Απόψεις…”Ανάγωγες” !..

0
17

Γράφει η Ζωή Γκίνου 

Η κατάσταση στα σπίτια έχει τον απάλευτο. Είναι όλοι σαλταρισμένοι, δεν υπάρχουν ντουλάπια να χώσουμε τα νεύρα μας, ζούμε και δεν ζούμε και η κυβέρνηση έχει χάσει την μπάλα.
Όχι όμως ότι έχει βρει η αντιπολίτευση την μπάλα. Χαμένη την έχουν κι αυτοί.
Όταν έγινε η πρώτη καραντίνα έγινε για να μη βγούμε να κολλήσουμε, τώρα που έχουν κολλήσει οι περισσότεροι το γεγονός ότι μένουμε όλοι μαζί αυξάνει τις πιθανότητες να κολλήσουμε όλοι. Διότι αυτοί που μένουν μαζί δεν κάνουν τεστ αν μπορούν να μένουν μαζί. Απλώς επειδή είναι οικογένεια μένουν μαζί. Αλλά ποιος είπε ότι ο συγγενής δεν κολλάει?
Άλλες συνθήκες επέβαλαν την πρώτη καραντίνα κι άλλες τώρα. Η δεύτερη καραντίνα μπορεί να αποβεί μοιραία.
Δεν μπορεί χωρίς τεστ να μένουν άνθρωποι μαζί μόνο και μόνο επειδή είναι οικογένεια.
Η κατάσταση στα λεωφορεία το πρωί είναι αφόρητη και είναι βαθύτατη εστία μετάδοσης του ιού. Αν αυτό το πασιφανές και προφανές η κυβέρνηση κάνει ότι δεν το βλέπει, τότε χάνει στα μάτια του κόσμου.
Όπου υπάρχει στριμωξίδι, όπου υπάρχει συνάθροιση, ο ιός κολλάει.
Άρχισαν οι παπάδες από τώρα να λένε ότι πρέπει να ανοίξουν τα Χριστούγεννα οι ναοί. Πρέπει να καταλάβουν οι ιερείς ότι η πίστη δεν είναι εξαρτώμενη από τη λειτουργία της εκκλησίας. Είναι ανεξάρτητη.
Ν’ ακολουθήσουν τους φυσικούς νόμους, όπως τους ακολούθησε και ο Ιησούς όταν του λέγανε πέσε από τον ναό του Σολομώντα, διότι αφού λες ότι είσαι αυτός που είσαι, θα σε πιάσουν οι άγγελοι του Θεού και θα σε σώσουν. Κι εκείνος απάντησε ότι δεν παραβιάζονται οι φυσικοί νόμοι για κανέναν. Διότι είναι του Θεού.
Ας σταματήσουν λοιπόν αυτές τις ανοησίες διότι ο ιός κολλάει παντού και δεν είναι άπιστοι ο αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος της Αλβανίας και λοιποί μητροπολίτες που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.
Όσο περισσότερο θέλει να αποδείξει κάνεις ότι είναι χριστιανός τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι. Όπως και όσο περισσότερο θέλει ν’ αποδείξει κανείς ότι είναι Αριστερός, τόσο πολύ καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι.
Μιλώ για τον Βαρουφάκη, ο οποίος θέλει πάση θυσία να τιμήσει το πολυτεχνείο και θέλει να κάνει το συμβολικό περίπατο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Μας κατατρόμαξε.
Για να τολμήσει να κάνει και καμιά πορεία προς τη γερμανική πρεσβεία, εκεί που έπαιξε ο ίδιος το μέλλον της Ελλάδας και το έχασε.
Ο κόσμος βρίσκεται εγκλωβισμένος στο ασανσέρ της απελπισίας, όπου δεν υπάρχει το κουμπί της Ελπίδας για να το πατήσει.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει, θα βουλιάξουμε όλοι αν συνεχίσουμε να παίζει ο καθένας το προσωπικό παιχνίδι της βλακείας του. Και ξεκινάμε από την κυβέρνηση. Βάλτε λεωφορεία και σταματήστε τις μ@λ@κίες.
Ενισχύστε τους εργαζόμενους τους ανέργους και όλους τους επιχειρηματίες που τους διαλύσατε με το άνοιξε – κλείσε και με τα διαρκή πρόστιμα από τα δικά σας ολέθρια λάθη.
Η δεύτερη καραντίνα θα φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από την πρώτη. Γιατί στην πρώτη καραντίνα ήταν υγιείς, κλεισμένοι σπίτια τους για να μην αρρωστήσουν και τώρα είναι υγιείς και ασθενείς όλοι μαζί.
Στα λεωφορεία όταν μπαίνουνε μέσα τους ελέγχει κάνεις, όπως στα αεροδρόμια; Θα έπρεπε να γίνονται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έλεγχοι.
Επιτάξετε πλοία και φτιάξτε ΜΕΘ να μπορούν να πλεύσουν παντού.
Η Ελλάδα έχει παντού γύρω γύρω θάλασσα
Να μην ξεχάσετε να κάνετε και τις αποταμιεύσεις σας, διότι όπως είπε ο Μητσοτάκης, η πανδημία και η καραντίνα είναι ευκαιρίες για αποταμίευση. Παρακαλά η ανθρωπότητα πότε θα πέσει σε καραντίνα για να μαζέψει κανά φράγκο. Για να τα πάρει η τράπεζα και να τα χαρίσει μετά στα κόμματα μέσω δανείων και να τα πληρώνει ο μ@λ…@ς ελληνικός λαός. Αποταμιεύσετε μ@λ…κες για να κάνουν βόλτες τα κομματόσκυλα.
Και οι λαοί να κάνουν πορείες για να τιμούν το Πολυτεχνείο αλλά να μην κάνουν μία πορεία της προκοπής για να διεκδικήσουν τη ζωή στο ΣΗΜΕΡΑ….!!!!! Μόνο πορείες αναμνήσεις….
Ο τρόπος για να δοξάσεις το παρελθόν είναι να έχεις τα θάρρος να διεκδικείς το σήμερα.
Κι όχι να υποτάσσεσαι στο σήμερα και να μου κανείς τον μάγκα ότι τιμάς το παρελθόν….
Όταν η βλακεία συναντήσει την τιμιότητα στο ίδιο πρόσωπο, νικητής είναι πάντα η βλακεία!

Η ανάγωγος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ