Νέα μέτρα ελάφρυνσης για τη μεσαία τάξη προωθεί η κυβέρνηση

0
12

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης προανήγγειλε μέτρα για τη στήριξη της μεσαίας τάξης και την ενίσχυση της ανάπτυξης και νέες παροχές τις οποίες ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Ο κ. Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τα μέτρα αυτά τις επόμενες πέντε εβδομάδες, δεν έδωσε όμως πληροφορίες για το είδος το μέτρων.

«Έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση τα τελευταία χρόνια. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στον αναχρονιστικό νεοφιλελευθερισμό που μας έβαλε στην κρίση. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά», επισήμανε ο κ. Χαρίτσης.

Είπε ακόμα ότι τα στελέχη της κυβέρνησης «δεν πρόκειται ποτέ να κουνήσουμε το δάχτυλο στους πολίτες για τις επιλογές τους. Δεν αντιμετωπίζουμε τη λαϊκή βούληση α λα καρτ. Η συσσωρευμένη πίεση της πολυετούς κρίσης και της λιτότητας ήταν μεγάλη, ιδίως για τα μεσαία στρώματα. Μετά από τέσσερα χρόνια πολιτικής σταθερότητας που δημιούργησε η κυβέρνησή μας, η πίεση αυτή εκφράστηκε στις κάλπες των ευρωπαϊκών και των αυτοδιοικητικών εκλογών», σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

 

sofokleousin.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ