ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ…ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΠΡΌΣΗΜΟ”

0
220

Γράφει ο Μίλτος Σακελλάρης 

Κάποιοι φοβούνται ότι με την ευκαιρία του εμβολίου θα βάλουνε σε εφαρμογή το σχέδιό τους για την μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους. Δε χρειάζεται ο φόβος. ο φόβος τυφλώνει τα μάτια και μπλοκάρει το μυαλό. Έτσι, αδυνατούμε να δούμε την πραγματικότητα, ότι τη μετάλλαξη την έχουν ήδη πετύχει. Κάθε μέρα βλέπουν μεταλλαγμένους ανθρώπους κοιτάζοντας τον εαυτό τους στον καθρέφτη. Αυτοί είναι μεταλλαγμένοι, όταν ελέγχουν το 70 έως 80  % του παγκόσμιου πλούτου και ζητούν ακόμα περισσότερα σπέρνοντας τη δυστυχία και τη φτώχεια, στο μεγαλύτερο μέρος της γης, όταν καταστρέφουν τη φύση και τον πλανήτη στην ολότητά του, τότε το είδος αυτό δεν ανήκει στην ανθρώπινη φυλή. Μεταλλαγμένοι, λοιπόν, το προσωποποιημένο, παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο, οι κυβερνητικοί τους υπάλληλοι, οι επιστημονικοί τους υπάλληλοι και όσοι  συνειδητά εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους που είναι πια ενάντια στο ανθρώπινο είδος, ενάντια στον πλανήτη γη. Το σύστημά  τους γεννάει μεταλλαγμένους υπανθρώπους που μόνο με την εξαφάνισή τους ή ανθρωπότητα θα μπορέσει να ευτυχήσει.

Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη, το φάντασμα του κομμουνισμού. Η ρήση του κομμουνιστικού μανιφέστου έμεινε στην ιστορία και πράγματι τρόμαζε τους έχοντες και κατέχοντες και έδωσε εφόδια σε αυτούς που δεν είχαν τίποτε να χάσουν παρά μόνο τις αλυσίδες τους.

Η ιστορία, όμως, διδάσκει κι όποιος την ξεχνάει αφήνει το φάντασμα αυτό στην τύχη του μέχρι να γίνει σκιάχτρο. Αλλά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, το φάντασμα των νεκρών της «πανδημίας». Των δικών μας νεκρών που  όμως σκορπίζουν  τον τρόμο και το φόβο σαν εργαλείο στα χέρια των μεταλλαγμένων υπανθρώπων.

Αυτοί  που δε δίνουν καμία αξία στην ανθρώπινη ζωή προκειμένου να εξυπηρετήσουν  τα συμφέροντά τους, φόρεσαν τη μάσκα του ανθρωπισμού για να δώσουν αξία στους νεκρούς. Όχι , όμως, σε όλους τους νεκρούς που πράγματι τους αξίζει ο σεβασμός μας, αλλά μόνο σε αυτούς που πεθαίνουν από ή με κορονοϊό.

«Πρέπει σώσουμε ανθρώπινες ζωές» δηλώνουν συνέχεια με απέραντο ενδιαφέρον για τους γονείς μας και τους παππούδες μας, ενδιαφέρον ακόμα μεγαλύτερο (!) κι από το δικό μας ενδιαφέρον. Αυτοί  που διαλύσανε το ΕΣΥ, την πρωτοβάθμια φροντίδα αγωνιούν για τους θανάτους, μόνο όμως της «πανδημίας». 100.000 θανάτους έχουμε κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Ναι, 100.000 θανάτους 50.000 θανάτους από καρδιοπάθειες, 30.000 από καρκίνο., αμέσως μετά ακολουθούν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις,  μετά τα τροχαία. 99.000 θάνατοι χωρίς καμιά αξία, απλά οι άνθρωποι είμαστε θνητά όντα και πεθαίνουμε. 1.000 θάνατοι από  ή με κορονοϊό… Πανικός, τρόμος, εγκλεισμός, καταστροφή της οικονομίας, του μεγαλύτερου μέρους του ενεργού πληθυσμού…

Τα νοσοκομεία γίνονται νοσοκομεία μίας και μόνο νόσου.  Η φτώχεια,  η ανεργία, ο εγκλεισμός, η κατάργηση ουσιαστικά κάθε προγνωστικής φροντίδας θα φέρουν πολλαπλάσιους νεκρούς.

Η μετάλλαξή τους είναι τόσο βάρβαρη και ξετσίπωτη που για να μεταβάλλουν τη χειμαζόμενη κοινωνία σε ένα κοπάδι τρομαγμένων και φοβισμένων ανθρώπων δε διστάζουν να μετατρέπουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα που έφυγαν σε αποκρουστικά φαντάσματα.

Οι μεταλλαγμένοι υπάνθρωποι, όμως, αδυνατούν να αντιληφθούν πως αυτά τα φαντάσματα είναι οι δικοί μας νεκροί, οι περισσότεροι δολοφονημένοι  από το δικό τους απάνθρωπο σύστημα υγείας και ότι η εκδίκηση θα πέσει πάνω στα δικά τους κεφάλια.

Το απάνθρωπο πρόσωπο και μυαλό τους πρέπει να φαίνεται ανθρώπινο, οικείο σαν το συνηθισμένο πρόσωπο ενός γείτονα,  αριστερού ψάλτη ας πούμε, του Επαμεινώνδα. Η εγκληματική τους πολιτική πρέπει να φαίνεται σαν μια τεράστια προσπάθεια,  «ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ας πούμε». Ένα είναι σίγουρο ότι ο Γκέμπελς μέσα από τον τάφο του βλαστημά την ώρα και τη στιγμή γιατί η τεχνολογική δυνατότητα της παγκόσμιας πια προπαγάνδας άργησε μερικά χρόνια.

Βιώνουμε μια τεράστια, παγκόσμια προπαγάνδα τρόμου με καθημερινές νεκρολογίες, με ομαδικούς τάφους, με καμιόνια που μεταφέρουν φέρετρα. Θέλουν να έχουμε καθημερινά την ψυχολογία της απώλειας ενός αγαπημένου μας προσώπου. Όταν θρηνείς δεν υπαρχει τίπτε άλλο απρά μονάχα ο θρήνος. Ο συνεχόμενος θρήνος, όμως φέρνει αγωνία, ανασφάλεια, τρόμο. Αυτό θέλουν  να πετύχουν, να επικεντρωθούμε σε αυτό που μας τρομάζει στο δέντρο του κορονοϊού που φύτεψαν στην άκρη του δάσους.. Και εμείς τρομαγμένοι στενεύουμε την οπτική μας, το μυαλό  μας και δε λλέπουμε παρά μόνο το δέντρο αυτό.

Βλέπουμε τον φλοιό του, τα σκαθάρια, τα σκουλήκια που το τρώνε γιατί είναι το δικό τους σάπιο  δέντρο. Τρομάζουμε και όσο πιο πολύ κοιτάμε, ακόμη περισσότερα σκουλήκια σαπίλα τίποτε άλλο.  Ναι, αλλά στο δάσος τα δέντρα που πεθαίνουν γίνονται λίπασμα για τα παιδιά τους. Η μαγεία του δάσους είναι εκεί, αυτή είναι η πραγματικότητα που μας κρύβουν. Η  ζωή που πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας για το καλό το δικό μας και των παιδιών μας, του γείτονα, του ξένου που δεν τον ξέρουμε, για το καλό του ανθρώπινου είδους και του πλανήτη. Ένα πράγμα χρειάζεται και είναι τόσο απλό… Με αλυσοπρίονα, με τσεκούρια με τα ίδια μας τα χέρια να ξεριζώσουμε το σάπιο δέντρο τους και τότε θα αντιληφθούμε τις πραγματικές μας ανάγκες, την ομορφιά της ζωής και του αγώνα. Αυτή είναι Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.

Καλά θα πει κάποιος. Γιατί όλα αυτά, είναι τόσο κακοί άνθρωποι;

Κάποιοι λένε ότι ο ιός είναι δημιούργημα εργαστηρίου. Κάποιοι ότι ο ιός δεν υπάρχει. Άλλοι ότι όλα αυτά είναι δημιούργημα του αντίχριστου για την παγκόσμια κυβέρνησή του.

Κατά την άποψή μου όχι, δεν είναι κακοί ή καλοί άνθρωποι, είναι καλοί κεφαλαιούχοι και γι αυτό απάνθρωπα τέρατα όπως το ίδιο το σύστημά τους.

Στο ερώτημα αν είναι δημιούργημα εργαστηρίου μπορεί να απαντήσει πιθανώς ένας άριστος κατάσκοπος χωρίς όμως να έχει κάποια αξία το πού και το πώς. Αν υπάρχει ο ιός ή όχι ας βαδίζουμε καλύτερα στα μονοπάτια της λογικής. Οι ιοί υπάρχουν, οι κορονοϊοί υπάρχουν. Όλοι μας έχουμε περάσει γρίπη ή  κρυολόγημα.

Είναι άραγε έργο του αντίχριστου; Πιθανώς και να είναι. Τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μην υποκύψουμε στα καλέσματά του, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο, αφού είναι ένα υποχρεωτικό ενδιάμεσο στάδιο για την έλευση του Κυρίου και της δικιάς του παγκόσμιας διακυβέρνησης επί της γης για χίλια χρόνια. Το λένε άλλωστε και οι γραφές.

Είναι αλήθεια   ότι ο άνθρωπος μπροστά στην αδυναμία του προσφεύγει στη μεταφυσική και στη συνωμοσιολογία. Τα πάντα όμως είναι εδώ, οι αιτίες, οι λόγοι είναι γύρω μας, φωνάζουν, δεν είναι έργο του Σατανά παρά μονάχα των μεταλλαγμένων υπανθρώπων, εκπροσώπων του μεγάλου κεφαλαίου.

Το  σύνολο των οικονομολόγων προειδοποιούσαν για την οικονομική φούσκα και την τεράστια κρίση που θα φέρει όταν αυτή σκάσει. Και πώς μπορούσε να είναι διαφορετικά, όταν στα 100 δολάρια που επενδύονται παγκοσμίως τα ογδόντα επενδύονται στα διάφορα άυλα τραπεζικά προϊόντα, δηλαδή το χρήμα γεννάει χρήμα και όχι κοινωνικό πλούτο, όταν η νεοφιλευλεύθερη παγκοσμιοποίηση έχει σαν αποτέλεσμα το ένα τα  εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού να κατέχει το 70 και 80 % του παγκόσμιου πλούτου.

Η κρίση και η φτώχεια μεγαλώνουν και οξύνουν τις αντιθέσεις σε όλα τα επίπεδα. Φόβοι για κοινωνικές εκρήξεις, όξυνση των αντιθέσεων μεταξύ μερίδων του κεφαλαίου με αντικρουόμενα συμφέροντα, όξυνση των αντιθέσεων των μεγάλων κρατών, αμφισβήτηση της παγκόσμιας ηγεμονίας και αδυσώπητος αγώνας για την πρωτοκαθεδρία σε αυτή.

Είπαμε ότι η ιστορία διδάσκει και αυτό που μας λέει είναι πως τέτοιου είδους κρίσεις και καταστάσεις λύνονται με έναν και μοναδικό τρόπο, τον παγκόσμιο πόλεμο. Έναν παγκόσμιο πόλεμο που χρόνια τώρα εκδηλώνεται με δεκάδες περιφερειακούς πολέμους στη γη και που απ’  ότι φαίνεται κανένα ιμπεριαλιστικό κράτος δεν είναι σε θέση από οικονομική και στρατιωτική υπεροπλία να τον επιδιώξει άμεσα.

Το παγκοσμιοποιημένο κεφάλαιο, όμως, πιέζεται άμεσα. Οι λαοί άρχισαν να αμφισβητούν τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση υπερασπίζοντας το κράτος έθνος, δυστυχώς με επικεφαλής ακροδεξιά εθνικιστικά κόμματα και πολιτικές δυνάμεις, π. χ. Λεπέν, Πολωνία, Ουγγαρία, Τραμπ, εκπροσώπους δηλαδή άλλων μερίδων του κεφαλαίου. Απέναντι σε αυτή την άνοδο της αμφισβήτησης προετοιμάστηκαν και την έννοια του κράτους έθνους να χτυπήσουν και την παγκοσμιοποίησή τους να βγάλουν αλώβητη από την τεράστια οικονομική κρίση.

Η ευκαιρία δόθηκε εκμεταλλευόμενοι έναν ιό που όπως αποδείχτηκε έχει μια θνητότητα του 0,25% επί των νοσούντων και 0,005% επί του γενικού πληθυσμού κηρύσσοντας μέσω του ΠΟΥ μία παγκόσμια πανδημία πριν ακόμα ο πρώτος Κινέζος τουρίστας προσγειωθεί στο Μιλάνο. Η «πανδημία» είναι ο ιδιόρρυθμος παγκόσμιος πόλεμος των δικών τους οξυμένων αντιθέσεων.

Ο εγκλεισμός καταστρέφει την πραγματική οικονομία, βοηθάει στην ακόμα μεγαλύτερη συσσώρευση κεφαλαίου, εξωθεί στην πείνα και στην εξαθλίωση πλατιές μάζες εργαζομένων, φτωχοποιεί και περιθωριοποιεί μεγάλο αριθμό μικρών και μεσαίων στρωμάτων, χτυπάει το εμπόριο και το παραγωγικό κεφάλαιο στερώντας τη δυνατότητα κατανάλωσης προϊόντων. Σε αντίθεση, στον πρώτο εγκλεισμό το χρηματιστηριακό κεφάλαιο και οι παγκοσμιοποιημένες εταιρείες Big Farma, Google κλπ. αύξησαν την περιουσία τους κατά 80 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο πόλεμος, όπως φαίνεται, έχει πάντα τα ίδια χαρακτηριστικά. Οι λαοί στην πρώτη γραμμή να είναι τα θύματα και αυτοί που κάνουν τον πόλεμο να φτιάχνουν καινούρια θησαυροφυλάκια για τον πλούτο που αποκτούν. Όπως ακριβώς τους απλούς στρατιώτες που είχε στείλει ο Μποδοσάκης και οι κυβερνητικοί του υπάλληλοι στην Μικρά Ασία τους σκότωναν ελληνικές σφαίρες που πουλούσε ο ίδιος στον Κεμάλ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο πόλεμος, όμως, μαζί με τη δημοκρατία δεν μπορούν να παντρευτούν. Ζούμε την εποχή της «πανδημίας» όπου εξελίσσεται ένα παγκόσμιο πραξικόπημα κατάργησης της όποιας δημοκρατίας έχει απομείνει, την κατάργηση κοινωνικών κατακτήσεων του προηγούμενου αιώνα, του παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού σε όλες τις εκφάνσεις της προσωπικής τους ζωής. Καμια εκλεγμένη κυβέρνηση, κανένα κοινοβούλιο δεν παίρνει αποφάσεις. Όλοι και όλες υλοποιούν κατευθύνσεις και αποφάσεις του ΠΟΥ ενός οργάνου του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου και της Κίνας στα πλαίσια καινούριων συμμαχιών που διαμορφώνονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της οξύτητας του πολέμου τους είναι ότι παλιά νέκρωνε ο πλανήτης για να παρακολουθήσουμε σε παγκόσμια κλίμακα ένα διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ, του πλανητάρχη, όπως τον είχαν βαφτίσει χαϊδευτικά όλα  τα ΜΜΕ. Για πρώτη φορά δίκτυα εθνικής και παγκόσμιας εμβέλειας διέκοψαν το απ’ ευθείας διάγγελμα του προέδρου των ΗΠΑ, Τραμπ, που έκανε καταγγελίες για νοθείες στις προεδρικές εκλογές. Δεν είναι τρελός, λοιπόν, ο Τραμπ, που διέκοψε τη χρηματοδότηση στον ΠΟΥ, απλά είναι στο άλλο στρατόπεδο συμφερόντων του κεφαλαίου.

Το παραπάνω παράδειγμα έως την κατάργηση ακόμα και του οκταώρου, την αστυνομοκρατία, τις απαγορεύσεις με διατάγματα αστυνομικών διευθυντών, την παρουσία ένστολων στρατιωτών στους δρόμους (πιθανώς με διαταγή άμεσης εκτέλεσης δια τουφεκισμού άμα τη εμφανίση ενός κορονοϊού), μέχρι τον έλεγχο μέσω των μηνυμάτων, πότε θα ψωνίσουμε, πότε θα πάμε στη δουλειά, πότε θα βγάλουμε το σκύλο μας βόλτα, πότε και αν επιτρέπεται να αγκαλιάσουμε να αγγίξουμε το χέρι της κοπελιάς μας, δείχνουν το μοντέλο της κοινωνίας που χτίζουν για το μέλλον. Μιας κοινωνίας για τον άνθρωπο με ολοκληρωτικά αντιανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Η παγκόσμια κοινωνία θα βυθίζεται ακόμα πιο πολύ στη  δίνη του πολέμου τους, στα εφιαλτικά του αποτελέσματα και ο τρόμος και ο φόβος θα οδηγεί  με μαθηματική ακρίβεια την ανθρωπότητα στο αδιέξοδο και καταστροφικό δίλημμα ανάμεσα στον παγκόσμιο νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό από τη μια και τον εγχώριο εθνικό φασισμό και ναζισμό από την άλλη. Δηλαδή ανάμεσα σε μια  ιδεολογία τον ναζισμό που είναι μεν ανθρωποκεντρική αλλά μόνο για την αρία φυλή και μια ιδεολογία από την άλλη που απαξιώνει τον άνθρωπο και τη ζωντανή εργασία και που θεωρεί την απώλεια της ανθρώπινης ζωής παράπλευρη απώλεια και το χάλασμα μιας μηχανής πραγματική απώλεια.

Αυτό το δίλλημα αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά. Σε όλη την Ευρώπη άρχισαν να υπάρχουν αντιδράσεις απέναντι στο νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό από μικρές μέχρι τεράστιες μαζικότατες όπως αυτή στη Λειψία της Γερμανίας. Σχεδόν, όμως, όλες κάτω από την καθοδήγηση και την πολιτική ηγεμονία της άκρας δεξιάς. Μικρό ελπιδοφόρο μήνυμα οι μαύρες και κόκκινες σημαίες στις μαζικές εκδηλώσεις κυρίως στην Ιταλία.

Ο Πόλεμος είναι εδώ. Η αφύπνιση του λαού κάτω από τις μαύρες και κόκκινες σημαίες με τις σημαίες της δημοκρατίας και της εθνικής ανεξαρτησίας πρέπει να γίνει τώρα, χθες. Γιατί όσο ο πόλεμος εξελίσσεται στα δύο δικά τους στρατόπεδα, ούτε τη δημοκρατία θα γλιτώσουμε, ούτε τη φτώχεια ούτε το χτύπημα της ζωντανής εργασίας αλλά ούτε τον παγκόσμιο πόλεμο με στρατιωτικούς όρους ακόμη και με πυρηνικά πλήγματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ