Επιστολή-κόλαφος καρδιολόγου σε πρόεδρο ΕΚΑΒ: «Μην διαχωρίσετε εργαζόμενους με ανυπόστατα επιστημονικά κριτήρια» Τι δηλώνει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19

0
26

Πρωτοκολλημένη ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ έστειλε σε ΜΜΕ ο κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης – Καρδιολόγος – Ιατρός επείγουσας αεροπορικής ιατρικής / Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών για τα κυβερνητικά μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται σε αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στις 22.08.2021 επιστήμονες του χώρου ης υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κυβέρνηση της χώρας τους και με την οποία εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το χειρισμό της πανδημίας για μια σειρά από λόγους.

Ο κ. Ευθυμιάδης δηλώνει ανοιχτά ότι συντάσσεται με τη συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα η οποία δηλώνει ότι: «δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί εφαρμόζοντας πολιτικές που έχουν επιβάλλει μια σειρά υποτιθέμενων “θεραπειών” η οποίες είναι στην πραγματικότητα χειρότερες από την ίδια την ασθένεια».  

Ο Έλληνας γιατρός τονίζει παράλληλα ότι: «Ο ολικός και δη υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν νοείται επιστημονικά και νομικά ως προϋπόθεση για τον τερματισμό των περιορισμών». 

Τέλος και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό δήλωσε: «Σας καλώ να μην διαχωρίσετε εργαζόμενους με ανυπόστατα επιστημονικά κριτήρια εφαρμόζοντας διοικητικές οδηγίες οι οποίες ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία λόγω επιχειρησιακής ανεπάρκειας»

Παράλληλα με τη δική του επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης επισυνάπτει και την αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή επιστημόνων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προς κυβερνώντες της χώρας τους η οποία και αποτελεί βάση της δικής του.

 

 

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

PDF icon ekthesi_ton_vretanon_epistimonon_gia_ta_lathi_stin_diaheirisi_tis_pandimias.pdf

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ