Ερντογάν: Καστανάς φοβήθηκε να του πει την τιμή

0
10

Σε προεκλογικούς ρυθμούς ο Ερντογάν που εν όψει των επαναληπτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη βγήκε στους δρόμους!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βγήκε στους δρόμους της πόλης θέλοντας να δείξει το “ανθρώπινό” του πρόσωπο εν όψει των εκλογών που είναι σε 40 ημέρες.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Τουρκίας μπήκε και στο τραμ ενώ συνάντησε και έναν καστανά! “Πόσα σακουλάκια πήρα; Πέντε; Τώρα, πες μου πόσα σου χρωστάω” του είπε ο Ερντογάν αφού γέμισε τα σακούλια του.

“Τίποτα δεν χρωστάτε κύριε πρόεδρε” του απάντησε αυτός αλλά ο Ερντογάν επέμεινε. “Δεν γίνεται. Μου έδωσες πέντε σακουλάκια κάστανα, θα μου πεις την κανονική τους τιμή.. πόσο κάνει το κιλό” τον ρώτησε ο Τούρκος πρόεδρος.

“Σας έδωσα 700 γραμμάρια και κάνουν 70 λίρες” είπε ο άμοιρος καστανάς που κατάλαβε ότι δεν θα ξεφύγει από την απρόσμενη κουβέντα.

“Πόσο πουλάς το κιλό;” ρώτησε τον πλανόδιο πωλητή για να λάβει την απάντηση “100 λίρες”. Ο Τούρκος πρόεδρος φάνηκε να εκπλήσσεται ρίχνοντας ένα από τα βλέμματά του στον πωλητή, αλλά τελικά έβγαλε μετρητά και πλήρωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κωστίδη, η τιμή των καστάνων έχει αυξηθεί περίπου 80% μέσα στον τελευταίο χρόνο. Αν και οι 100 λίρες τον κιλό μάλλον ήταν «ειδική τιμή» για τον πρόεδρο, δεν παύει να είναι υψηλή, κάτι που πιθανόν προκάλεσε αυτήν την παράξενη αντίδραση από τον Ερντογάν.

 

rp.news

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ