Νέο βίντεο από τη θεομηνία στη Χαλκιδική

0
16

Η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική άφησε πίσω της έξι νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές στην περιοχή.

Σε ένα ακόμη βίντεο καταγράφηκε η σφοδρότητα με την οποία έπληξε η φονική κακοκαιρία τη Χαλκιδική.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Facebook, ένας άνδρας τρέχει να καλυφθεί, τη στιγμή που σφοδροί άνεμοι σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Τρομακτική καταιγίδα χτύπησε σήμερα το βράδυ την Χαλκιδική και την βόρεια Ελλάδα. Ενδεικτικί βίντεο από την Χαλκιδική. ΙΣΧΥΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΙΞΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗΥπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς στην Χαλκιδική.

Publiée par Forecast Weather Greece sur Mercredi 10 juillet 2019

Η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική άφησε πίσω της έξι νεκρούς, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η κακοκαιρία σάρωσε τη Χαλκιδική σε λίγα μόλις λεπτά.

Με το φονικό μπουρίνι το οποίο τον Ιούλιο του 1983 είχε αφήσει πίσω του εννέα νεκρούς στη Θεσσαλονίκη παρομοίασε τη φονική κακοκαιρία ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.

Την εκτίμηση ότι θα υπάρξουν ξανά καιρικά φαινόμενα όπως αυτά που έπληξαν το βράδυ τη Χαλκιδική έκανε από την πλευρά του ο καθηγητής Γεωλογίας και Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος τους ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας.

 

sputniknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ