Δημήτρης Αλεξανδράκης: Σύμβουλοι και ενδιάμεσοι…

0
3

Έγραψα χθες ορμώμενος από τη νέα δίωξη του Γιάννου Παπαντωνίου, πως είχε σύμβουλο τον Χαρδούβελη. Αναρωτήθηκα λοιπόν, πως μπορεί ο Γιάννος να τα ξέρει όλα; Κάποιον έχει σύμβουλο! Δεν μπορεί! Αμέσως πήγε στο μυαλό μου ο Γκίκας. Γιατί ρε φίλε, ποιός ξέρει καλύτερα, πως 200 ουγγιές χρυσού είναι 5,6699 κιλά και 600 ουγγιές ασημιού είναι 17,010 κιλά;

Έτσι έβγαλα το αυθαίρετο συμπέρασμα πως ο Γκίκας ως πτυχιούχος των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών σίγουρα θα το ξέρει. 
   Και για να διορθώσω το αυθαίρετο αυτό συμπέρασμα, την έψαξα (τη δουλειά)
Να! Εξηγήσεις για το “σύμβουλος του Γιάννου.”
Α. “… από τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιάννου Παπαντωνίου μετά τη συνάντησή του με τον κ. Σημίτη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Δρυς και ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Γκίκας Χαρδούβελης. …” Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις γραβάτες και τα πουκάμισα!!!
Β. ” Ο Κώστα Σημίτης όμως όχι δεν πλήρωσε για αυτά που έκανε αλλά οι προσωπικοί του σύμβουλοι κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμα την χώρα από την ημέρα που εισήλθαμε στο Μνημόνιο, σαν να είναι μία μυστική συμφωνία συγκάλυψης της ιστορίας του μεγαλύτερου τετελεσμένου εγκλήματος σε βάρος της χώρας μας και των πολιτών μας, που έγινε ποτέ! Ποιοι είναι αυτοί; Μα και βέβαια οι “αρχιμάγειροι” της ομάδας διαπραγματεύσεων του ευρώ που κουνούσε στο χέρι του ο Σημίτης έξω από ΑΤΜ το 2001: Γιάννος Παπαντωνίου, Λουκάς Παπαδήμος, Γιάννης Στουρνάρας και Γκίκας Χαρδούβελης…”
Αυτά τα παλαιά άρθρα είναι προπαγάνδα του Τσίπρα.
Γ. Μετά το πολύ μπλα μπλα των ΜΜΕ, ως “αλεξιπτωτιστές” μπήκαν στη βουλή των Ελλήνων, Παπαδήμος Στουρνάρας Χαρδούβελης και κατέθεσαν τας επιστημονικάς των απόψεις αίτινες απεκόλλησαν τον “Τιτανικόν” εκ των uderground  βραχέων κυμάτων του “ραδιοφώνου” ίνα πλεύση εις τα ήρεμα ύδατα της τηλεοράσεως.
Δ. Βρέθηκε και ‘κείνη η “τρελή” όπως είπανε οι εξετάσαντες τας γραφάς, να κάτσει στο σκαμνί τον Στουρνάρα! Αμ δε!
Ο Χαρδούβελης είναι καλός σύμβουλος.
aploslogos.blogspot.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ