«Δεν υπάρχει απόλυτη προστασία πρώτης κατοικίας μετά τις 30 Απριλίου» ξεκαθαρίζει ο Γεωργιάδης

0
4

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε ότι μετά τις 30 Απριλίου δεν θα υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας, επισημαίνοντας πως το ξεκαθαρίζει από τώρα «για να μη χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου. Υποστήριξε πως υπάρχει «στοιχείο ατομικής ευθύνης» για όσους χάσουν την πρώτη κατοικία.

Μιλώντας στο Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ για την προστασία της πρώτης κατοικίας, ο Α. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι από τις 30 Απριλίου και μετά στην Ελλάδα δεν πρόκειται να υπάρχει απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας των πολιτών, επισημαίνοντας ότι αυτό πρέπει να είναι καθαρό από τώρα ώστε «να μη χαλάμε τις καρδιές μας». Τόνισε ότι υπάρχει και «στοιχείο ατομικής ευθύνης» για όσους χάσουν τα σπίτια τους.

«Το τονίζω ότι πλαίσιο απόλυτης προστασίας της πρώτης κατοικίας δεν θα υπάρχει μετά τις 30 Απριλίου. Εγώ το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Γεωργιάδης.  Ερωτηθείς για τις έντονες αντιδράσεις που μπορούν να προκύψουν από αυτή την εξέλιξη, δήλωσε πως «υπάρχει και στοιχείο ατομικής ευθύνης».

 

thepressproject.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ