«Μια» λογική εξήγηση: Οι επιθέσεις των αντιεξουσιαστών, στην Αθήνα (Βίντεο)

0
4

Οι δήθεν αντιεξουσιαστές, τις τελευταίες ημέρες έχουν χάσει κάθε λογικό όριο. Οι άγνωστοι αλλά γνωστοί, εχθές έκαναν όλη την Ελλάδα να παγώσει.

Όπως σας ενημερώσαμε στο el, μέλη του Ρουβίκωνα, έριξαν κόκκινες μπογιές στο Κοινοβούλιο, αλλά και καπνογόνα. Το γεγονός αυτό, έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα. Επίσης έγινε γνωστό ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στο προεκλογικό κέντρο του κ.Μπακογιάννη.

Σαν να μην έφταναν αυτά τα τραγικά περιστατικά, έγινε και κάτι άλλο: Οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, για να φωνάξουν δήθεν υπέρ του Δ.Κουφοντίνα

Που θα μας οδηγήσουν οι παραπάνω ενέργειες;

Θα παρθούν καλύτερα μέτρα ασφαλείας. Οι ίδιοι οι πολίτες μάλιστα, θα το ζητήσουν αυτό, από μόνοι τους. Στην καλύτερη περίπτωση, θα υπάρξει οργανωμένο σχέδιο, ώστε να μην ξαναδούμε εικόνες σαν τις χθεσινές. Στην χειρότερη περίπτωση, θα παρθούν ακραία μέτρα ασφαλείας. Αυτό δεν θα ήταν συνετό να συμβεί.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους κύριους που εμφανίζονται ως αντιεξουσιαστές, να κάνουν το παιχνίδι τους. Ας σκεφτούμε όλοι πολύ σοβαρά, το ενδεχόμενο να τα κάνουν όλα αυτά, ώστε μετά οι πολίτες να ζητήσουν τον … έλεγχο τους. 

Ας σκεφτούμε: Ο Δ.Κουφοντίνας βρίσκεται στην φυλακή εδώ και χρόνια. Οι αντιεξουσιαστές που δήθεν νοιάζονται για τα δικαιώματά του, θυμήθηκαν ξαφνικά το τελευταίο διάστημα, να κάνουν πορείες; Παλιότερα δηλαδή, δεν τους ανησυχούσε τίποτα; 

Έχουμε λοιπόν, δύο σημαντικά δεδομένα:

  • Κάνουν φασαρίες, ώστε οι πολίτες να ζητήσουν μεγαλύτερο έλεγχο.
  • Κάνουν φασαρίες, σε ύποπτο «πολιτικά», χρόνο. Σε 4 ημέρες, θα γίνουν εκλογές. 

 

Γιωργος Φαρμάκης

el.gr

Πηγή φωτογραφίας: pexels

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ