Νέο μοντέλο διακυβέρνησης: Οι Ευρωπαίοι ΖΗΤΑΝΕ την αντικατάσταση των πολιτικών από…. (Βίντεο)

0
10

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το Ινστιτούτο (The Center for the Governance of Change) του ιδιωτικού Ισπανικού Πανεπιστημίου IE University, την οποία δημοσίευσε το δίκτυο RT, αρκετοί Ευρωπαίοι πολίτες είναι απογοητευμένοι από το πολιτικό σύστημα και ζητάνε ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης.

1 στους 4 δηλώνει ότι θέλει να αντικατασταθούν οι άνθρωποι (πολιτικοί), από την άψυχη Τεχνητή Νοημοσύνη και τις θέσεις-κλειδιά να τις αναλάβουν τα…ρομπότ. Σε κάποιες χώρες μάλιστα, 1 στους 3 θέλει να καταργηθούν οι πολιτικοί στην ουσία.

Στην Γαλλία το 25% θέλει την αντικατάσταση των πολιτικών, από ρομπότ. Στην Γερμανία το 31%. Στην Ιρλανδία το 29%. Στην Ιταλία το 30%. Στην Ολλανδία το 43%. Στην Πορτογαλία το 19%. Στην Ισπανία το 26% και στο Ηνωμένο Βασίλειο το 31%.

Σημείωση: Αν και οι πολίτες εκφράζουν φόβους για την επέλαση της Τεχνητής Νοημοσύνης, θεωρούν ότι (η Τεχνητή Νοημοσύνη), μπορεί να τους…ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν, ότι οι πολιτικοί έχουν «πέσει» στα μάτια των ανθρώπων. Με αυτό τον τρόπο, οι πολίτες τώρα ζητάνε να τους κυβερνήσουν τα ρομπότ, τα οποία δεν θα κάνουν «εκπτώσεις», αλλά θα εφαρμόζουν τα πάντα με ψυχρή λογική.

Είναι μακρινό αυτό το μέλλον; Φυσικά και όχι. Η έρευνα που διαβάσατε παραπάνω, δεν έγινε τυχαία, σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολιτικοί μοιάζουν ή είναι όντως αναξιόπιστοι.

Η τεχνολογία υπάρχει:

Τα σχόλια δικά σας!

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ 

el.gr

Photo Credits:Pexels

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ