Η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ ήταν λάθος

0
11
Με δεδομένο ότι εισάγουμε πολύ περισσότερα από ότι εξάγουμε και δεν έχουμε δικαίωμα να βάζουμε δασμούς σε αυτά που εισάγουμε, δεν έπρεπε ποτέ μας να είχαμε μπει στην ΕΕ και στο Ευρώ. Άρα, η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ ήταν λάθος 100% και αποτελεί ξεκάθαρη εθνική προδοσία.Αποτελεί εθνική προδοσία, εσχάτη προδοσία να μειώνει κανείς εσκεμμένα τα έσοδα της χώρας.

Έχει αναρωτηθεί κανείς πώς έγινε το χρέος της Ελλάδας 320 δις; Πόσο ήταν το χρέος μας πριν την είσοδο στην ΕΕ; Ούτε 160 δις.Μήπως αυξήθηκε τόσο επειδή πληρώναμε μισθούς και συντάξεις; Ή αυξήθηκε επειδή είχαμε πολλούς δημοσίους υπαλλήλους;
Δώσαμε βέβαια από το 2010 έως και το 2012 πολλές δεκάδες δις για ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών μας που διαχειρίζονται Ευρώ (την οποιαδήποτε ανακεφαλαιοποίηση δε θα έπρεπε να την κάνουμε μόνοι μας, μιας και δεν εκδίδουμε το χρήμα), αγοράζουμε και πιο ακριβά από τις άλλες χώρες τον στρατιωτικό εξοπλισμό (ούτε τη φύλαξη των συνόρων της ΕΕ θα έπρεπε να κάνουμε μόνοι μας…), καθώς και το πετρέλαιο μας το πουλάει μέχρι και η ομόδοξη Ρωσσία πιο ακριβά (είμαστε …άτυχοι και ούτε την ελληνική ΑΟΖ δεν έχουμε ανακηρύξει ίσως ςπειδή το δικό μας πετράλαιο δεν μπορεί να έχει …μίζες), αλλά το βασικό είναι ότι εισάγουμε πολύ περισσότερα από ότι εξάγουμε. Και αυτό κάθε χρόνο χειροτερεύει. Άρα πρέπει επειγόντος να φύγουμε από την ΕΕ. Για να σωθούμε.

Θα καταθέσω και την πρότασή μου  για τη σωτηρία του έθνους:
Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μας κυβερνήσουν άλλοι. Δε θα μας βγάλουν από τα σκατά αυτοί που μας έριξαν μέσα.Μετά, δεν έχουμε δε δίνουμε και διενεργούμε έναν επίσημο λογιστικό έλεγχο του Δημοσίου χρέους για να δούμε πόσα πραγματικά χρωστάμε. Όταν λήξει αυτός ο λογιστικός έλεγχος και ακόμα και αν εμείς ως Ελλάδα χρειαζόμασταν πράγματι το 65 με 70% του Δημοσίου χρέους μας για τις τράπεζές μας (αποκλείεται αλλά λέμε) και εάν ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε από μόνοι μας τις “χρηματοδοτήσεις” των ιδιωτικών μας τραπεζών που διαχειρίζονται Ευρώ (και όχι η ΕΚΤ όπως σίγουρα ισχύει αλλά λέμε …εάν) τα διεθνή δικαστήρια θα μας διαγράψουν το χρέος αυτό με παράδειγμα την Ισλανδία.

Το υπόλοιπο 30 με 35% του χρέους θα μας το διαγράψουν. Ο λαός έχει προτεραιότητα και όχι το χρήμα.Τα διεθνή δικαστήρια  θα μας δικαιώσουν και όσοι μας έδωσαν χρήματα μπορούν να ξεχάσουν τα χρήματα αυτά, εφόσον πήγαν για τις χρηματοδοτήσεις των τραπεζών. Ή να τους τα δώσει η ΕΚΤ που εκδίδει το Ευρώ χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό όπως είχε το χρήμα κάποτε.

Στη συνέχεια, όταν πλέον δε θα χρωστάμε, απαιτούμε και το κατοχικό δάνειο. Δικαστικώς εννοείται γιατί με τα λόγια… Το οποίο, με τους τόκους 75 χρόνων και σε σημερινά χρήματα, είναι γύρω στα 500 δις. Και είναι σίγουρο χρήμα αφού πρόκειται για διακρατική “συμφωνία” αναγνωρισμένη και από τις δυο πλευρές (μέχρι και ο Χίτλερ ξεκίνησε την αποπληρωμή του).Και δεν έχει σχέση με πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις.

Μετά, απαιτούμε και αποζημιώσεις από ΕΕ για την κατάντιά μας από τους λάθος χειρισμούς με τα μνημόνια και τη φτωχοποίηση και από ΔΝΤ για τους …λάθος συντελεστές.Τέλος, πρέπει η Ελλάδα να κλείσει στη φυλακή για εσχάτη προδοσία, όλους αυτούς που την κατέστρεψαν, αυτούς που την καταχρέωσαν και αυτούς που την ξεπούλησαν και την ξεπουλάνε. Και βεβαίως η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται, ούτε με το νόμο περί …μη ευθύνης υπουργών.

Και όλες οι υπογραφές τους δε θα “δένουν” την Ελλάδα, όταν αυτοί θα καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία.Και όλα τα ξεπουλήματα που τα μηδαμινά τους έσοδα πήγαν για τους τόκους του χρέους μας (λιμάνια, αεροδρόμια, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, ΕΛΒΟ, κλπ κλπ) θα επιστραφούν στο δημόσιο.Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αφού πρόκειται για εσχάτη προδοσία.-

Πέτρος Μ.

odosdrachmis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ