Βελόπουλος: Εμένα με εξέλεξαν, τον Τσιόδρα τον «φυτέψατε» εσείς – Βίντεο

0
7

Πυρά προ την κυβέρνηση και τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, να εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα.

«Μας λέγατε πριν από 15 – 20 ημέρες ότι η μάσκα δεν έκανε, τώρα μας λέτε ότι κάνει. Μας λεγάτε ότι είναι συμπληρωματικό μέτρο, και τώρα ότι θα έχουμε πρόστιμο» σημείωσε, με νόημα, ο κ. Βελόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί πριν από έναν μήνα να μην χρειάζεται μάσκα και τώρα να χρειάζεται. Ή τότε λέγατε ψέματα ή τώρα».

«Αλλά τι να περιμένεις από μία κυβέρνηση που επικοινωνιακά θεοποίησε τον κ. Τσιόδρα» συνέχισε στο ίδιο ύφος, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για «σχέσεις» με φαρμακευτικές εταιρείες.

«Θα σου πω εγώ ποιες είναι οι σχέσεις των κορυφαίων καθηγητών με τις φαρμακευτικές» τόνισε, χαρακτηριστικά.

Οι συγκεκριμένες αναφορές προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι φώναζαν «ντροπή, ντροπη».

«Γιατί ντροπή; Εμένα με εξέλεξαν. Τον κ. τσιοδρα τον φυτέψατε εσείς. Το κόμμα σας, η κυβέρνησή σας. Ντροπή δική σας. Βάλατε τον κ. Τσιόδρα να λέει να πάρουν όλοι μάσκα» έσπευσε να απαντήσει ο κ. Βελόπουλος.

Η ένταση συνεχίστηκε για ορισμένα λεπτά ακόμη, με την κατάσταση να εκτονώνεται χάρη στην παρέμβαση του προεδρεύοντος του Σώματος.

 

 

sputniknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ