Θα υπάρξει Κόφι Ανάν 2 και συμφωνίες με την Τουρκία ανατριχιαστικές, όσο για την υπόθεση Novartis θα καταλήξει σε μία τεράστια σαπουνόφουσκα

0
20

Παρακάτω τα πιο σημαντικά αποσπάσματα από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, «Εν Αθήναις»..

Για όλα φταίει ο Παπαγγελόπουλος. Ο Τσίπρας δεν έκανε απολύτως τίποτα. Οι πρωθυπουργοί είναι αγιογραφίες και δεν αγγίζονται στην Ελλάδα. Το Μαξίμου δεν ήξερε τίποτα, όλα τα έκανε ο Ρασπούτιν. Μόνος του κινούσε τα νήματα εναντίον πρώην πρωθυπουργών και υπουργών της ΝΔ. Αυτός πρέπει να πάει στο νησί του Πεταλούδα με μπάλες στα πόδια, χειροπέδες και μάσκα αγκαθωτή, όπως αυτή που φορούσε ο Άντονι Χόπκινς στη σιωπή των Αμνών.

Μετά την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, μετά τους επαίνους για τη μη προδοτική συμφωνία της λίμνης, ο κος Μητσοτάκης τονίζει ότι δεν στέλνει στη δικαιοσύνη πρωθυπουργούς, επιστρέφει το φάκελο του κου Τσίπρα και σχηματίζει προανακριτική μόνο για τον Ρασπούτιν.

Κυρίες και κύριοι, οι δύο βασικοί πυλώνες της οικονομικής κατοχής της χώρας, τα παιδιά της Μέρκελ σε πλήρη εναγκαλισμό. Ο Κυριάκος τσαλακώνει κάθε έννοια ισότητας, όπως την προβλέπει το Σύνταγμα για όλους τους πολίτες και κυρίως συγκρούεται με τη λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Είναι δυνατόν να έκανε ό,τι ήθελε ένας αναπληρωτής υπουργός και ο Τσίπρας που παρακολουθούσε τις ενέργειές του και τον άφηνε να κάνει δηλώσεις έξω από το Μαξίμου για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από την εποχή της Επανάστασης να μένει απέξω και να καλύπτεται πλήρως από τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του κόμματος;

Αυτά είναι ανταλλαγές και παρασκηνιακές συνεννοήσεις που προσβάλλουν βάναυσα τους πολίτες του τόπου και αποδεικνύουν ότι οι τοποτηρητές και επόπτες του μνημονίου υπακούουν απόλυτα στις διαταγές των δανειστών και των ξένων που τους χρησιμοποιούν.

Ο κος Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης γιατί έχουν αποφασιστεί πράγματα, έχουν δρομολογηθεί καταστάσεις στις οποίες αναμένουν την ανοχή και τη συγκατάθεση του κου Τσίπρα.

Π.χ. εκτιμώ ότι θα υπάρξει Κόφι Ανάν 2 και συμφωνίες με την Τουρκία που θα είναι ανατριχιαστικές.

Πέραν αυτού η ολοκλήρωση της 4ετίας σύμφωνα με τον γερμανικό παράγοντα πρέπει να υλοποιηθεί, προκειμένου να υλοποιούνται στην κεραία τα υπερπλεονάσματα και να συγκεντρώνονται οι φόροι.

Είναι ιδιαίτερα τρελό να στέλνεις τον Παπαγγελόπουλο σε προανακριτική, που δεν θα βγάλει τίποτα, και να τον αποκόπτεις από το αφεντικό του, προκειμένου να συμφωνήσει στην εκλογή Προέδρου, στην ψήφιση εκλογικού νόμου και κυρίως στα Εθνικά.

Ο Μητσοτάκης εφαρμόζει ό,τι του λένε οι Βρυξέλλες και κυρίως, ότι του λένε οι Γερμανοί. Αφαίρεσε το θρήσκευμα και την ιθαγένεια τα πτυχία των πανεπιστημίων ευθυγραμμιζόμενος με τη ντιρεκτίβα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδέχθηκε με τιμές και δάφνες τις Πρέσπες, σιωπά απέναντι στις παραβιάσεις των Σκοπίων σε πολλά σημεία της συμφωνίας, ήδη σπεύδει δια του κυρίου Βρούτση να νομοθετήσει πράγματα σε βάρος των μισθών των εργαζομένων και δεν αποκλείεται να εκπλαγούμε το επόμενο διάστημα από αντιλαϊκές κινήσεις.

Ο Φιλογερμανός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, του οποίου ο πατέρας είχε προνομιακή άδεια στην κατοχή από τη γερμανική διοίκηση για τη διανομή του κατοχικού Τύπου, ο αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη που νομιμοποίησε την είσοδο του κατοχικού μνημονίου στην Ελλάδα, ο κος Πικραμμένος μιλώντας στο Action είπε αρχικά ότι στην υπόθεση της Novartis υπάρχει κεντρική καθοδήγηση αλλά θα κινηθούν διαδικασίες κατά του αναπληρωτή υπουργού και όχι κατά του κου Τσίπρα.

Στη συνέχεια, ο κος Πικραμμένος αποκάλυψε πως εισηγείται στον πρωθυπουργό να απαγορεύεται σε δικαστές να διορίζονται σε θέσεις ευθύνης για τουλάχιστον 3 χρόνια από την αποχώρησή τους. Προς το τέλος της εκπομπής, ο γερμανικής στόφας κος Πικραμμένος είπε ότι η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας εντάσσεται σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει τον εκλογικό νόμο. Εκείνη τη στιγμή έπεσε κάποιο βίντεο που τον διέκοψε.

Ο κος Μητσοτάκης μεθοδεύει διάφορες καταστάσεις που δεν φαντάζουν και τόσο δημοκρατικές και κάποιοι λένε ότι πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις θα έχουμε καταστάσεις που θα προκαλέσουν σοκ.

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται στον Τύπο κατάθεση της κας Τουλουπάκη, που είναι βαφτιστήρι του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκης, ότι ο κος Αγγελής μπήκε στο γραφείο της και της έκλεψε άκρως απόρρητα έγγραφα. Υπάρχει σύμφωνα με δημοσιεύματα κατάθεση – κόλαφος για τον κο Αγγελή που αρνήθηκε να παραλάβει στοιχεία του FBI κατά πολιτικού. Έτσι γράφουν οι εφημερίδες.

Επίσης, έχουν πέσει σήμερα δημοσιεύματα κατά της κας Κεραμέως, η οποία σύμφωνα με πλήθος παραγόντων ακολουθεί τα ανθελληνικά χνάρια της κας Διαμαντοπούλου και του κου Γαβρόγλου. Εδώ αποκαλύπτεται ακόμα ένα σημείο της κοινής πολιτικής Τσίπρα – Μητσοτάκη.

Η κας Κεραμέως για την οποία γράφονται πολλά για τις επισκέψεις της στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και για τις επαφές και σχέσεις της με ΜΚΟ, παρά τις δύο δικαστικές αποφάσεις, κατάργησε την αναγραφή της ιθαγένειας και του θρησκεύματος στα σχολεία. Ήδη μαθαίνω ότι πρόκειται να έρθει ένας χείμαρρος δημοσιευμάτων για τις σχέσεις όχι μόνο της οικογένειας Μητσοτάκη αλλά και ορισμένων στελεχών του με Open Society, Σόρος και άλλες καταστάσεις με τις οποίες είχε σχέσεις ο κος Τσίπρας, ο κος Γαβρόγλου και άλλοι.

Ήδη ο πρωθυπουργός καταπίνει ό,τι αφορά τον Τσίπρα και παλιές ενέργειές του και υπάρχει εντολή απόλυτου σεβασμού στο πρόσωπό του. Έτσι φτάνουμε πλέον στο σημείο να αποκόβεται ο κος Παπαγγελόπουλος από το αφεντικό του και να εμφανίζεται η κυβέρνηση ότι φυγομαχεί και ότι δεν θέλει απευθείας αντιπαράθεση με τον κο Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά, μπορεί κάποιος να πει ότι ο Μητσοτάκης δεν θέλει πόλωση, δεν θέλει συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να διατηρεί την ψευδαίσθηση των πρώτων δημοσκοπήσεων.

Είναι παλιό, φθαρμένο και πολύ οξειδωμένο πλέον ότι τους πρωθυπουργούς τους ψηφίζει ο λαός και δεν πάνε στα δικαστήρια. Διεθνώς οι πολιτικές αγιογραφίες έχουν καταργηθεί και αυτά που λέει ο Κυριάκος, λέγονται για να δεξαμενίζεται από τώρα πολιτική ανοχή απέναντι στις ενέργειές του.

https://crashonline.gr/synenteukseis-gnwmes/1431748/g-tragkas-tha-yparksei-kofi-anan-2-kai-symfonies-me-tin-tourkia-anatrichiastikes-oso-gia-tin-ypothesi-novartis-tha-kataliksei-se-mia-terastia-sapounofouska/?fbclid=IwAR3AUo4Ttbap5V1jhXM0HsboPQLv4C-arIFFnYgfdRhoqiA5alGkDVk_9IU

 

βραδυνή.eu

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ