Καθηγητής Φαρμακολογίας Ε.Μανωλόπουλος για εμβόλια κατά Covid-19: «Ένα τεράστιο πείραμα γίνεται σε όλους τους ανθρώπους»

0
44

Ο Καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος μίλησε για τα εμβόλια κατά του Covid-19 και επιβεβαίωσε αυτό που γίνεται αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού εύκολα, αλλά και που δεν μπορούν να το αποφύγουν εύκολα, τουλάχιστον οι Έλληνες πολίτες, καθώς η κυβέρνηση επιβάλλει παντού το πιστοποιητικό εμβολιασμού: Ότι οι άνθρωποι είναι πλέον τα πειραματόζωα για τα συγκεκριμένα εμβόλια!

Αρχικά ρωτήθηκε 

«Αν κολλήσεις κορωνοϊό στην πρώτη εβδομάδα ή στο πρώτο δεκαήμερο-δεκαπενθήμερο (μετά το εμβόλιο), πριν δηλαδή έχεις τα πρώτα δείγματα ανοσίας, αυτό μπορεί να βοηθήσει τον ιό να μεταλλαχθεί, γιατί, επειδή είναι μέσα σου και ψάχνει τρόπο να επιβιώσει απέναντι στα αντισώματα, του δίνεις μια διέξοδο προς την μετάλλαξη.

Ισχύει αυτό;;;».

Απάντησε ο καθηγητής:

«Κάθε φορά που ο ιός μπαίνει σε έναν οργανισμό προσπαθεί να μεταλλαχθεί, γιατί αντιμετωπίζει την φυσική άμυνα του οργανισμού. Είναι λοιπόν ένα τεράστιο πείραμα, γίνεται σε όλους τους ανθρώπους».

Δείτε:

 

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ