Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

0
16

Το σκεπτικό απόρριψης της άδειας του Κουφοντίνα είναι αντίθετο με το γραμμα και το πνεύμα του νόμου.

Ο Σωφρονιστικός Κώδικας ΔΕΝ απαιτεί ούτε τις προϋποθέσεις ούτε τους όρους που επικαλούνται για την απόρριψη της αίτησης του.

Οι προσωπικές αντιλήψεις και οι αξιολογικές κρίσεις για το ήθος και την προσωπικότητα ή τις ιδέες του καταδίκου ΔΕΝ έχουν σχέση με το καθεστώς της κατ άρθρο 4 του Συντάγματος επιβαλλόμενης ισονομίας και ισοπολιτείας.
Από την άλλη πλευρά, όμως, όλη αυτή η φασαρία και το μέγεθος της αντίδρασης για την απόρριψη της αίτησης άδειας του Κουφοντίνα είναι, από μόνη της, ένα ανοίκειο και ανήθικο ζήτημα.
Όπως οι αρμόδιοι παραβιάζουν τον νόμο, έτσι και όλοι αυτοί που τώρα κόπτονται και διαρρηγνύουν όλα τα ιμάτια τους, για την απόρριψη του αιτήματος υποκρίνονται, δεν έχουν ηθικό έρεισμα και αλληθωρίζουν φαρισαϊκά…
Κι αυτό διότι περιπτώσεις όπως αυτή του Κουφοντίνα, αλλά και πιο τρανταχτές, επώδυνες, ανοίκειες και παράνομες, που παραβιάζονται νόμιμα δικαιώματα κραρουμένων με οδυνηρές συνέπειες, πολλές φορές, υπάρχουν παρά πολλές.
ΟΥΔΕΙΣ ενδιαφέρεται και όσες απ αυτές φθάνουν στ’ αυτιά και την γνώση των ιδίων που σήμερα εξεγείρονται για τον Κουφοντίνα, συναντούν την αδιαφορία και την παγωνιά της μοναξιάς και της απογοήτευσης…


Ούτε μαντίλι για να κλάψουν δεν τους στέλνουν….
Ουαι και στους μεν και στους δε…

Στάθης Στογιάννος 

Δικηγόρος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ