Η Μαρέβα δεν έχει off shore στα Κέιμαν, το σπίτι στο Παρίσι δεν υπάρχει (Πόθεν Έσχες) και ο πανάκριβος επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ που ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, είναι απλά φίλος του Κυρ Μητσοτάκη

0
37

Επιβεβαίωσε την συμμετοχή του γνωστού συμβούλου πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής στην πρωθυπουργική αποστολή στην Θεσσαλονίκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Απαντώντας στην ερώτηση που έκανε το Documento ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Ο Σταν Γκρήνμπεργκ είναι παλιός γνώριμος του πρωθυπουργού, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθεί την ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός συνομιλεί τακτικά μαζί του». Σε συμπληρωματική ερώτηση «από που πληρώνεται ο κ. Γκρήνμπεργκ, από την κυβέρνηση ή από τη ΝΔ;», ο κ. Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «δεν πληρώνεται από πουθενά, ο κ. Γκρήνμπεργκ είναι φίλος του πρωθυπουργού». Το αυτονόητο ερώτημα που τίθεται βέβαια, μετά από την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, είναι από πότε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε επίσημο και ναυλωμένο με κρατικό χρήμα δρομολόγιο, χρησιμοποιείται και για την δωρεάν μετακίνηση “φίλων”… του εκάστοτε πρωθυπουργού.

Ο κ. Γκρίνμπεργκ είναι γνωστός παγκοσμίως και ακριβοπληρωμένος σύμβουλος πολιτικής και εκλογικής στρατηγικής. Είναι γνωστή η συνεργασία του με το σύστημα Μητσοτάκη, αφού στις προηγούμενες εκλογές είχε την ευθύνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της εκλογικής μάχης για λογαριασμό της ΝΔ. Ο κ. Γκρίνμπεργκ αναφέρουν οι πληροφορίες παρά την ηλικία του, καθώς είναι 75 ετών, θέλει να έχει προσωπική άποψη και επιστασία στις καμπάνιες που αναλαμβάνει. Η εταιρεία του είχε απευθυνθεί το περασμένο καλοκαίρι στην ελληνική αγορά για να βρει τοπικό συνεργάτη. Η παρουσία του Σταν Γκρίνμπεργκ στην αποστολή του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, ήρθε να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται για εκλογές.

 

Πηγή: documentonews.gr

thefaq.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ