Ιδρυτής Βρετανικού Εθνικού Κόμματος: ”Σιωνιστές νεοσυντηρητικοί” από τις ΗΠΑ προσπάθησαν να μας εξαγοράσουν το 2007

0
19
Nick Griffin for Features...Nick Griffin for Daily Telegraph Features section. Nick Griffin, chairman of the British National Party. Picture taken at a party members home in Hartley Wintney, Hampshire. Picture date 14/11/06. Copyright: Andrew Crowley mob: 07973 254 493 email: acrowley@ntlworld.com dtfe/dtac

δρυτής Βρετανικού Εθνικού Κόμματος: ”Σιωνιστές νεοσυντηρητικοί” από τις ΗΠΑ προσπάθησαν να μας εξαγοράσουν το 2007

Γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο το ποιοι βρίσκονται πίσω από τον Breivik και τον Tarrant που αιματοκύλησαν φιλο-Παλαιστίνιους και Μουσουλμάνους.

Σιωνιστές νεοσυντηρητικοί από τις ΗΠΑ προσπάθησαν να εξαγοράσουν το 2007 το Βρετανικό Εθνικό Κόμμα (BNP), σύμφωνα με παλιότερη καταγγελία του ιδρυτή του, Νικ Γκρίφιν, η οποία δεν είδε σχεδόν καθόλου το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Γκρίφιν το 2007 έγινε μια τεράστια συστηματική προσπάθεια χρηματοδότησης από την ”Σιωνιστική νεοσυντηρητική κλίκα” των ΗΠΑ ζητώντας τους ως αντάλλαγμα μόνο δύο πράγματα: 1) να συγκεντρωθούν σε επιθέσεις στο Ισλάμ και 2) να μην κριτικάρουν το διεθνές τραπεζικό σύστημα.

Η προσπάθεια αυτής της ”κλίκας” ήταν να επιβάλλει μια πολιτική ώστε να εξαγοράσει την άκρα δεξιά σ’ όλο τον κόσμο αντικαθιστώντας την, σύμφωνα με τον Γκρίφιν, με ”μαριονέτες”. Όπου δεν μπορούσαν να εξαγοράσουν καθιερωμένα κόμματα δημιουργούσαν τα δικά τους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το EDL (English Defense League), το Britain First και το Pegida, τα οποία είναι όλα φιλο-Ισραηλινά.

Ο Γκρίφιν υποστήριξε επίσης ότι οι ίδιοι άνθρωποι βρισκόντουσαν πίσω από δεξαμενές σκέψης όπως το ”Policy Exchange”, το ”Center for Policy Studies” και το ”Nothing British”.

Εδω θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όντως το EDL δημιούργησε ”εβραϊκή πτέρυγα” στο κόμμα το 2010 και να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2014 ανακοινώθηκε ότι ο Νικ Γκρίφιν είχε χρεωκοπήσει οικονομικά, ενώ λίγους μήνες αργότερα τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς εκδιώχθηκεαπό το ίδιο του το κόμμα, το BNP, χάνοντας την ηγεσία

 

grothia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ