«Εστία»: Νέα επίθεση στο χώρο του κέντρου από τον Μητσοτάκη -«Αρπάζει» τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ

0
8

Νέα επίθεση στο χώρου του κέντρου ετοιμάζει ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Εστία”. Όπως γράφει η εφημερίδα που διευθύνει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο αρχηγός της ΝΔ ετοιμάζει
διεύρυνση της πλειοψηφίας με μικρό ανασχηματισμό με βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Γράφει η Εστία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο της: 

Σοβαρότατες πολιτικές διεργασίες στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής πυροδοτεί ο άτυπος διάλογος που άρχισε στο εσωτερικό του κόμματος για προγραμματική με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά την τοποθέτηση Γεννηματά στη Βουλή ότι “η έξυπνη σοσιαλδημοκρατία θα κόψει τα δεσμά με τον νεοφιλελευθερισμό” και μετά την πρόσφατη ανάρτηση Γεννηματά στα Socia Media “κατά του κράτους της Δεξιάς” μία δήλωση του Δημήτρη Ρέππα έρχεται τώρα να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση, αντισυσπειρώσεις και τάσεις αναχωρητισμού βουλευτών από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα κοντά στη ΝΔ σε περίπτωση συνεργασίας της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα είναι: Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (βουλευτής), Νάντια Γιαννακοπούλου (βουλευτής), Γιάννης Μανιάτης (στέλεχος, πρώην υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ), Χαρά Κεφαλίδου (Βουλευτής).

 

topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ