Κραουνάκης: Θα έστελνα την Χριστοδουλοπούλου στο Βλαδιβοστόκ – Αγαπώ τον Πολάκη (Video)

0
13

Για τη μουσική του, τη παράσταση στις 15 Ιουνίου, στο θέατρο Πέτρας αλλά και τις σχέσεις του με την παρούσα κυβέρνηση και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μίλησε ο στην ΕΡΤ ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Ο Πολάκης δεν είναι ο μόνος από την κυβέρνηση που είναι φίλος μου και που αγαπώ. Παρόλο που και στην κυβέρνηση και στον κόσμο είναι γνωστό ότι δεν είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή “Για την Ελλάδα” με τον Σπύρο Χαριτάτο.

«Αυτό δεν έχει να κάνει, έχω φίλους και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΚΙΝΑΛ. Είναι γνωστό που ψηφίζω. Ακόμα και εκεί όντας μη – κομματόσκυλο έχω το δικαίωμα να κρίνω και βλέπω και εκεί πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου» πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Και συνέχισε: «Είμαστε πατριώτες με τον Πολάκη, έχω μια συγγένεια σε σχέση με τον θυμό του χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συμφωνώ εφ’όλης της ύλης στον τρόπο που αντιδρά. Ο Πολάκης και με εχθρούς μέσα από την κυβέρνηση ήταν ο άνθρωπος που με πείσμα έβαλε να ανοίξουν οι φάκελοι της διαπλοκής. Κι αν κάτι με πληγώνει είναι ότι όλους αυτούς που δεν ήθελα να ξαναδώ μπροστά μου, τους ξαναβλέπω και κουνάνε και το δάχτυλο στον κόσμο, όπως ο Σημίτης ας πούμε».

Αναφορικά με την Τασία Χριστοδουλοπούλου και όλα όσα έγιναν με την μετάταξη της κόρης της είπε χαρακτηριστικά «Θα την έστελνα στο Βλαδιβοστόκ. Όχι συγγνώμη, στο Βλαδιβοστόκ θα την έστελνα. Πρόκειται για μεγάλη γελοιότητα. Εκθέτει την κυβέρνηση, αριστερούς ανθρώπους που είναι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεγάλη ντροπή αυτό που έκανε».

 

topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ