ΑΠΟΨΗ: ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟΤΟΚΑ ΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ

0
21
Γράφει ο Ηλίας Μάργελος 
Θα θυμήσω το εξής… Πρό 2 ετών περίπου, διέρρευσε και κυκλοφόρησε, ότι κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα οικονομικά η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μαζι με κάποια άλλη ασφαλιστική εταιρεία και το κρατούσαν ώς επτασφράγιστο μυστικό στον ΣΥΡΙΖΑ για να μήν δημιουργηθεί θέμα και καταρρεύσει η Κυβέρνηση.
Όταν ξέσπασε η κρίση του 2008 κατέρρευσε ο παγκόσμιος αμερικανικός ασφαλιστικός κολοσσός της ΑΙG. H αμερικάνικη κυβέρνηση έχοντας δικό της νόμισμα και άλλους “μηχανισμούς στήριξης” στήριξε τη AIG.
Εδώ ποιός θα στηρίξει τίς ιδιωτικές ασφαλιστικές εαν καταρρεύσουν; Νόμισμα δικό μας (πχ δραχμή) και ισχυρή εξαγωγική παραγωγική οικονομία δεν έχουμε, οπότε θα ξαναπάρουμε νέα δάνεια για να στηρίξουμε τις χρεοκοπημένες ασφαλιστικές και ξανα μια τρύπα στην οικονομία…. Και μυαλό καποιοι δεν βάζουν μετα το κούρεμα καταθέσεων της Κύπρου, των Ελληνικών Ομολόγων (Τούρκογλου) και τον διεθνή νόμο που εχει ισχυ απο 01.01.2016, σε περίπτωση χρεοκοπίας των τραπεζών, όπου τα λεφτα των καταθετών κατασχονται προκειμένου να διασωθεί η υπό κατάρρευση τράπεζα.!
Τίς αρπαχτές και την κακοδιαχείριση κάποιων ιδιωτών θα τίς ξαναπληρώσουμε εμείς, με de facto κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων…. Πληροφορήθηκα ότι χαρισαν στον κ. Κοντομηνά 91.000.000 ευρώ, χρέη ή φόρους δεν γνωρίζω ακριβώς, διότι δεν το παρακολουθούσα το θέμα οπότε μπορεί να είναι και κακοήθεις φήμες. Οι Αμερικανικές Τράπεζες με την κρίση του 2008, συγκεκριμένα η Bank of America (2η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ), της επεβλήθει συνολικο προστιμο ύψους $76 δισεκατομμυρίων δολλαρίων!!! Συνολικά όλες οι τράπεζες πλήρωσαν πρόστιμα $243 δισεκατομμύρια δολλάρια.
Σοβαρότητα και τηρηση των νόμων υπάρχει στο εξωτερικό, στήν Ελλάδα της πολιτικό-δικαστικής & επιχειρηματικής διαπλοκής, του “Συνταγματικού Μνημονίου” και της “Συνταγματικότατης περικοπής” των συντάξεων (!!!) παράδοσης Εθνικής Κυριαρχίας και de facto κατοχής της Ελλάδος για 99 χρόνια απο την Γερμανία, ποιός θα μας πείσει ότι έχουν προβλεφθεί τα πάντα;
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα λοιπά μέλη της Δυναστείας της οικογένειας αυτής οι οποίοι είναι υπάλληλοι των Γερμανικών συμφερόντων; Το μόνο που θέλουν είναι να μας φτωχοποιήσουν ολοκληρωτικά, ώστε να μπορέσουν να αρπάξουν τα πάντα πάμφθηνα τα ξένα αφεντικά-αρπακτικά. Αυτη ήταν και η πολιτική του Στάλιν, ο οποίος είχε πεί: “O τρόπος χειρισμού των ανθρώπων είναι να τούς αντιμετωπίζεις, όπως τα κοτόπουλα. Τούς παίρνεις ότι έχουν ρίχνοντας έτσι τα φτερά τους και στην συνέχεια τούς πετάς μερικά ψίχουλα ψωμιού. Τότε θα σε ακολουθήσουν για πάντα.” Δεν δηλώνω οικονομολόγος, απλά είμαι σκεπτόμενος!
Here’s the staggering amount banks have been fined since the financial crisis
Bank of America and JPMorgan Chase have paid the largest fines, according to a tally released Tuesday.
marketwatch.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ