψεις των NYΤimes και της WSJ για τον Bill Gates και τα εμβόλια Το Τhe Clockwork Orange Times ανάμεσα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου παρουσιάζει τις δραματικές εξελίξεις

0
82
https://kourdistoportocali.com

Πάγωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας από τις αποκαλύψεις των διεθνών ΜΜΕ για τη ζωή του Bill Gates. Την ίδια στιγμή χαρακτηριστική είναι η αφωνία και της πλειοψηφίας των εγχώριων ΜΜΕ τα οποία έχοντας εκπαιδευθεί σε εγχώριες βουκόλ υποθέσεις και σκάνδαλα δεν μπορούν να χωνέψουν αυτό που βιώνουν.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Είναι τόσο συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που ξεπερνάνε ακόμη και τα σενάρια συνωμοσίας.

Σήμερα στα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ είναι πρωτοσέλιδο οι παροτρύνσεις του Μεγάλου Φιλάνθρωπου Bill Gates προς τον Παιδόφιλο Epstein να πάρει μέρος στις φιλανθρωπίες του Ιδρύματός του ώστε να ξεπλυθεί για τα σεξουαλικά εγκλήματα του βιασμού και της εμπορίας ανηλίκων.

Πως είναι δυνατόν ο Μέγας Φιλάνθρωπος Gates που έχει επενδύσει σχεδόν σε όλες τις εταιρίες που παράγουν mRNA εμβόλια για ιούς που έχουν φτιαχτεί από ανθρώπινο χέρι όπως ισχυρίζονται κορυφαίες προσωπικότητες του πλανήτη (δείτε εδώ την μεγάλη έρευνα του The Clockwork Orange Times ταυτόχρονα με τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ) να ενδιαφέρεται πραγματικά για τα παιδιά της Αφρικής και της Ινδίας;

Αμφότερες οι δύο χώρες έχουν μετατραπεί σε απέραντα εργαστήρια παρασκευής ιών οι οποίοι στη συνέχεια εξαπλώνονται στον πλανήτη.

Είναι τυχαίο ότι στην Ινδία για παράδειγμα στην οποία δεκαετίες τώρα έχει ξεδιπλωθεί η δράση του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates πεθαίνουν σαν τα κουνούπια οι αναλώσιμοι άνθρωποι;

Στην Ινδία και την Αφρική παράγονται οι ακόμη πιο μεταδοτικές μεταλλάξεις της Covid-19 και αφού πεθαίνουν χιλιάδες προκαλώντας τρόμο στις δυτικές κοινωνίες έρχονται στη συνέχεια τα εμβόλια να σταματήσουν δήθεν τη κόλαση!

Κι όμως εξαιτίας του ανταγωνισμού των φαρμακοβιομηχανιών που παράγουν τα εμβόλια η κόλαση δεν θα σταματήσει ποτέ.

Πάντα οι στρατευμένοι επιστήμονες των εργαστηρίων θα “διαρρέουν” (η θεωρία του ατυχήματος) τις νέες μεταλλάξεις που θα δικαιολογούν νέα εμβόλια και ο φαύλος κύκλος θα συνεχίζεται.

Γι΄αυτό το λόγο κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην κυριαρχία του Bill  Gates και τον ιδρυμάτων που ελέγχει μέσα από τις χορηγίες του.

Ακόμη και το Ιδρυμα του Τόνυ Μπλαιρ που επίσης έχει δράση στην Αφρική χρηματοδοτεί ο Παγκόσμιος Αυτοκράτορας του Ιμπέριουμ της Υγείας Bill Gates.

Εως τώρα κανείς ηγέτης δεν μπορούσε να του αντισταθεί.

Τι μπορεί να κάνει ο Μητσοτάκης ή ο Τσίπρας σαν πρωθυπουργός εάν ένας καλοχτενισμένος Ινδός ή Αφρικανός ή Αγγλος τουρίστας φορέας ενός νέου ιού μετατρέψει τη πλατεία Συντάγματος σε Γουχάν με τον ιό να εξαπλώνεται και να σκοτώνει 30.000 οξυδερκείς Αθηναίους σε μία εβδομάδα; Τρομακτικό ε;

Κι όμως συνέβη στη Γουχάν. Συμβαίνει τώρα στην Ινδία.

H Ινδία, αγαπημένος προορισμός των δράσεων του Ιδρύματος Gates, δεν είναι παρά εάν εργαστήριο παρασκευής ιών από πρόθυμους επιστήμονες οι οποίοι χρηματοδοτούνται εκτός από τα γνωστά ιδρύματα, από την Ε.Ε., τις ΗΠΑ, τη Κίνα και πάει λέγοντας.

Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η κόλαση είναι-τώρα που άρχισε το πουλόβερ να ξηλώνεται-να φθάσουμε στη ρίζα του κακού.

Να εντοπίσουν οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών που τις αφορά άμεσα η ιστορία από που διέρρευσε ο ιός της Covid-19. Από ποιο εργαστήριο, από ποια ανθρώπινα χέρια.

Η πρόσφατη έρευνα 18 επιστημόνων που παρουσίασαν οι Times της Νέας Υόρκης και το περιοδικό Science βάζει δυνατά στο παιγνίδι το νοσηρό ανθρώπινο μυαλό και χέρι στη παρασκευή του ιού.

Οταν εντοπισθούν οι δράστες της ακούσιας η εκούσιας διαρροής του ιού η ανθρωπότητα θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα συνειδητοποίησης.

Την ίδια στιγμή η Τεχνολογία θα φροντίσει να εντοπίζει τις διαρροές ιών ανά το κόσμο και να τις σταματάει εν τη γενέσει τους.

Το να σπεύσουμε να εμβολιαστούμε 4 δις άνθρωποι στο πλανήτη το μόνο που θα επιτύχουμε είναι να ανοίξουμε περαιτέρω την όρεξη στη μισάνθρωπη Αυτοκρατορία των Ιών και των Εμβολίων, αυτή τη νοσηρή παγκόσμια ιμπεριαλιστική Κυβέρνηση της Υγείας  να εξαπολύσει νέους ιούς (ήδη ο πολύς Gates και τα παπαγαλάκια του ανά το κόσμο προαναγγέλουν τη βιοτρομοκρατία-λες και δεν τη ζούμε ήδη) και δώστου νέα εμβόλια με άγνωστες παρενέργειες μια και παράγονται στο πόδι, παίρνουν εγκρίσεις από τους εξαγορασμένους φορείς σε χρόνο dt και πάει λέγοντας.

Η μετοχή της Pfizer ακόμη και μετά τη κυκλοφορία του εμβολίου όπως ανέλυσε -το Forbes νομίζω- ήταν καταβαραθρωμένη.

Ο Μπουρλά αγανακτισμένος και αμήχανος με τους επενδυτές που δεν αγοράζουν το χαρτί της.

Τέλη Μαρτίου μας ανακοίνωσε ότι σταματάει τη συνεργασία του με την BioNTech ενώ στο μεταξύ προαναγγέλει εμβολιασμούς σε παιδιά κάτω των 12 ετών παρότι υπάρχουν θάνατοι νέων ανθρώπων κάτω των 30 χρόνων από καρδιακά και θρομβώσεις μετά τις λήψεις των εμβολίων.

Αλήθεια τι απέγιναν τα φάρμακα που έχουν ήδη πάρει έγκριση ανά το κόσμο;

Τι νέα έχουμε για παράδειγμα από το Ισραηλινό εισπνεόμενο που δοκιμάζεται και σε ελληνικά νοσοκομεία;

Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο επικεφαλής της Pfizer να μην έχει εμβολιασθεί έως τις αρχές Μαρτίου του 2021 τότε που το Ισραήλ του απαγόρευσε την είσοδο επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος;

Θυμάσθε τη δικαιολογία του; Είχε πει ότι περίμενε τη σειρά του σαν κοινός θνητός στη πόλη της Νέας Υόρκης.

Δηλαδή ο άνθρωπος που όργωνε το πλανήτη για να κλείσει συμφωνίες με ηγέτες για την προώθηση των εμβολίων στα οποία ήταν συμπαραγωγός η εταιρία του με την ΒionTech ισχυρίστηκε ότι περίμενε τη σειρά του λες και ήταν ο Μπάμπης και η Σούλα από τη Δραπετσώνα και τα 3-5 Πηγάδια.

Λες και θα του έβαζε σκατόχερο ο Ρουβίκωνας επειδή πήρε τη σειρά κάποιου άλλου πολίτη από τη πλέμπα. Σαν τον παππού μου που είχε περίπτερο και δεν κάπνιζε.

Την ίδια δικαιολογία, ότι περίμενε τη σειρά του, είχε εκστομίσει τον Δεκέμβριο του 2020 και ο Ουγκουρ Σαχίν της BionTech δηλαδή ο άνθρωπος που κατασκεύασε το εμβόλιο από το οποίο εξαρτώνται υποτίθεται οι ζωές τόσων εκατομμυρίων συνανθρώπων του.

Αντί να εμβολιασθούν πρώτοι απ΄όλους βρήκαν αυτές τις αστείες δικαιολογίες που μοιάζουν τρομακτικές για όσους έσπευσαν να κάνουν το εμβόλιο αλλά και για όσους το σκέφτονται.

Ολοι μας θα περιμέναμε από τους επικεφαλής των εταιριών που κατασκευάζουν τα εμβόλια να σπεύσουν πρώτοι να τα κάνουν. Κι όμως αυτοί οι δύο παραδέχθηκαν ότι περίμεναν τη σειρά τους. Δηλαδή ο επιστήμονας που παρασκεύασε το εμβόλιο ρίσκαρε να πηγαίνει ανεμβολίαστος καθημερινά στο εργαστήριό του και ο άνθρωπος που ανέλαβε να το ντιλάρει ρίσκαρε να ταξιδεύει παγκοσμίως για να πουλήσει ένα προιόν που δεν είχε δοκιμάσει έως τον Μάρτιο του 2021!

Θεωρούμε βέβαιο ότι στο κυνήγι των σκοτεινών εγκεφάλων και των σκοτεινών επιστημόνων θα εμπλακεί σίγουρα η Ισραηλινή Μοσάντ η οποία πολύ σωστά κυνηγάει ακόμη και τιμωρεί τους Ναζί.

Κι αυτό γιατί η Αυτοκρατορία του Εμβολίου παγίδεψε τον Νετανιάχου ο οποίος περνούσε μια δικαστική περιπέτεια στη χώρα του για ασήμαντους λόγους και αγχωμένος εμβολίασε πάνω από 5 εκατ. πολίτες του Ισραήλ μην υπολογίζοντας τις παρενέργειες.

Η Μοσάντ και το Ισραήλ αργά ή γρήγορα θα καταδιώξουν τους εφιάλτες τους.

Το επιχείρημα ότι ο εμβολιασμός ήταν αποτελεσματικός στο Ισραήλ δεν ευσταθεί γιατί η χώρα παραμένει ερμητικά κλειστή σε ξένους (με εξαίρεση πολιτικούς, δημοσιογράφους και κάποιους καλλιτέχνες τελευταία) από τον Μάρτιο του 2020.

Το Ισραήλ για ένα και πλέον χρόνο δεν δέχεται τουρίστες-πιθανόν ακόμη να μην επιτρέπει ούτε σε επιχειρηματίες που δεν διαθέτουν Ισραηλινό διαβατήριο. Αρα δεν μπορεί να είναι μέτρο εάν πέτυχαν ή όχι τα εμβόλια. Και η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία που είναι θεόκλειστες επίσης δεν έχουν κρούσματα παρότι δεν υπάρχουν εδώ αντίστοιχα ποσοστά εμβολιασμού με το Ισραήλ.

Καλούμε τους ηγέτες να σταματήσουν να πέφτουν στη παγίδα της Αυτοκρατορίας του εμβολίου, να ενθαρρύνουν τη παρασκευή φαρμάκων, να ενισχύσουν τη πρωτοβάθμια υγεία και να τιμωρήσουν υποδειγματικά τους εμπλεκόμενους στη νοσηρή αυτοκρατορία του τρόμου και των ιών. Διαφορετικά θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή των λαών τους και είναι κρίμα να χάνουν την εξουσία και τα κράτη να πέφτουν στα χέρια λαικιστών και δημαγωγών ηγετών.

Δείτε τι γράφουν σήμερα τα κορυφαία ΜΜΕ για τον Μέγα Φιλάθρωπο και Μέγα Επενδυτή στις Φαρμακοβιομηχανίες του Εμβολίου κ. Bill Gates.

Ξαφνικά τα κορυφαία ΜΜΕ ξηλώνουν το πουλόβερ του Άρχοντα των Eμβολίων και της Φιλανθρωπίας με αποκαλύψεις για τη σεξουαλική του ζωή και την σχέση του με τον Epstein. Mε νέα ρεπορτάζ τους που διαβάζουμε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Μαίου μαθαίνουμε ότι ο Bill Gates, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από την Microsoft όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με μία μηχανικό υπάλληλο της εταιρίας η οποία τοποθετείται χρονικά στο 2000.

Το γεγονός ότι ο Bill Gates βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ΜΜΕ του πλανήτη κάθε άλλο παρά τυχαίο και ανεξάρτητο από την πανδημία είναι. Ο Φιλάνθρωπος Gates σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη σχέση του με τον Epstein είχε προτείνει στον Παιδόφιλο που βρέθηκε νεκρός στη Φυλακή να εμπλακεί με τις Φιλανθρωπίες στο ίδρυμα των Gates ώστε να ξεπλύνει το όνομά του!

(Σημειώστε σ΄αυτό το σημείο ότι η μετοχή της Pfizer λίγους μήνες πριν άφηνε αδιάφορους τους επενδυτές προκαλώντας την απογοήτευση του Μπουρλά ο οποίος πασχίζει με νύχια και με δόντια να εμβολιάσει το σύμπαν ακόμη και τα βρέφη για να την αναστήσει.)

Ο Μπιλ Γκέιτς, 65 ετών, παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με γυναίκα υπάλληλο της Microsoft το 2000.
Η υπάλληλος, μηχανικός της Microsoft, έστειλε μία επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το 2019 και ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την σύζυγό του Gates να διαβάσει το γράμμα!
Ο Bill Gates παραιτήθηκε ξαφνικά από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft το 2020 αφού η εταιρεία ξεκίνησε ανεξάρτητη έρευνα από δικηγορικό γραφείο!
Εκπρόσωπος Gates είπε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση
Η αποκάλυψη της Wall Street Journal και των Τimes κάνουν θέλουν τον Gates να τη πέφτει σε γυναίκες υπαλλήλους της Microsoft αλλά και του ιδρύματος που διαχειρίζεται από κοινού με τη σύζυγό του.

Η Μelinda Gates επίσης ήταν έξαλλη επειδή θεώρησε ότι ο σύζυγός της παρείχε κάλυψη στον στενό συνεργάτη του και διαχειριστή της περιουσίας του Michael Larson ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση γυναίκας υπαλλήλου που εργάζονταν σε εταιρία των Gates.

To Daily Beast με τη σειρά του αποκάλυψε ότι ο Gates ζήτησε συμβουλές γάμου από τον Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια δεκάδων συναντήσεων στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, ύψους 77 εκατομμυρίων δολαρίων.

Kαι όχι μόνο αυτό αλλά πρότεινε και στον Epstein να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία ώστε να ξεπλύνει το όνομά του!

Μόνο αυτό αρκεί για να κατανοήσει κανείς τη νοσηρότητα του χαρακτήρα του Φιλάνθρωπου Gates o οποίος έχει προαναγγείλει το 2015 την πανδημία ενώ την ιδια χρονιά επένδυε σε φαρμακευτικές εταιρίες εμβολίων που είχαν αντικείμενο τα mRNA εμβόλια μα τα οποία θα εμβολιάζονταν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο το κόσμο ώστε να γλιτώσουν από τον θανατηφόρο ιό που παρασκεύαζαν ασυνείδητοι και γύρευε τι άλλο επιστήμονες σε εργαστήρια!

Διαβάστε εδώ τις έρευνες σοκ του The Clockwork Orange Times και των μεγαλύτερων διεθνών ΜΜΕ του πλανήτη.
Οι Gates λοιπόν, ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον κόσμο με περιουσία 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσαν αυτό το μήνα ότι είχαν χωρίσει.

Ο ιδρυτής της Microsoft, είχε μια «ακατάλληλη» σεξουαλική σχέση με μια γυναίκα μέλος του προσωπικού το 2000 και παραιτήθηκε ενώ το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας διεξήγαγε έρευνα για την εν λόγω σχέση του συνιδρυτή της εταιρίας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η υπάλληλος της Microsoft έγραψε στο διοικητικό συμβούλιο το 2019 με λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση. H υπάλληλος στην επιστολή της και φέρεται να ζήτησε από τη σύζυγό του Melinda να διαβάσει την επιστολή.

Το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft αποφάσισε ότι ο Gates έπρεπε να παραιτηθεί αφού η σχέση κρίθηκε «ακατάλληλη», ανέφερε η Wall Street Journal.

Ο Gates παραιτήθηκε επίσης και από το διοικητικό συμβούλιο του Berkshire Hathaway την ίδια ημέρα.

Τε δελτίο τύπου εκείνης της παραίτησης του Gates ανέφερε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να υπηρετεί ως τεχνικός σύμβουλος του Διευθύνοντος Συμβούλου Satya Nadella.

Ένας εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε στην Wall Street Journal: «Η Microsoft έλαβε μια ενημέρωση κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ότι ο Bill Gates προσπάθησε να ξεκινήσει μια οικεία σχέση με μία υπάλληλο της εταιρείας το 2000.

«Μια επιτροπή του διοικητικού συμβουλίου εξέτασε την υπόθεση, με τη βοήθεια εξωτερικού δικηγορικού γραφείου για τη διεξοδική έρευνα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της έρευνας, η Microsoft παρείχε εκτεταμένη υποστήριξη στην υπάλληλο που εξέφρασε την ανησυχία της ».

H εκπρόσωπος του Gates είπε ότι η απόφασή του να αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

«Υπήρχε μια υπόθεση πριν από σχεδόν 20 χρόνια που έληξε φιλικά».

Η εκπρόσωπος είπε στο περιοδικό ότι η απόφασή του για αποχώρηση από το διοικητικό συμβούλιο δεν σχετίζεται με κανένα τρόπο με αυτό το θέμα. Στην πραγματικότητα, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του να ξοδέψει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία του ξεκινώντας αρκετά χρόνια νωρίτερα ».

Οι αποκαλύψεις της εξωσυζυγικής υπόθεσης του Gates, την πρώτη φορά που παραδέχτηκε ότι απατούσε την αποξενωμένη σύζυγό του, ήρθε μέσα σε λίγες ώρες με δύο ξεχωριστές δημοσιογραφικές βόμβες.

Οι New York Times αποκάλυψαν την Κυριακή πώς ο Gates ζήτησε από δύο γυναίκες που εργάστηκαν στη Microsoft και το φιλανθρωπικό ίδρυμά του να συνάψουν σχέση ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Μελίντα.
Η Melinda Gates ήταν επίσης αναστατωμένη με τον τρόπο χειρισμού των ισχυρισμών για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του Μάικλ Λάρσον, ενός από τους βασικούς υπολοχαγούς του Gates και του διευθυντή της προσωπικής του περιουσίας.

Εν τω μεταξύ, το Daily Beast αποκάλυψε ότι ο Gates ζήτησε συμβουλές γάμου από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν κατά τη διάρκεια δεκάδων συναντήσεων στο αρχοντικό του στο Μανχάταν, ύψους 77 εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ 2011 και 2014, πολύ περισσότερeς συναντήσεις από ό, τι είχε αναφερθεί προηγουμένως.

Ο Γκέιτς είπε στον Έπσταιν ότι ο γάμος του με τη Μελίντα ήταν «τοξικός», χαρακτηρισμό τον οποίο και οι δύο άντρες βρήκαν αστείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ο Γκέιτς πρότεινε τον Έπσταϊν να εμπλακεί με τη φιλανθρωπική οργάνωση του ζευγαριού και να «αποκαταστήσει την εικόνα του» μετά την καταδίκη του 2008 για την πρόσκληση ανηλίκου για πορνεία, σύμφωνα με ένα άτομο που παρακολούθησε τις συναντήσεις!!!

Οι επισκέψεις του Γκέιτς στον Έπσταϊν ήταν μια απόδραση από το γάμο, σύμφωνα με την πηγή, ο οποίος είπε ότι το ζευγάρι «ήταν πολύ κοντά».

Σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης ο Gates το 2006 ζήτησε από (άλλη) υπάλληλο της Microsoft να προχωρήσουν σε σχέση αφού πρώτα τη παρακολούθησε να κάνει μία παρουσίαση.

“Αν αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα, προσποιηθείτε ότι δεν συνέβη ποτέ”, ανέφερε ο Gates στην υπάλληλο, σύμφωνα με τους Times.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Gates-σύμφωνα με του Times-την έπεσε σε μία υπάλληλο του Ιδρύματος Bill και Melinda Gates όταν οι δυο τους βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για ένα ταξίδι εργασίας: «Θέλω να σε δω. Πάμε να δειπνήσουμε; “

Η γυναίκα είπε στους Times ότι η προσέγγιση την έκανε να νιώθει άβολα, αλλά το διασκέδασε.

Δεν είναι σαφές εάν η Μελίντα Γκέιτς, η οποία συνάντησε τον Μπιλ στη Microsoft στα τέλη της δεκαετίας του 1980, γνώριζε τις περιπέτειες του συζύγου της.

Η Μελίντα τα πήρε ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικλ Λάρσεν, ο άνθρωπος που επιβλέπει την τεράστια προσωπική περιουσία του Gates μέσω του επενδυτικού φορέα Cascade Investment, κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση.

Το 2017, ένα άτομο έγραψε στον Μπιλ και τη Μελίντα για να παραπονεθεί ότι η Λάρσον παρενόχλησε μια γυναίκα μέλος του προσωπικού σε ένα κατάστημα ποδηλάτων που ανήκε σε μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων τη Rally Capital ιδιοκτησίας των Gates.

Η γυναίκα κατέληξε σε διευθέτηση το 2018, υπογράφοντας συμφωνία μη αποκάλυψης και έλαβε πληρωμή.

Ωστόσο, η Μελίντα δεν ήταν ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και διέταξε μια ανεξάρτητη έρευνα.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Λάρσον τέθηκε σε άδεια κατά τη διάρκεια της έρευνας, αλλά αποκαταστάθηκε και συνεχίζει να διευθύνει την Cascade Investments.

Το σημείο αιχμής όμως φαίνεται να ήταν αποκαλύψεις για τους στενούς δεσμούς του Γκέιτς με τον Τζέφρι Έπσταϊν, οι οποίοι ξεχείλισαν το ποτήρι και οδήγησαν τη Melinda στο να ζητήσει διαζύγιο το 2019.

Η φιλία τους ξεκίνησε το 2011, τρία χρόνια αφότου ο Έπσταϊν είχε δηλώσει ένοχος για την πρόσκληση πορνείας από ανήλικο!!!

Ο Φιλάνθρωπος δηλαδή επέλεξε συνειδητά τη φιλία του με τον Παιδόφιλο!

Το Daily Beast ανέφερε την Κυριακή ότι οι δύο φίλοι είχαν συναντηθεί «δεκάδες φορές» στο ανακτορικό αρχοντικό του Epstein στο Upper East Side του Μανχάταν μεταξύ 2011 και 2014 – πολύ περισσότερες από ό, τι ήταν προηγουμένως γνωστό.

Ο Φιλάνθρωπος και ο Παιδόφιλος θα συνομιλούσαν για την επιστήμη και τη φιλανθρωπία, καθώς και για αστεία και κουτσομπολιά σε μια ατμόσφαιρα «κλαμπ ανδρών», ισχυρίστηκε το Daily Beast.

Η Μελίντα Γκέιτς προειδοποίησε τον σύζυγό της Μπιλ για τυχόν περαιτέρω επαφή με τον Τζέφρι Έπσταϊν, αφού το ζευγάρι είχε μια δυσάρεστη συνάντηση για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου Epstein.

Η Μελίντα «εξαγριώθηκε» με τη σχέση του Μπιλ με τον Έπσταϊν αφότου το ζευγάρι επισκέφθηκε το αρχοντικό του αρπακτικού Upper East Side τον Σεπτέμβριο του 2013.

Η συνάντηση αποδείχθηκε ένα σημείο καμπής αφού η Μελίντα εξέφρασε πόσο άβολα αισθάνθηκε και είπε στον σύζυγό της ότι δεν ήθελε να έχει κανένα πάρε δώσε με τον Epstein που βρέθηκε νεκρός στη φυλακή που εκρατείτο στο Μανχάταν.

Ο Γκέιτς και ο Έπσταϊν έγιναν φίλοι το 2011 όταν ο Έπσταϊν έβαλε χρήματα για το Ίδρυμα Γκέιτς και τον JP Μόργκαν.

Όταν συναντήθηκαν, ο Epstein είχε ήδη περάσει ένα χρόνο στη φυλακή μετά από καταγγελίες για παιδική πορνεία, αλλά ο Gates τον καλωσόρισε πίσω στα ανώτερα κλιμάκια της κοινωνίας της Νέας Υόρκης.

Μετά την πρώτη τους συνάντηση, ο Γκέιτς έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συναδέλφους λέγοντας για τον Έπσταϊν: «Ο τρόπος ζωής του είναι πολύ διαφορετικός και εντυπωσιακός, αν και δεν θα λειτουργούσε για μένα».

Ένας εκπρόσωπος του Γκέιτς είπε ότι «ο χαρακτηρισμός των συναντήσεων του με τον Έπσταϊν και άλλους σχετικά με τη φιλανθρωπία είναι ανακριβής».

«Ομοίως, κάθε ισχυρισμός ότι ο Γκέιτς μίλησε για τον γάμο του ή τη Μελίντα με δυσφημιστικό τρόπο είναι ψευδής».

Τον ίδιο μήνα, οι New York Times δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τη φιλία του Γκέιτς με τον Έπσταϊν το 2019, η Μελίντα άρχισε να διαβουλεύεται με δικηγόρους διαζυγίου, η οποία κατέληξε στην ανακοίνωση αυτό το μήνα ότι ο 27χρονος γάμος τους τελείωσε.

Ο Gates ήταν ήδη δισεκατομμυριούχος όταν παντρεύτηκε τη Μελίντα στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ίδρυσε τη Microsoft το 1975 και έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου το 1987 σε ηλικία 31 ετών.

Συναντήθηκε επίσης με τη Μελίντα εκείνη τη χρονιά όταν η ίδια εργαζόταν στην εταιρεία όπου διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος.

Η Μελίντα ζήτησε σαν ημερομηνία συζήτησης του διαζυγίου τον Απρίλιο του 2022.

Τόσο ο Μπιλ όσο και η Μελίντα προσέλαβαν δικηγορικά γραφεία για να βοηθήσουν στο διαζύγιο. Η Melinda εκπροσωπείται από μια ομάδα τεσσάρων δικηγόρων με έδρα τη Νέα Υόρκη από δύο ξεχωριστές εταιρείες: Cohen Clair Lane Griefer Thorpe & Rottenstreich LLP και Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP.

Ο Bill εκπροσωπείται από τρεις δικηγόρους με έδρα το Λος Άντζελες από την Munger Tolles & Olson. Ένας από τους ιδρυτές δικηγόρους, ο Charles T Munger, είναι μακροχρόνιος συνεργάτης του δισεκατομμυριούχου φίλου του Bill Warren Buffett.

Ο Bill ίδρυσε τη Microsoft το 1975 με τον Paul Allen. Υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2000 και στη συνέχεια μετατράπηκε σε director, ενώ σταδιακά μείωσε τη συμμετοχή του για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη φιλανθρωπία και τα εμβόλια.

Υπηρέτησε ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου μέχρι το 2014. Πέρυσι παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft εξ ολοκλήρου, καθώς και από το διοικητικό συμβούλιο του Berkshire Hathaway.

Η Μελίντα – κόρη ενός μηχανικού αεροδιαστημικής και μιας νοικοκυράς – γεννήθηκε στο Ντάλας του Τέξας, το 1964 και φοίτησε στο Duke University, ένα Πανεπιστήμιο της elite στη Βόρεια Καρολίνα πριν από την ένταξή της στη Microsoft το 1987.

Ο Μπιλ μεγάλωσε επίσης προνομιακά στο Σιάτλ, όπου γεννήθηκε το 1955. Ο πατέρας του ήταν εξέχων δικηγόρος και η μητέρα του ήταν στο διοικητικό συμβούλιο χρηματοοικονομικών εταιρειών χαρτοφυλακίου. Εγκατέλειψε το Χάρβαρντ για ιδρύσει τη Microsoft τη δεκαετία του 1970.

Πως γίνεται ο Φιλάνθρωπος που “σώζει” τα παιδάκια της Αφρικής εμβολιάζοντάς τα να είναι την ίδια στιγμή και στενός φίλος ενός Παιδόφιλου και εμπλεκόμενου σε sex trafficking σε τέτοιο βαθμό που οδήγησε τη σύζυγό του να ζητήσει διαζύγιο;

By Bill Bonios and The Clockwork Orange Times Team

Oι συμπτώσεις είναι πολλές. Τα εργαστηριακά πειράματα για την παρασκευή ιού Sars μεταδιδόμενου στον αέρα προκλητικά και επικίνδυνα επαναλαμβανόμενα.

Σήμερα θα ξεδιπλώσουμε όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε.

Πρόκειται για στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί ήδη τόσο στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη όπως οι New York Times, όσο και σε ειδικά επιστημονικά περιοδικά καθώς και ντοκουμέντα ανεξάρτητων ερευνητών.

Πριν ξεκινήσουμε θεωρούμε χρέος μας να διευκρινήσουμε ότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι Ελληνες αρχηγοί των κομμάτων και ιδιαίτερα τόσο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν ουδεμία γνώση και ουδεμία συμμετοχή σ΄αυτό το παιγνίδι το οποίο εάν δεν πρόκειται για ένα παιγνίδι συμπτώσεων θα μπορούσε να είναι κατασκευή νοσηρών εγκεφάλων.

Οι εγκέφαλοι ή ο εγκέφαλος του σχεδίου προφανώς θεωρεί τους Έλληνες πολιτικούς πολύ αναλώσιμους ώστε να τους μυήσει στο σχέδιό του. Παίζει όμως δυνατά το σενάριο να τους χρησιμοποιεί.

Στο χέρι του αναγνώστη είναι να εκλάβει όσα διαβάσει σαν απλές συμπτώσεις, σαν θεωρίες συνομωσίας ή ώς τα στάδια του Global Health Governance ή Global Health Imperialism.

Λοιπόν πάμε να δούμε ποιοι έχουν μιλήσει δημόσια για την ισχυρή πιθανότητα εργαστηριακής κατασκευής-παρασκευής του ιού της Covid-19.

Aπό το ποιοι είναι μπορείτε να αξιολογήσετε σαν αναγνώστες και υπεύθυνοι πολίτες την αξιοπιστία τους.

1. H Επικεφαλής του National Intelligence των HΠΑ κ. Avril Haines θα δηλώσει στις 14 Απριλίου 2021 σε ακρόαση της Γερουσίας ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών δεν γνωρίζει ακριβώς πού, πότε ή πώς μεταδόθηκε αρχικά ο ιός COVID-19″.

Η ίδια σημείωσε δύο θεωρίες: ότι προέκυψε από την ανθρώπινη επαφή με μολυσμένα ζώα ή πως υπήρξε αποτέλεσμα εργαστηριακού ατυχήματος.

H κ. Avril Haines

[The intelligence community does not know exactly where, when or how the COVID-19 virus was transmitted initially,” Haines told a Senate hearing. She noted two theories, that it emerged from human contact with infected animals or the result of a laboratory accident.

“We’re continuing to work on this issue and collect information,” Haines said in response to questioning by Senator Marco Rubio, the top Republican on the Senate intelligence panel, about the virus’s early spread in China.]

2. O πρώην επικεφαλής της MΙ6 Sir Richard Dearlove ο οποίος δήλωσε στη Telegraph ότι τα ευρήματα δείχνουν ότι το ξέσπασμα ξεκίνησε με διαρροή από ένα κινεζικό εργαστήριο. “Νομίζω ότι αυτό ξεκίνησε ως ατύχημα. Αυτό εγείρει το ερώτημα εάν η Κίνα θα αναλάβει την ευθύνη και εάν η Κίνα θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση”, δήλωσε ο Dearlove.

Πράγματι, μια έκθεση της Medium σημειώνει ότι η επιστήμονας Shi Zhengli του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan (WIV), επίσης γνωστή ως “Bat Woman”, και η ομάδα της είχε κάνει “χιμαιρικές κατασκευές” ήδη από το 2007 και μόλις το 2017 έλαβε επιχορήγηση ύψους 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η Shi το 2019 έγραψε σχετικά με τη χρήση “δεδομένων αλληλουχίας πρωτεϊνών S, τεχνολογίας μολυσματικών κλώνων, in vitro και in vivo πειραμάτων μόλυνσης” στο Sarsr-CoV. Όταν το γονιδίωμα Sars-CoV2 αλληλουχήθηκε και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο κοινό στις 10 Ιανουαρίου, δεν ήταν γνωστά στενά συγγενή στελέχη.

Ο πρώην επικεφαλής της MI6 Sir Richard Dearlove

3. Μια κοινή βρετανική-νορβηγική μελέτη ισχυρίζεται ότι ο κοραναϊός πoυ ξέσπασε στη Wuhan (COVID-19) είναι μια “χίμαιρα” που κατασκευάστηκε σε ένα κινεζικό εργαστήριο.

Η μελέτη, που συντάχθηκε από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Angus Dalgleish-photo πάνω και τον Νορβηγό ιολόγο Birger Sorensen-photo κάτω και δημοσιεύθηκε στο QRB Discovery του Πανεπιστημίου του Cambridge, ισχυρίζεται ότι το Sars-CoV2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, δεν εξελίχθηκε φυσικά, αλλά μάλλον χειραγωγημένα από ανθρώπινο χέρι (επιστήμονας).

Συγκεκριμένα, οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι οι ακίδες πρωτεΐνες του ιού περιέχουν “εισαγόμενες τομές”.

Οι συγγραφείς της μελέτης επεσήμαναν επίσης ότι ο ιός δεν έχει μεταλλαχθεί μόλις άρχισε να μολύνει τον άνθρωπο, προφανώς υποδηλώνοντας ότι είχε ήδη πλήρως προσαρμοστεί στην ανθρώπινη βιολογία στο εργαστήριο.

(Δηλαδή ήταν από κατασκευής του παρασκευασμένος δολοφόνος)

Ο Sorensen είπε στο Νορβηγικό NRK ότι αυτό είναι “αρκετά ασυνήθιστο για ιούς που διασχίζουν τα εμπόδια περνώντας από το ένα είδος στο άλλο.
Πρόσθεσε ότι ο ιός έχει ιδιότητες που διαφέρουν πολύ από το SARS και «που δεν έχουν ανιχνευθεί ποτέ στη φύση».

Αφού εξέτασε προσεκτικά τη γενετική αλληλουχία του ιού, είπε ότι δεν φαίνεται να έχει εξελιχθεί από φυσικές διεργασίες.

Ο Νορβηγός ιολόγος ισχυρίζεται ότι ο κοροναϊός είναι «χίμαιρα» που κατασκευάσθηκε στο κινεζικό εργαστήριο.

Ο Sorenson είπε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι πιστεύει ότι ο ιός σχετίζεται με μια σειρά από “μελέτες κέρδους λειτουργίας” που διεξάγονται στην Κίνα. Είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα συνεργάζονται για μια τέτοια έρευνα σε προηγμένα εργαστήρια για πολλά χρόνια.

Ο σκοπός της απόκτησης μελετών λειτουργίας είναι να αυξήσει τεχνητά τη μεταδοτικότητα ενός ιού για να διευκολύνει την επανάληψη των επιστημονικών πειραμάτων γρήγορα. Τέτοιοι “χειραγωγημένοι” ιοί αναφέρονται ως «χίμαιρα».

Ο Sorensen ισχυρίζεται ότι στα πρώτα στάδια της επιδημίας, οι Κινέζοι επιστήμονες συζήτησαν τις τροποποιημένες ακολουθίες του ιού με τη κινεζική κυβέρνηση.

Ωστόσο, είπε ότι πιστεύει ότι τους τελευταίους μήνες, η κινεζική κυβέρνηση έχει καταστείλει όλη τη δημόσια συζήτηση για το θέμα. “Οι παρεμβληθείσες ακολουθίες δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν δημοσιευτεί. Αν ήταν σήμερα (εκ των υστέρων δηλαδή), δεν θα είχαν γίνει ποτέ. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που έκαναν οι Κινέζοι.”

4. Oι New York Times παρουσίασαν πρόσφατα έρευνα 18 επιστημόνων η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες για την ώρα δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να ορίσουν ως πηγή προέλευσης της Covid-19 τη φυσική προέλευση ή τη διασπορά μετά από διαρροή από εργαστήριο. Το εάν η διαρροή είναι ατύχημα ή έγινε ηθελημένα δεν εξετάζεται για την ώρα. Πάντως ακόμη και στο σενάριο του ατυχήματος οι εμπλεκόμενοι πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Οι 18 επιστήμονες της έρευνας συμφωνούν ότι θα πρέπει να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση.

Οι διοργανωτές της έρευνας Jesse Bloom ο οποίος μελετά την εξέλιξη των ιών στο Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο του Fred Hutchinson στο Σιάτλ, και ο David Relman, μικροβιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, δήλωσαν ότι προσπάθησαν να διατυπώσουν μια άποψη και στη συνέχεια να αναμένουν η επιστήμονες ανά το κόσμο να πάρουν θέση μέσα από τις έρευνές τους. Η έρευνα έρχεται μετά τη βεβιασμένη και άτσαλη επιχείρηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αλλά και του Fauci να επιμείνουν στη θεωρία της φυσικής μετάδοσης.

«Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης που ακούτε για την προέλευση του SARS-CoV-2 προέρχεται από αυτό, νομίζω, από τον σχετικά μικρό αριθμό ανθρώπων που αισθάνονται πολύ σίγουροι για τις απόψεις τους», δήλωσε ο Bloom.

Πρόσθεσε: «Όποιος κάνει δηλώσεις με υψηλό επίπεδο βεβαιότητας γι ‘αυτό ξεπερνά ό, τι είναι δυνατόν να κάνουμε με τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία».

Το βασικό συμπέρασμα των επιστημόνων είναι ότι οι θεωρίες της τυχαίας απελευθέρωσης από ένα εργαστήριο και οι ζωονοσογόνοι διαρροές παραμένουν βιώσιμες-δηλαδή παίζουν και τα δύο σενάρια.

Οι υποστηρικτές της ιδέας ότι ο ιός μπορεί να έχει διαρρεύσει από ένα εργαστήριο, ειδικά το Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan στην Κίνα όπου μελετήθηκαν οι ιοί SARS, ενεργοποιήθηκαν (τα πήραν στο κρανίο με την επιχείρηση συγκάλυψης) φέτος όταν μια ομάδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που εξέδωσε μια έκθεση που ισχυρίζεται ότι μια τέτοια διαρροή ήταν εξαιρετικά απίθανη παρόλο που η αποστολή δεν διερεύνησε ποτέ κανένα κινεζικό εργαστήριο.

Η ομάδα επισκέφθηκε το εργαστήριο Wuhan, αλλά δεν το διερεύνησε. Μια εργαστηριακή έρευνα δεν ήταν ποτέ μέρος της εντολής τους. Η έκθεση, που εκπονήθηκε από κοινού με Κινέζους επιστήμονες, δέχθηκε εκτενή κριτική από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και άλλους ότι η κινεζική κυβέρνηση δεν είχε συνεργαστεί πλήρως και περιόρισε την πρόσβαση των διεθνών επιστημόνων σε πληροφορίες.

Σε αντίθεση με άλλες πρόσφατες έρευνες η συγκεκριμένη δεν πήρε θέση υπέρ του ενός σεναρίου ή του άλλου. Πρόσφατα συμπεράσματα μιας άλλης ομάδας επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων διεθνών υποθέσεων υποστήριξαν τη πιθανότητα διαρροής από εργαστήριο. Προηγούμενες ανακοινώσεις άλλων επιστημόνων και η έκθεση του ΠΟΥ ισχυρίστηκαν αμφότερες ότι μια φυσική προέλευση ήταν μακράν η πιο πιθανή.

Ο Michael Worobey, εξελικτικός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, δήλωσε ότι υπέγραψε τη νέα επιστολή συμπερασμάτων επειδή «η πρόσφατη έκθεση του ΠΟΥ για την προέλευση του ιού και η συζήτησή του, ώθησαν πολλούς από εμάς να έρθουμε σε επαφή μεταξύ μας και να μιλήσουμε για το κοινή επιθυμία για ανυπόμονη διερεύνηση της προέλευσης του ιού. “

-Σέβομαι σίγουρα τη γνώμη άλλων που ενδέχεται να διαφωνούν με αυτά που έχουμε πει στην επιστολή, αλλά ένιωσα ότι δεν είχα άλλη επιλογή παρά να εκφράσω τις ανησυχίες μου εκεί έξω.., είπε.

Τα εργαστηριακά ατυχήματα συμβαίνουν και μπορούν να έχουν καταστροφικές συνέπειες», πρόσθεσε. «Ανησυχώ για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες της αποτυχίας αξιολόγησης της πιθανότητας εργαστηριακής διαφυγής με αυστηρό τρόπο. Θα ήταν ένα ενοχλητικό προηγούμενο…

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το σενάριο διαφυγής του ιού είτε μέσω ατυχήματος είτε εσκεμμένης από εργαστήριο επανέρχεται εκ νέου στο προσκήνιο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που παρακολουθούν οι αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

5. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο εκτίμησε ότι η έκθεση των εμπειρογνωμόνων για την προέλευση της Covid-19 είναι «εμπαιγμός εναρμονισμένος με την εκστρατεία παραπληροφόρησης» που, όπως υποστηρίζει, προωθούν το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους «συνεργάστηκε» με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ «για να κρύψουν τη μετάδοση (του ιού) από άνθρωπο σε άνθρωπο σε μια ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή», έγραψε στο Twitter ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Πομπέο κατηγορεί συχνά την Κίνα ότι ευθύνεται επειδή άφησε την πανδημία να επεκταθεί σε όλον τον κόσμο και ότι ο ΠΟΥ απέτυχε στην αποστολή του γιατί δεν επιθυμούσε να διαταράξει τις σχέσεις του με το Πεκίνο. Μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι έχει αποδείξεις ότι ο νέος κορωνοϊός προήλθε από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, της πόλης όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα της Covid, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019.

Οι εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ στην έκθεσή τους για την προέλευση του ιού κρίνουν «εξαιρετικά απίθανη» τη θεωρία ότι εξαπλώθηκε λόγω κάποιου συμβάντος σε ερευνητικό εργαστήριο. Αντιθέτως, θεωρούν «πιθανή έως πολύ πιθανή» τη μετάδοση του ιού στους ανθρώπους από κάποιο ζώο-ξενιστή.

«Το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν παραμένει η πιθανότερη πηγή προέλευσης του ιού και ο ΠΟΥ είναι συνένοχος», επανέλαβε ο Πομπέο, υπερασπιζόμενος την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης να αποσύρει τις ΗΠΑ από τον Οργανισμό. Μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τζο Μπάιντεν, οι ΗΠΑ επανήλθαν στον ΠΟΥ.

Oι Ρεπουμπλικάνοι εμπλέκουν τον Fauci στα πειράματα του εργαστηρίου της Wuhan

Oι Ρεπουμπλικάνοι και ο Τραμπ προσωπικά εμπλέκουν τον πολύ Fauci στα πειράματα του εργαστηρίου της Wuhan λίγα 24ωρα μετά την πυρηνική βόμβα του διαζυγίου των Gates.

O Fauci υπέστη ήδη μία πρώτη ανάκριση από ρεπουμπλικάνο βουλευτή ο οποίος ήταν πολύ καλά ενημερωμένος για τα πειράματα παρασκευής των περίφημων ιών χίμμαιρα στα εργαστήρια της κινέζικης πόλης από την οποία ξεκίνησε ο προαναγγελθείς (το 2015) από τον Bill Gates όλεθρος του πλανήτη.

Ο Bill Gates, οι σατανικές συμπτώσεις του 2015 και το επικίνδυνο πείραμα της ίδιας χρονιάς

Ο Bill Gates προανήγγειλε την πανδημία το 2015 σε ομιλία του στη ΤEDx.

Την ίδια χρονιά (2015) θα επένδυε σε εταιρία που δούλευε πάνω σε εμβόλια mRNA!

H εταιρία είναι η επίσης γερμανική CureVac που ανήκε στον γερμανό μεγαλοεπιχειρηματία Dietmar Hopp εκ των ιδρυτών του κολοσσού λογισμικού SAP.

H CureVac ετοιμάζει ήδη εμβόλιο τύπου mRNA που υπόσχεται ότι θα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις μεταλλάξεις.

Το Μάιο του 2021 θα συνέχιζε τις επενδύσεις του στο συγκεκριμένο τύπο εμβολίων μέσω της Gavi, The Vaccine Alliance.

To 2019 θα επένδυε άλλα 10 δις ευρώ σε εταιρία βιοτεχνολογίας η οποία στη συνέχεια θα αγόραζε συμμετοχή στις Moderna και Novavax.

Δηλαδή ο Bill Gates εμφανίζεται να έχει επενδύσει ήδη σε 3 εταιρίες που παρασκευάζουν εμβόλια mRNA. Tις Moderna, Novavax και CureVac.

Γερμανοί και Αμερικάνοι πρωταγωνιστούν όσο αφορά τις έδρες των εταιριών.

Που να τολμήσει να ξεμυτίσει φάρμακο ή χάπι σ΄αυτό τον ιμπεριαλισμό των εμβολίων; Στο μεταξύ οι θάνατοι εξαιτίας της παμδημίας προκαλούν τρόμο σε όλους τους ηγέτες. Ο Τραμπ το χειρίστηκε άτσαλα και έχασε τις εκλογές.

Βλέπεις πόσο εύκολο είναι να γίνεις παγκόσμιος ηγέτης βασισμένος πάνω στον τρόμο και έχοντας τα κατά τόπους παπαγαλάκια-βαρύγδουπους καθηγητές να σπέρνουν τον πανικό για την επόμενη πανδημία που θα πρέπει να μας βρει καλύτερα προετοιμασμένους. Την ίδια στιγμή εσύ ο ίδιος προαναγγέλεις τη βιοτρομοκρατία η οποία είναι ήδη εδώ γιατί αυτό που ζούμε είναι τα πρώτα κεφάλαια της βιοτρομοκρατίας.

Και κάπου σε ένα εργαστήριο του πλανήτη υπάρχουν όπως είδαμε πάντα πρόθυμοι νοσηροί επιστήμονες με το άλλοθι δήθεν των πειραμάτων να κλείνουν το μάτι στις χορηγίες της Μεγάλης Φιλανθρωπίας. Έτσι όπως κάνουν κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα, οργανώσεις, κυβερνήσεις και πάει λέγοντας. Ο Μέγας Φιλάνθρωπος και Μέγας Χορηγός διαθέτει πλέον και τα εργαλεία να νομιμοποιήσει το σχέδιό του. Την ίδια στιγμή ή σύζυγός του εμφανίζεται να τον χωρίζει εξαιτίας της αδυναμίας του να ξεκόψει από τη φιλία του με τον Epstein όπως απεκάλυψε η The Wall Street Journal. Η καθολική Melinda Gates αφιέρωσε 27 χρόνια της ζωής της στο πλευρό του Μέγα Φιλάνθρωπου και φίλου του νεκρού Παιδόφιλου Bill Gates. Αρα γνωρίζει πολλά.

Αποφάσισε να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου όταν συνελήφθη ο Epstein τρέμοντας στην ιδέα των αποκαλύψεων. Μόνο που κάποιοι έσπευσαν να κλείσουν το στόμα του Epstein ο οποίος πριν δει τα ραδίκια ανάποδα όρισε τρίτο διαχειριστή της διαθήκης του πρώην συνεργάτη του Bill Gates. Στο μεταξύ η πρώην σύντροφος του Παιδόφιλου Epstein βρίσκεται στη φυλακή και επειδή φοβάται μη τη συμβεί κάποιο ατύχημα παρέδωσε όλα τα ντοκουμέντα στους δικηγόρους της. Υπάρχουν τουλάχιστο 9 θύματα του Epstein που έχουν προσλάβει δικηγόρο ο οποίος ζήτησε να καταθέσει ο Bill Gates oικειοθελώς (!) ότι γνωρίζει.

Γιατί όμως ο δικηγόρος των θυμάτων του Epstein ζητά από τον Gates να καταθέσει; Τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος;

13 Νοεμβρίου 2015. Ο εξειδικευμένος στα θέματα υγείας και με σπουδές βιολογίας δημοσιογράφος (συγγραφέας και μεταφραστής βιβλίων) του in.gr κ. Βαγγέλης Πρακτικάκης ανεβάζει την ιστοσελίδα το εξής ρεπορτάζ> Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα.

Συνδυάζοντας έναν ιό των νυχτερίδων με τον φονικό ιό του SARS, διεθνής ερευνητική ομάδα δημιούργησε έναν υβριδικό ιό που μπορεί να μολύνει τους ανθρώπους και ενδεχομένως να προκαλέσει επιδημίες. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μελέτη βοήθησε στο να αναγνωριστεί ένας δυνητικός κίνδυνος, άλλοι όμως πιστεύουν ότι τα πειράματα αυτού του είδους είναι υπερβολικά ριψοκίνδυνα.

Ερευνητές στις ΗΠΑ, την Ελβετία και την Κίνα αναφέρουν στην επιθεώρηση Nature Medicine ότι δημιούργησαν τον νέο ιό συνδυάζοντας τμήματα του ιού του SARS και ενός συγγενικού κοροναϊού των νυχτερίδων με την ονομασία SHC014.

Ο υβριδικός ιός που προέκυψε ήταν ικανός να μολύνει ποντίκια και καλλιεργημένα κύτταρα του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ερευνητική ομάδα υποστηρίζει ότι το πείραμα αποδεικνύει ότι ο ιός SCH014 μπορεί δυνητικά να προσβάλλει ανθρώπους, κάτι για το οποίο οι επιδημιολόγοι θα πρέπει να επαγρυπνούν.

Δεν συμφωνούν όμως όλοι ότι τα ευρήματα δικαιολογούν το ρίσκο. Έπειτα από το θόρυβο που είχαν προκαλέσει πειράματα με επικίνδυνους ιούς γρίπης, η αμερικανική κυβέρνηση επέβαλε πέρυσι μορατόριουμ στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση ανάλογων ερευνών που αφορούν το τη γρίπη, το SARS και τον συγγενικό ιό του MERS.

Η τελευταία μελέτη είχε ήδη ξεκινήσει πριν επιβληθεί το μορατόριουμ τον Οκτώβριο του 2014, και η αμερικανική κυβέρνηση έκρινε αργότερα ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής της.

Πιο ανήσυχος δηλώνει ωστόσο ο Σάιμον Γουέιν-Χόμπσον, ιολόγος του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι. «Αν ο ιός κατάφερνε να αποδράσει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις εξελίξεις» προειδοποιεί στο δικτυακό τόπο του Nature.

Την ίδια άποψη εκφράζει και ο Ρίτσαρντ Έμπραϊτ, ειδικός σε θέματα βιοασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς του Νιου Τζέρσι. «Το μόνο που προκύπτει από αυτή τη μελέτη είναι η δημιουργία ενός νέου, μη φυσικού ρίσκου» εκτιμά.

Ralph Baric

Η ερευνητική ομάδα επιμένει ωστόσο ότι τα οφέλη αντισταθμίζουν τον κίνδυνο. Σύμφωνα με τον Ralph Baric (αυτός υπήρξε ο εγκέφαλος του Πειράματος) του Πανεπιστημίου της Βορείου Καρολίνας στο Τσάπελ Χιλ, μέλος της συντακτικής ομάδας, χωρίς τη μελέτη κανείς δεν θα είχε συνειδητοποιήσει ότι ένας ιός των νυχτερίδων μπορεί να είναι έτοιμος να προκαλέσει ανθρώπινες επιδημίες.

Κι όμως εδώ δεν χωρούν δικαιολογίες μια και ένα αντίστοιχο πείραμα είχε προηγηθεί αυτή τη φορά σε εργαστήριο του Ρότερνταμ σύμφωνα με τους New York Times.

Βρισκόμαστε στον Απρίλιο του 2020, ένα χρόνο πριν.

Ο καθηγητής επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Β. Καρολίνα, Ralph Baric (ο ίδιος που συμμετείχε στο επικίνδυνο πείραμα) υποστηρίζει ότι ο ίδιος και η ερευνητική του ομάδα ανέπτυξαν ένα νέο ευρέος φάσματος αντιικό φάρμακο σε μορφή χαπιού, με την προσωρινή ονομασία EIDD-2801.

-“Το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς»

Το φάρμακο, που δοκιμάστηκε σε καλλιέργειες ανθρωπίνων κυττάρων πνευμόνων και σε πειραματόζωα (ποντίκια), υπήρξε αποτελεσματικό στο να αποτρέψει τη σοβαρή πνευμονία και τον θάνατο.

Το φάρμακο -ένα από τα πολλά που δοκιμάζονται διεθνώς- ανακαλύφθηκε στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Φαρμάκων Έμορι (EIDD) των ΗΠΑ και οι ερευνητές, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «Science Translational Medicine», σχεδιάζουν να αρχίσουν σύντομα- εντός της άνοιξης- κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, παραλείποντας το σύνηθες ενδιάμεσο στάδιο της δοκιμής σε μεγάλα ζώα (πιθήκους ή μαϊμούδες), λόγω της επείγουσας κατάστασης που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Οι δημιουργοί του αισιοδοξούν ότι το φάρμακο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης της νόσου.

«Αυτό το νέο φάρμακο όχι μόνο έχει μεγάλες δυνατότητες να θεραπεύσει ασθενείς με Covid-19, αλλά επίσης φαίνεται αποτελεσματικό για τη θεραπεία και άλλων σοβαρών λοιμώξεων από κορωνοϊούς», όπως οι ιοί που προκάλεσαν τις νόσους SARS και MERS, είχε δηλώσει ένα χρόνο πριν ο καθηγητής Ralph Baric.

Όταν το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε προφυλακτικά στα τρωκτικά, απέτρεψε τη σοβαρή βλάβη των πνευμόνων, ενώ όταν χορηγήθηκε 12 έως 24 ώρες μετά τη λοίμωξη με Covid-19, μείωσε επίσης το ιικό φορτίο και την πνευμονική βλάβη. Το «παράθυρο ευκαιρίας» για τη χορήγησή του αναμένεται να είναι μεγαλύτερο στους ανθρώπους, αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι όντως «δουλεύει» και στους ασθενείς.

Έκτοκτε δεν ακούσαμε νέα από τον καθηγητή Ralph Baric και την ομάδα του. Τι απέγινε το φάρμακο;

Δεν είναι όμως το πρώτο φάρμακο που εμφανίστηκε αποτελεσματικό στη μάχη κατά της Covid-19.

Είχε προηγηθεί το φάρμακο που έκανε περδίκι τον Τραμπ σε λίγα 24ωρα. Προφανώς κάποιοι (ή κάποιος) δεν θέλει με τίποτε τα φάρμακα να αντικαταστήσουν τα εμβόλιά Του.

To φάρμακο του Έλληνα που έσωσε τον Τραμπ

Όλοι θυμόμαστε πως ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, κατάφερε να ξεμπερδέψει σε χρόνο ρεκόρ από την Covid-19, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν υπέρβαρο άνθρωπο στα 74 χρόνια του.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Trump, οι γιατροί του είχαν χορηγήσει στο ξεκίνημα της θερπαείας του και πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα της ασθένειας ένα κοκτέιλ φαρμάκων της Regeneron Pharmaceuticals για το οποίο, ωστόσο, εκφράστηκαν αμφιβολίες τότε στο αν τελικά ήταν εκείνο που επέδρασε θετικά στην υγεία του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Αρκετούς μήνες μετά, όπως έγινε γνωστό, η Regeneron Pharmaceuticals σχεδιάζει να ζητήσει πλέον επισήμως την άδεια από την Food and Drug Administration (FDA) έτσι ώστε να επιτρέψει τη γενική χρήση του κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά της COVID-19 ως προληπτική θεραπεία.

Το αίτημα έρχεται μετά από τα θετικά δεδομένα μιας κλινικής δοκιμής του φαρμάκου, Φάσης III, σε συνεργασία με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, σύμφωνα με τα οποία το φάρμακο μείωσε τον κίνδυνο σε ασυμπτωματικούς ασθενείς με κορωνοϊό να εμφανίσουν συμπτώματα κατά 76%, την τρίτη ημέρα της μόλυνσης τους.

Η θεραπεία είναι ένα μείγμα φαρμάκων casirivimab και imdevimab και αναπτύχθηκε από την εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη σε συνεργασία με τη φαρμακευτική εταιρεία Roche.

Γνωστό ως REGEN-COV, το κοκτέιλ μιμείται αντισώματα που παράγει το σώμα κατά τη διάρκεια καταπολέμησης του ιού προκειμένου να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η θεραπεία με αντισώματα έχει ήδη εγκριθεί από το FDA για τη θεραπεία ήπιων έως μέτριων περιπτώσεων COVID-19 αλλά και παιδιατρικών ασθενών ηλικίας 12 ετών και άνω, με υψηλό κίνδυνο σοβαρής νόσου.

«Η μετάδοση της COVID-19 συμβαίνει συχνά μέσω μολυσμένων ατόμων που δεν έχουν ακόμη συμπτώματα, επομένως είναι κρίσιμο να διαγνώσουμε γρήγορα και να αντιμετωπίσουμε αυτά τα άτομα για τη δική τους υγεία και να αποτρέψουμε τη μετάδοση», δήλωσε η βοηθός ερευνητή στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας, Δρ. Katharine Bar στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας.

«Αυτά τα δεδομένα ανοίγουν το δρόμο για χρήση του REGEN-COV προτού οι ασθενείς γίνουν συμπτωματικοί, με μια πιο βολική υποδόρια χορήγηση».

Για τη δοκιμή, η ομάδα εξέτασε δεδομένα από 204 μολυσμένους ασυμπτωματικούς ασθενείς με COVID-19 ασθενείς. Το ήμισυ της ομάδας έλαβε 1.200 χιλιοστόγραμμα (mg) του φαρμάκου και τα άλλα μισά έλαβαν εικονικό φάρμακο. Ο συνολικός κίνδυνος μειώθηκε κατά 31%, με 29 ασθενείς στη θεραπεία να αναπτύσσουν συμπτώματα σε σύγκριση με 44 στην ομάδα ελέγχου.

 

Εάν μέχρι την τρίτη ημέρα τα συμπτώματα δεν είχαν αναπτυχθεί, ο κίνδυνος εμφάνισης βήχα, πυρετού ή απώλειας γεύσης και μυρωδιάς του ασθενούς ήταν 76% λιγότερο πιθανός από αυτόν του ασθενούς με εικονικό φάρμακο. Επιπλέον, κανένας ασθενής που λάμβανε REGN-COV δεν νοσηλεύτηκε ούτε επισκέφθηκε τα επείγοντα σε σύγκριση με έξι ασθενείς με εικονικό φάρμακο.

Επιπλέον, η Regeneron ανέφερε ότι το κοκτέιλ της μείωσε το ποσοστό του ιού που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό κατά περισσότερο από 90%. Οι ειδικοί λένε ότι ενώ οι εμβολιασμοί είναι το κλειδί για την ανοσία της αγέλης, οι θεραπείες είναι επίσης σημαντικές για τον τερματισμό της πανδημίας.

Μια ξεχωριστή μελέτη διαπίστωσε ότι το REGEN-COV, προστατεύει από την έκθεση στον ιό με 72% προστασία την πρώτη εβδομάδα και 93% μετά από αυτό. «Αυτά τα δεδομένα της Φάσης 3 παρέχουν ακόμη περισσότερες ενδείξεις ότι το REGEN-COV, που αυτή τη φορά δίνεται σε ασυμπτωματικούς ασθενείς μέσω ενέσεων, μπορεί να αλλάξει την πορεία της λοίμωξης COVID-19 σε μη νοσοκομειακούς ασθενείς», δήλωσε ο Δρ. Γιώργος Γιανκόπουλος, Επικεφαλής Επιστημονικός Λειτουργός στο Regeneron σε δήλωση του.

«Σε αυτήν τη δοκιμή, το κοκτέιλ αντισωμάτων REGEN-COV εμπόδισε αποτελεσματικά τους ασυμπτωματικούς ασθενείς να γίνουν συμπτωματικοί και μείωσε γρήγορα το ιικό τους φορτίο». Η συνεργάτης της Regeneron, Roche, κατασκευάζει το φάρμακο στα εργοστάσιά της στην Καλιφόρνια και είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις εκτός των ΗΠΑ

Οι δύο εταιρείες δήλωσαν ότι πιστεύουν ότι μπορούν να παράγουν περισσότερες από δύο εκατομμύρια δόσεις κοκτέιλ ετησίως.

Ο Γιώργος Δ. Γιανκόπουλος είναι επικεφαλής επιστήμονας, Πρόεδρος και Διευθυντής της επιστημονικής ομάδας στην εταιρεία Regeneron Laboratories. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η έρευνα που έκανε ο Γιανκόπουλος τον οδήγησε στο να γίνει εκατομμυριούχος. Μάλιστα είναι ο πρώτος επικεφαλής έρευνας και ανάπτυξης (R n’ D) στον τομέα της φαρμακευτικής βιομηχανίας που γίνεται δισεκατομμυριούχος.

Ξεκίνησε να δουλεύει στην εταιρεία αυτή το 1989 σαν επικεφαλής επιστήμονας. Αποφοίτησε έχοντας αριστεύσει τόσο στη Σχολή Επιστημών του Μπρονξ, όσο και στο Πανεπιστήμιο Columbia, και ύστερα απέκτησε το πτυχίο του και το διδακτορικό του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δρ. Γιανκόπουλος υπήρξε ο 11ος επιστήμονας με τις περισσότερες ετεροαναφορές τη δεκαετία του 90 (και παραμένει ακόμα και σήμερα στη λίστα με τους κορυφαίους), και το 2004 εξελέγη μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών. Μαζί με κορυφαία στελέχη της ομάδας του, έχουν ανακαλύψει και αναπτύξει σπουδαία φάρμακα στη βιομηχανία του φαρμάκου όπως τα Arcalyst, EYLEA, ZALTRAP.

Γεννήθηκε το 1959 και προερχόταν από εύπορη οικογένεια. Ο παππούς του, Γιώργος Δάνης Γιανκόπουλος, γεννήθηκε στην Καστοριά πριν την απελευθέρωσή της από τους Τούρκους. Κατάφερε να δραπετεύσει στην Αυστρία, όπου μάλιστα έμαθε μόνος του τη γερμανική γλώσσα, και πήρε πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Η οικογένεια της μητέρας του ασχολούνταν επαγγελματικά με τις γούνες. Η εκπαίδευσή της διακόπηκε αναγκαστικά, όμως επέστρεψε στο σχολείο στα 60 της (!) και αποφοίτησε πρώτη στην τάξη της.

Από τότε που ήταν μικρό παιδί, ήθελε να μελετήσει το πως οι διάφοροι οργανισμοί αναγγεννούν ορισμένα μέρη τους. Πώς έφτασε εκεί: από μικρό παιδί ενθουσιαζόταν με το πως οι σαύρες μπορούσαν να δημιουργήσουν εκ νέου την ουρά τους και πως δούλευε όλο αυτό το σύστημα. «Ο κύριος λόγος που πήγα στο Λύκειο των Επιστημών του Μπρονξ ήταν επειδή ο τίτλος του είχε τη λέξη “επιστήμη” μέσα», λέει ο ίδιος. Ήθελε να γίνει επιστήμονας.

Το αστείο είναι ότι ο πατέρας του -που είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ και είχε κάνει πολλές δουλειές για να τους μεγαλώσει – έλεγε ότι δεν είχε κάνει τόσες θυσίες για να γίνει ο γιος του ένας ακαδημαϊκός ερευνητής με χαμηλή αμοιβή. Πίστευε ότι θα έπρεπε να γίνει γιατρός. Υπήρξε πάντως ένας επιστήμονας, που είπε στο Γιώργο ότι θα έπρεπε να συνεχίσει αυτό που κάνει: ο Έλληνας επιστήμονας Ρόι Βάγγελος, που εκείνη την εποχή ήταν ανερχόμενο αστέρι στη φαρμακευτική – κολοσσό Merck και που αργότερα ανέλαβε διευθύνοντας σύμβουλός της.

Μερικά χρόνια αργότερα ο Γιανκόπουλος έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Leonard Schleifer, που ήθελε να προσλάβει ταλαντούχους νέους για μια νέα εταιρεία βιοϊατρικής. Αυτή η start-up θα είχε στόχο να βρει νέους τρόπους να αναγεννά νευρώνες για να θεραπεύει πιθανές ανωμαλίες στο νευρικό σύστημα, όπως το Αλτσχάιμερ ή το Πάρκινσον. Ο Γιανκόπουλος ενθουσιάστηκε. Έχοντας στο βάθος του μυαλού του τη φωνή του πατέρα του (για τα χαμηλά εισοδήματα) και έχοντας υπόψη τις πιθανές απολαβές που θα είχε σε μια εταιρεία, αποφάσισε να ξεκινήσει να δουλεύει εκεί. Η εταιρεία αυτή μετέπειτα έγινε γνωστή σαν Regeneron.

Ανά τα χρόνια, βοήθησε σημαντικά την εταιρεία να κάνει έρευνα σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που αφορούσαν το νευρικό σύστημα, από ασθένειες των ματιών μέχρι καρκίνο. Κάτι επίσης ενδιαφέρον ήταν ότι είχαν αναπτύξει αυτό που εκείνος αποκαλούσε «το πιο πολύτιμο ποντίκι που δημιουργήθηκε ποτέ». Είχαν δημιουργήσει ένα ποντίκι με ανοσοποιητικό σύστημα όμοιο με το ανθρώπινο, ώστε να μπορούν να προβλέπουν πως θα αντιδρά ο ανθρώπινος οργανισμός σε διάφορα ερεθίσματα.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση Υγείας και η “τυχαία” επιμονή-εμμονή των επιστημόνων στη παρασκευή ιών-δολοφόνων

Ο νεαρός επιστήμονας πλησίασε τον διευθυντή του, τον διευθυντή του ιολόγο κ. Ron Fouchier του Ιατρικού Κέντρου «Ερασμος» του Ρότερνταμ, και με φωνή που έτρεμε του είπε: «Δεν θα το πιστέψετε, αλλά δημιουργήσαμε ένα στέλεχος του ιού της γρίπης Η5Ν1 που μεταδίδεται με τον αέρα».

Ο δρ Ron Fouchier (με αδυναμία στα κάπως ιδιαίτερα φωτογραφικά του πορτραίτα-τον βλέπετε στις φωτό) και οι συνεργάτες του είχαν πάρει έναν από τους πιο θανατηφόρους ιούς της γρίπης και τον είχαν κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο, τροποποιώντας ελάχιστα το γενετικό του υλικό έτσι ώστε να μεταδίδεται ευκολότερα-θα σημείωναν οι New York Times στο ρεπορτάζ τους στις 31.12.2011

  

Οι αμερικανικές αρχές αμέσως ζήτησαν από τα επιστημονικά περιοδικά που επρόκειτο να δημοσιεύσουν τη μελέτη να μην αποκαλύψουν όλα τα στοιχεία της έρευνας, από φόβο μήπως και έβαζαν ιδέες ή ακόμα και όπλιζαν τα χέρια κάθε επίδοξου τρομοκράτη.

Ακόμα και ο ίδιος ο δρ Fouchier (!!!!!), αν και αρχικά είχε αντιρρήσεις, συμμορφώθηκε με την αμερικανική έκκληση.

Ο ιός της γρίπης Α (Η5Ν1) ακόμα και στη φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετικά θανατηφόρος, με ποσοστό θνησιμότητας που ανέρχεται περίπου στο 50%. Ομως, αυτό που μας σώζει είναι ότι μεταδίδεται πάρα πολύ δύσκολα και έχουν καταγραφεί ελάχιστα ποσοστά απευθείας μετάδοσης μεταξύ ανθρώπων. Αν όμως ο παθογόνος παράγοντας αποκτούσε ικανότητα εύκολης μετάδοσης, θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με την πιο θανατηφόρα πανδημία γρίπης όλων των εποχών.

Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η μελέτη των Ολλανδών δεν έπρεπε να γίνει. Ο Ρίτσαρντ Εμπραϊτ, καθηγητής χημείας και βιολογικών όπλων στο Πανεπιστήμιο Ράτζερς, είχε εδώ και καιρό προειδοποιήσει για τον μεγάλο κίνδυνο που ενέχουν τέτοια πειράματα. Οπως λέει, τέτοιοι ιοί διαφεύγουν συχνά από τα αμερικανικά εργαστήρια. Πολύ πιθανόν, λοιπόν, να συμβεί το ίδιο και με τον νέο υπερ-ιό.

Ο δρ Fouchier, από την άλλη, αντικρούει αυτά τα επιχειρήματα λέγοντας απλά ότι αυτό που έγινε στο εργαστήριο μπορούσε να συμβεί και στη φύση και η μελέτη του πρέπει να κάνει τα κράτη στα οποία ενδημεί ο ιός να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα.

Η επικινδυνότητα αυτών των ιών ήταν εξ αρχής γνωστή. Το Ιατρικό Κέντρο «Ερασμος» του Ρότερνταμ οικοδόμησε για την έρευνα ειδικό εργαστήριο, όπου αέρας φιλτράρεται διαρκώς και λαμβάνεται κάθε δυνατό μέτρο ώστε να κρατηθούν εκτός οι απρόσκλητοι επισκέπτες και να μη διαφύγουν οι ιοί. Ο δρ. Fouchier προσθέτει ότι τα μέτρα ασφάλειας, μετά τη δημοσιοποίηση της εργασίας του, έχουν γίνει πολύ αυστηρότερα.

Η εργασία των Ολλανδών αφορούσε τη δημιουργία μεταλλάξεων στο στέλεχος Η5Ν1 και την έγχυση των μεταλλαγμένων ιών σε νυφίτσες. Τα ζώα αυτά αποτελούν το καλύτερο πρότυπο για τη μελέτη της μετάδοσης του ιού της γρίπης, επειδή προσβάλλονται ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο με τον άνθρωπο. Οταν αρρώσταιναν τα πειραματόζωα από τα νέα μεταλλαγμένα στελέχη της γρίπης, οι ερευνητές έπρεπε να συγκεντρώνουν δείγματα από τη βλέννα τους και να εκθέτουν σε αυτήν άλλα ζώα. Μετά την επανάληψη της διαδικασίας, διαπιστώθηκε ότι οι άρρωστες νυφίτσες μετέδιδαν τον ιό σε ζώα που βρίσκονταν σε γειτονικά κλουβιά χωρίς παρέμβαση των ερευνητών. Ο δρ Fouchier θυμάται ότι όταν έμαθε την εξέλιξη η έκπληξή του ήταν τόση που το μόνο που ήθελε ήταν να πιει μία μπίρα για να συνέλθει.

Επαναλαμβάνοντας το πείραμα ξανά και ξανά οι ερευνητές επαλήθευσαν ότι ο ιός της γρίπης των πτηνών Η5Ν1 που είχαν τροποποιήσει μεταδιδόταν με τον αέρα. Ενας «δολοφόνος» είχε γεννηθεί.

Ιδού η GHG [Global Health Governance]

>GJN
>RG
>EC

Eπίλογος> Το σε ποιο βαθμό ο αστείος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χρησιμοποιείται για τις επιδιώξεις της Global Health Governance αποδεικνύεται καθημερινά σχεδόν ανά το κόσμο. Μόλις τα τελευταία 24ωρα που ο Bill Gates βρίσκεται στη δίνη του σκανδάλου της παράξενης και ίσως ποινικά κολάσιμης σχέσης του με τον Epstein προσπαθεί αυτός ο ανεκδιήγητος επικεφααλής του ΠΟΥ να αρθρώσει κάποιες οδηγίες-τρομάρα του.

Έτσι ανακοίνωσε ότι οι πλούσιες χώρες αντί να εμβολιάσουν τα 12χρονα παιδιά να δώσουν τα εμβόλια στις πιο φτωχές χώρες στις οποίες καλπάζει ο ιός.

Την ίδια στιγμή ο ΠΟΥ και οι αρμόδιοι Οργανισμοί των κρατών.

Πρώτον> Δεν έχουν παραδεχθεί επίσημα ούτε ΈΝΑΝ ΘΑΝΑΤΟ με αιτία τα εμβόλια. Ολα τα ρίχνουν στις ανακοπές, τις θρομβώσεις, τις αρρυθμίες και στον Μπάμπη τον Φλου. Μα πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ουδεμία θανατηφόρα παρενέργεια από τη στιγμή και μία ασπιρίνη θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να αποδειχθεί θανατηφόρα. Άρα δεν γνωρίζουμε επίσημα πόσοι πέθαναν σε ολόκληρο το κόσμο από τα εμβόλια. Κι αυτό είναι εγκληματικό μια και αδικεί και τα ίδια τα εμβόλια.

Δεύτερον> Δεν έχει γίνει ουδεμία μεγάλη έρευνα παγκοσμίως που να συμπεριλάβει χιλιάδες πλήρως εμβολιασθέντες και να δούμε πόσοι από αυτούς είναι θετικοί στον ιό. Εάν δηλαδή τους προκάλεσε το εμβόλιο την νόσηση όπως ισχυρίζονται οι αρνητές των εμβολίων. Αντίθετα καθημερινά διαβάζουμε για περιπτώσεις ανθρώπων σε όλο το κόσμο που παρότι έχουν κάνει τα εμβόλια βρίσκονται θετικοί στον ιό όπως ολόκληρη ομάδα στις ΗΠΑ. Οι Νew York Yankees-διαβάστε εδώ.

Τρίτον> Τη στιγμή που ο Biden δίνει οδηγίες στους Αμερικανούς να βγάλουν τις μάσκες ο ΠΟΥ δίνει οδηγίες να εξακολουθήσουν να τις φοράνε.

Σύμπερασμα> Εάν οι πολιτικοί ηγέτες ανά το κόσμο θέλουν πραγματικά να σώσουν τους πολίτες τους (και να μην ρισκάρουν να οδηγηθούν και οι ίδιοι στη Δικαιοσύνη) και τους εαυτούς τους θα πρέπει να διαλευκάνουν την προέλευση του ιού. Στη συνέχεια να απεγκλωβιστούν από τον μονόδρομο ψευδεπίγραφο και κατασκευασμένο μονόδρομο των εμβολίων τις παρενέργειες των οποίων ακόμη δεν γνωρίζουμε. Θα πρέπει οι ηγέτες να φροντίσουν να απαλλαγούν από τις φοβίες τους και σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ειδικά τώρα που ο Βασιλιάς των Εμβολίων και ο Κυβερνήτης της Global Health Governance αποδεικνύεται γυμνός.

Εάν ο Πλανήτης τη γλιτώσει κι αυτή τη φορά από τον Ιμπεριαλισμό των Εμβολίων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση Υγείας αυτό θα το οφείλει στη Μelinda Gates που απεκάλυψε ότι ο Βασιλιάς Βill Gates είναι γυμνός.

Κάτω από τη προσπάθεια να χαμογελάσουν μπορούμε να διακρίνουμε τον τρόμο στα μάτια τους. Καλούμε τον Κυριάκο και τον Αλέξη που δεν είναι παρά εργαλεία στο σατανικό παιγνίδι να φερθούν σαν ηγέτες. Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνουν είναι να αποβάλουν το φόβο από μέσα τους.

 

Ειδικά για την Ελλάδα, τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τους αρμοδίους του ΕΟΔΥ θα θέλαμε να λάβουν υπόψη τους το εξής. Ο σπουδαίος λαός του Ισραήλ που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται για μια ακόμη φορά θα μπορούσε να χρησιμοποείται σαν επικοινωνιακός αντιπερισμασμός από την Global Health Governance η οποία προσπαθεί επικοινωνιακά να καλύψει τη γύμνια των Παιδόφιλων και των Φιλάνθρωπων-φίλων των Παιδόφιλων που εκτρέφει στους κόλπους της.

Το εάν πέτυχε ο εμβολιασμός στο Ισραήλ ή όχι δεν το γνωρίζουμε ακόμη γιατί το Ισραήλ από τις 20 Μαρτίου 202ο παραμένει ένα ερμητικά κλειστό κράτος που απαγορεύει την είσοδο στους τουρίστες και όσους δεν διαθέτουν Ισραηλινό Διαβατήριο. Μόνη εξαίρεση το τελευταίο μήνα αποτέλεσαν δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες όπως και ο δικός μας Βέρτης.

Tόσο ο Ισραηλινός λαός όσο και ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι ηγέτες του Ισραήλ θεωρούμε ότι υπήρξαν τα ιδανικά θύματα εργαλεία του Global Health Governance και μάλιστα δύο φορές. Τη πρώτη όταν εξαναγκάσθηκε ασθμαίνως ο Νετανιάχου να εμβολιάσει τους πολίτες του και τη δεύτερη τα τελευταία 24ωρα όταν οι Ισραηλινοί πολίτες δέχονται καταιγισμό ρουκετών και ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ είναι το ιδανικό καμουφλάζ για τους Φιλανθρώπους φίλους των παιδόφιλων. Κι αυτό γιατί ότι συμβαίνει στο Ισραήλ γίνεται σχεδόν παντού αμέσως παγκόσμιο πρωτοσέλιδο

Israelis take cover under a bridge at the entrance of the central city of Tel Aviv, on May 11, 2021, after rockets were launched towards Israel from the Gaza Strip controlled by the Palestinian Hamas movement. (Photo by Gil COHEN-MAGEN / AFP)

Ο Νετανιάχου εξαναγκάσθηκε να κάνει τα εμβόλια σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις εκλογές μια και βρισκόταν στο στόχαστρο της Ισραηλινής Δικαιοσύνης για ασήμαντες υποθέσεις υποτιθέμενης διαπλοκής με τις οποίες θα γελάγαμε εδώ στην Ελλάδα. Ο Νετανιάχου υπήρξε ένας σπουδαίος πρωθυπουργός για τη χώρα και είναι πολύ πιθανό να είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός της.

Πάμε παρακάτω. Το The Clockwork Orange Times που αυτές τις μέρες ετοιμάζει και την αγγλόφωνη έκδοσή του καλεί τους ηγέτες του κόσμου να γίνουν πραγματικοί ηγέτες για το καλό των λαών τους, να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους και να αφήσουν τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Υ.Γ> Για το πόσο χαοτική είναι η κατάσταση με τα εμβόλια ο προσεκτικός πολίτης και αναγνώστης το διαπιστώνει καθημερινά. Τα ίδια συμβαίνουν σε όλο το κόσμο. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην επιστήμη να παράξει τα κατάλληλα φάρμακα και στη Δικαιοσύνη να οδηγήσει να διελευκάνει το πως προήλθε ο ιός. Πρέπει να ενισχυθούν οι προσπάθειες φαρμακευτικών εταιριών και ερευνητικών εργαστηρίων που δεν εξαρτώνται από πάσης φύσεως ύποπτες χορηγίες. Ο μονόδρομος της επιλογής των εμβολίων αποδεικνύεται καθημερινά προβληματικός καθώς η μία έρευνα διαψεύδει και ανατρέπει τη προηγούμενη. Δείτε τι κυκλοφόρησε μόλις σήμερα 15 Μαίου 2021.

Το εμβόλιο κατά του πανδημικού κορωνοϊού που παράγει η Pfizer προσφέρει 3,5 φορές υψηλότερα επίπεδα αντισωμάτων όταν η δεύτερη δόση χορηγείται 12 εβδομάδες (ούτε καν 9 1/2 Εβδομάδες με το Μικυ Ρουρκ) μετά την πρώτη αντί για τρεις, διαπιστώνει αδημοσίευτη μελέτη σε βρετανούς ηλικιωμένους.

Παραμένει ωστόσο ασαφές (όλα μία τρελή ασάφεια) αν η αναβολή της δεύτερης δόσης προσφέρει υψηλότερη προστασία έναντι της Covid-19, καθώς η λεγόμενη κυτταρική ανοσιακή απόκριση, η οποία συνδέεται με τα Τ-κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, είναι μέγιστη όταν τηρείται το μεσοδιάστημα των 3 εβδομάδων που προτείνει η παρασκευάστρια εταιρεία.

Παρόλα αυτά, τα ευρήματα δείχνουν να δικαιώνουν την απόφαση της Βρετανίας να αναβάλλει τις δεύτερες δόσεις όλων των εμβολίων προκειμένου να καλύψει με την πρώτη δόση περισσότερους πολίτες-ότι θέλει κάνει ο καθένας στα πειραματόζωα πολίτες του.

«Η προσέγγιση που ακολούθησε το Ηνωμένο Βασίλειο με την καθυστέρηση της δεύτερης δόσης πραγματικά απέδωσε καρπούς» δήλωσε σύμφωνα με το Reuters ο Γκαγιάτρι Αμιρτάλινγκαμ, επιδημιολόγος και σύμβουλος της υπηρεσίας δημόσιας υγείας της Αγγλίας (Public Health England).

Η μελέτη, η οποία δεν έχει υποβληθεί ακόμα σε επιστημονικό έλεγχο, εξέτασε 175 άτομα ηλικίας 80-99 ετών, ορισμένα από τα οποία είχαν λάβει τη δεύτερη δόση με μεσοδιάστημα 3 εβδομάδων, πριν αρχίσει να εφαρμόζεται η βρετανική πολιτική της αναβολής.

«Η μελέτη μας δείχνει ότι η μέγιστη απόκριση αντισωμάτων μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer αυξάνεται σημαντικά στους ηλικιωμένους όταν αναβάλλεται για τη 12 εβδομάδα» δήλωσε η Χέλεν Πέρι του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ, μέλος της ερευνητικής ομάδας.

Ωστόσο οι ερευνητές τονίζουν ότι η μελέτη δεν επαρκεί για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τα επίπεδα προστασίας έναντι του κορωνοϊού, καθώς η απόκριση των Τα-κυττάρων ήταν μέγιστη όταν τηρείται το χρονοδιάγραμμα που προτείνει η εταιρεία.

kourdistoportocali.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ