Νέα μελέτη επιστημόνων από ΜΙΤ και Portland: Οι εμβολιασμοί κατά covid19 βλάπτουν σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα.

0
129

Μελέτες από Helmholtz Center for Infection Research, Ιατρική Σχολή Ανόβερου, Πανεπιστήμιο Βόννης και Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ δείχνουν το ίδιο!!

Νέα μελέτη επιστημόνων από ΜΙΤ και Portland: Οι εμβολιασμοί κατά covid19 βλάπτουν σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα. Μελέτες από Helmholtz Center for Infection Research, Ιατρική Σχολή Ανόβερου, Πανεπιστήμιο Βόννης και Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ δείχνουν το ίδιο!!

Νέα μελέτη επιστημόνων από ΜΙΤ και Portland αξιολογημένη από ομοτίμους ερευνητές συμπεραίνει ότι: Οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού θα μπορούσαν να βλάψουν σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα . Δεν υπήρξε ποτέ εγκεκριμένο εμβόλιο mRNA στην ανθρώπινη ιατρική κατά μολυσματικής νόσου. Ενώ οι περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών αυξάνονται, μια τρέχουσα μελέτη δεν αποκλείει καν τον κίνδυνο θανατηφόρας βλάβης από το λεγόμενο φαινόμενο ADE.

Όλο και περισσότερες επιστημονικές συνεισφορές δείχνουν ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών. Η αιτία έγκειται στη διαδικασία γνωστή ως “Αντίσωμα -εξαρτώμενη ενίσχυση” – για συντομία ADE. Τα ομώνυμα αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση δεσμεύονται στην επιφάνεια των ιών, αλλά δεν μπορούν να τα εξουδετερώσουν. Αυτό οδηγεί σε βελτιωμένη πρόσληψη του ιού σε ένα κύτταρο και έτσι προάγεται η εξάπλωση και η αναπαραγωγή του. Η Stephanie Seneff του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης και ο Greg Nigh της Naturopathic Oncology στο Πόρτλαντ πραγματεύονται αυτόν τον κίνδυνο σε περισσότερες από 40 σελίδες. Τα ευρήματα μιας ερευνητικής ομάδας από το Helmholtz Center for Infection Research, την Ιατρική Σχολή του Ανόβερου, το Πανεπιστήμιο της Βόννης και γιατρούς και ερευνητές από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση. Μετά τον εμβολιασμό, η αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος στους λεγόμενους υποδοχείς που μοιάζουν με εργαλεία μειώθηκε. Αυτά παίζουν ουσιαστικό ρόλο στο έμφυτο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς αναγνωρίζουν τις δομές των παθογόνων.

Ανεπιθύμητα αντισώματα που ενισχύουν τη μόλυνση

Μετά τον εμβολιασμό, η ανοσοαπόκριση σε αυτούς τους υποδοχείς περιορίστηκε όχι μόνο με ιικούς αλλά και με βακτηριακούς παθογόνους παράγοντες. Με άλλα λόγια: τα εμβόλια mRNA αλλάζουν την ανταπόκριση του έμφυτου ανοσοποιητικού συστήματος και την υποκείμενη ανοσία στα παθογόνα. Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich έχει ήδη επισημάνει ότι ανεπιθύμητα αντισώματα που εντείνουν τη μόλυνση μετά από εμβολιασμό ή ασθένεια κορονοϊού θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυξημένη μόλυνση σε περίπτωση περαιτέρω μόλυνσης στη χειρότερη περίπτωση. Περαιτέρω ανησυχίες δημιουργεί ένα πρόσφατο άρθρο στο περιοδικό «Journal of Infection» . Κατά συνέπεια, τα τρέχοντα εμβόλια θα είχαν μια ορισμένη ασυλία έναντι της αρχικής παραλλαγής του ιού κοροναϊού, αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς μοντέλων των συγγραφέων της μελέτης, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με τις μεταλλάξεις του ιού. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα εμβολιασμένα άτομα δεν θα μπορούσαν πλέον να έχουν λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα χωρίς ενισχυτικό εμβολιασμό για νέες λοιμώξεις. Ο κίνδυνος ADE είναι ιδιαίτερα υψηλός όταν μολύνεται με την παραλλαγή Delta.

«Όλοι που εμβολιάζονται έχουν θρομβώσεις αίματος»

Τα αντισώματα που εντείνουν τη μόλυνση πυροδοτούν επίσης μια λεγόμενη καταιγίδα κυτοκινών, η οποία δεν είναι σπάνια θανατηφόρα. Ο Sean Brooks το συζήτησε σε μια διάλεξη που μπορείτε να δείτε εδώ με αφορμή μια συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής του ΝΔ Οχάιο. Ο λέκτορας με διδακτορικό στην εκπαίδευση και, σύμφωνα με τον δικό του λογαριασμό, συγγραφέας 23 βιβλίων, αναφέρεται στην ομιλία του σε διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων του ιολόγου και μικροβιολόγου Robert Melone, ο οποίος στη δεκαετία του 1980 εργάστηκε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στους σημερινούς εμβολιασμούς mRNAΕκτός από την ενίσχυση και την αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος που εξαρτάται από τα αντισώματα, αναφέρει τη θρόμβωση ως τρίτο θανατηφόρο κίνδυνο: «Όλοι οι εμβολιασμένοι έχουν θρόμβους αίματος. Αν δεν με πιστεύετε, υπάρχει τρόπος να το μάθετε », είπε ο Μπρουκς. «Κάντε ένα λεγόμενο τεστ D-dimer, με το οποίο ανιχνεύεται η πήξη του αίματος σε μικροσκοπικό επίπεδο. Αυτή τη στιγμή, καθώς σας μιλάω,απαλλάσουμε από θρόμβους αίματος τους ανθρώπους ». Με βάση τα στατιστικά στοιχεία του «Our World in Data», σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί είτε με εμβόλια φορέα είτε με εμβόλια mRNA. Εάν η θεωρία ADE αποδειχθεί αληθινή σε αυτό το πλαίσιο, η ανοσολογική απάντηση περίπου 2,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων θα μπορούσε να επηρεαστεί.epochtimes 23/8/21

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ