Επίθεση Ηλιόπουλου στη ΝΔ: Οφείλει απαντήσεις στα όσα είπαν Ρουπακιώτης-Καμπαγιάννης

0
5

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης για την τακτική της κυβέρνησης Σαμαρά έναντι της Χρυσής Αυγής, αλλά και την καταγγελία του συνηγόρου πολιτικής αγωγής, Θανάση Καμπαγιάννη, ότι, παρότι κλητεύθηκε στη δίκη του ναζιστικού μορφώματος, η ΝΔ δεν παρέστη ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος τόνισε ότι «σήμερα η Ν.Δ. οφείλει δύο απαντήσεις.

Οφείλει να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Ρουπακιώτης, σχετικά με το μπλόκο του Μεγάρου Μαξίμου στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ενώ όπως είπε ήταν έτοιμοι να “τυλίξουν τη Χρυσή Αυγή” πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οφείλει επίσης να απαντήσει σε όσα αποκάλυψε και ο συνήγορος πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων αλιεργατών, κ. Καμπαγιάννης, ότι η Ν.Δ. ήταν το μοναδικό κόμμα που δεν κατέθεσε στο δικαστήριο κατά των νεοναζί.

Η σημερινή απόφαση για την άρνηση κάθε ελαφρυντικού στους νεοναζί αποτελεί άλλη μία απάντηση στα ψέματα και τη λάσπη της Ν.Δ. για τον ποινικό κώδικα που θα “έριχνε στα μαλακά” τη Χρυσή Αυγή.

Η μικροπολιτική αντιπαράθεση, τα ψέματα και η θεωρία των δύο άκρων που επέλεξε να επιστρατεύσει τις τελευταίες μέρες η Ν.Δ. δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον πανικό της, ούτε τις ευθύνες της για το ξέπλυμα των νεοναζί».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ