Εμμονικός & επικίνδυνος: Ο Κ.Μητσοτάκης διχάζει την καμένη χώρα -«Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους ανεμβολίαστους»

0
66

Εμμονικός κι επικίνδυνος για τη χώρα έχει γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το ζήτημα του εμβολιασμού, καθώς ενώ έχει καεί η μισή Ελλάδα από κυβερνητική ανικανότητα, εκείνος στη σημερινή συνέντευξη -ο θεός να την κάνει- Τύπου βγήκε κι άρχισε να απειλεί τους πολίτες για τα εμβόλια, διχάζοντας την κοινωνία πάνω στα αποκαΐδια.

Όλο αυτό τον καιρό αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός ασχολείται μόνο με το ζήτημα του εμβολιασμού και με τίποτα άλλο (όπως πχ. τα μέτρα πρόληψης πυρκαγιών) , αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι λόγοι δεν μπορούν να εξηγηθούν πολιτικά αλλά χρειάζονται «ντιβάνι», καθώς είναι φανερό πως ο κ.Μητσοτάκης έχει πάθει εμμονή με αυτό το ζήτημα! 

Δείτε τι δήλωσε πάνω στα αποκαΐδια της χώρας ο εμμονικός πρωθυπουργός:

«Δυστυχώς τον Αύγουστο έχουν πέσει σημαντικά οι αριθμοί του εμβολίου. Αυτό έχει επιπτώσεις ως προς τις νοσηλείες, τις διασωληνώσεις και τους θανάτους. Σήμερα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων αλλά όχι μία αντίστοιχη πίεση στο ΕΣΥ.

Μόλις επιστρέψουν οι πολίτες από τις διακοπές τους θα πρέπει να κάνουμε μία νέα προσπάθεια να τους πείσουμε για τον εμβολιασμό. Θα χρησιμοποιήσουμε μέσα που έχουμε στη διάθεση μας για να μπορέσουμε να τους ενθαρρύνουμε. Πριν τα τέλη Αυγούστου θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τα μέτρα για τους κλειστούς χώρους», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στη συνέχεια πως “δεν είναι στις προθέσεις μας να επεκτείνουμε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».

Για την περίπτωση ενός νέου lockdown το Φθινόπωρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως: «Δεν θα πληρώσουν οι εμβολιασμένοι τους λίγους ανεμβολίαστους. Η απάντηση στη μετάλλαξη Δέλτα δεν είναι το lockodown, αλλά ο εμβολιασμός και η κοινή λογική. Η οικονομία θα λειτουργήσει και η κοινωνία θα μείνει ανοιχτή. Ζητώ μεγάλη προσοχή από τους πολίτες για το πώς θα επιστρέψουν από τις διακοπές. Να κάνουν self tests και να μην έρθουν σε επαφή με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας τους». 

Δεν έχει ξανασυμβεί ούτε στη Ζάμπια, να συμβαίνει η μεγαλύτερη πύρινη καταστροφή στην ιστορία της χώρας, και ο πρωθυπουργός να απειλεί τους πολίτες για άσχετο θέμα, προσπαθώντας μάλιστα να σπείρει τον διχασμό.

Είναι φανερό πως πλέον ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε «άλλο πλανήτη», για να το πούμε κομψά,  κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη χώρα και τους πολίτες της. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη συνέντευξη Τύπου ήταν χαμογελαστός!

Επίσης ερωτήματα προκαλεί τι κάνουν και τι του λένε οι σύμβουλοι του για να τον επαναφέρουν στην πραγματικότητα, δεν βρέθηκε ένας να του πει: 

«Ρε Κυριάκο κάηκε μίση Ελλάδα από την ανικανότητά μας, άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους, σε βρίζουν στα κανάλια, στα social media, στα κλαμπ και στις πλατείες, μη βγεις και μιλήσεις για τα εμβόλια, δεν είναι η στιγμή». 

Ένας δεν βρέθηκε; 

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ