Λαχταρούν το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα οι χαφιέδες των τοκογλύφων.

0
19

Λαχταρούν το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα οι χαφιέδες των τοκογλύφων.

Στη μία φωτογραφία βλέπετε το «πραξικόπημα» με τους 30 «αυθόρμητους» πράκτορες … και την ίδια στιγμή πράκτορας στο ΒΗΜΑ είδε τον στρατό της Βενεζουέλας … να «διχάζεται»!

Κι όπως στη Συρία παρίσταναν τους Σύριους εξεγερμένους μισθοφόροι από Σαουδική Αραβία , Τυνησία ,Αγγλία , Γαλλία και ΗΠΑ … έτσι και στη Βενεζουέλα έστειλαν εισαγόμενους «διαδηλωτές» από Κολομβία.

Λαχταρούν το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα οι χαφιέδες των τοκογλύφων.77Πραξικόπημα στη Βενεζουέλα από τους χαφιέδες των τοκογλύφων. Η «σοσιαλιστική» ΑΥΓΗ αναφέρει ψυχρά τα γεγονότα μέσω του Reuters των Ιμπεριαλιστών ... Ούτε κραυγές αγωνίας , ούτε γλαφυρότητες , ούτε οργή για τον κίνδυνο υπεξαίρεσης των μεγαλύτερων αποθεμάτων πετρελαίου στη Γη από τους τοκογλύφους.

Απλά περιμένουν να συμβεί το μοιραίο …ακριβώς όπως έκαναν κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν. Μόλις αντιληφθούν ότι απέτυχε η προσπάθεια … τότε θα αρχίσουν να κάνουν δηλώσεις για την ανάγκη προστασίας της Δημοκρατίας και την αποφυγή αιματοχυσίας… πάλι έτσι γενικά χωρίς να παίρνουν φυσικά θέση υπέρ του Μαδούρο …

Στο άρθρο αυτό της «αντιμπεριαλιστικής» ΑΥΓΗΣ αναφέρεται 13 φορές το όνομα του χαφιέ της OTPOR Γκουαιδό … και μόνο 5 φορές του Μαδούρο.

Λαχταρούν το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα οι χαφιέδες των τοκογλύφων.2
Όλοι οι πραξικοπηματίες που παίρνουν εντολές από τους τοκογλύφους είναι ευπρόσδεκτοι από την «αριστερή» κυβέρνηση και τον «Δεξιό» Τύπο… .τους ρουφιάνους του Soros δηλαδή.

Λαχταρούν το πραξικόπημα στη Βενεζουέλα οι χαφιέδες των τοκογλύφων.Γι’ αυτό και άνθρωποι της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ διαδήλωναν υπέρ της παροχής ασύλου στους Τούρκους δολοφόνους κάτι που φυσικά έκανε χωρίς αντιρρήσεις η «αριστερή» κυβέρνηση. Το θεατράκι «δεξιάς» κι «αριστεράς» πουλάει ακόμα στους χαζούς Έλληνες.

 

grothia.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ