Μας «πιάσανε στον ύπνο»: Μαντέψτε τι έρχεται, μετά τις «Πρέσπες» (Βίντεο)

0
17

Η Συμφωνία των Πρεσπών, δημιούργησε πολλές αντιδράσεις.

Αρκετοί Έλληνες είπαν ότι δεν συμφωνούν με την λύση που έφεραν οι κύριοι Τσίπρας-Ζάεφ. Βέβαια τον πρώτο λόγο τον έχει ο πρωθυπουργός, για αυτό και εφάρμοσε κάτι που δεν ήθελε η πλειοψηφία, όμως εδώ υπάρχει μια σημαντική…υποσημείωση. Αρκετοί Έλληνες γνώριζαν τις πεποιθήσεις του Αλέξη Τσίπρα, αλλά τον στήριξαν με έμμεσο ή άμεσο τρόπο.

Το Σκοπιανό «τελείωσε». Λύθηκε με τον τρόπο που όλοι και όλες γνωρίζουμε. Οι εξελίξεις που ήρθαν όμως, δεν είναι καθόλου καλές.

Μας έπιασαν στον ύπνο. Η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας, δήλωσε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η Ελλάδα θα ήταν καλό, να επιτηρεί τον ουρανό των Σκοπίων. Θα προστατεύουμε εμείς τα Σκόπια, μιας και αυτή η χώρα, δεν έχει καμία δυνατότητα.

Δηλαδή: Δώσαμε Όνομα-Εθνότητα-Γλώσσα, υπάρχει περίπτωση να δώσουμε και… εναέρια προστασία, ο ελληνικός στρατός έχει εκπαιδεύσει, Σκοπιανούς στρατιωτικούς, τα ψαροκάικα των γειτόνων θα «μπούνε» στην Θεσσαλονίκη κ.α

Η κατάσταση είναι δύσκολη.

Τι γίνεται όταν μια χώρα, έχει τόσα πολλά κοινά σημεία με μια άλλη χώρα;

Δυστυχώς, τα συμπεράσματα βγαίνουν εύκολα και για να είμαστε συγκεκριμένοι, θα πρέπει να δούμε το βίντεο που ακολουθεί, για ακόμα μια φορά:

photo:pexels

 

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ