ΕΚΤΑΚΤΟ> Η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε τις εκκλήσεις για εμβολιασμό όλων των παιδιών άνω των 12 ετών

0
86

Eνώ η Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ επιχειρεί να διασωθεί πολιτικά και κυρίως να διαφυλάξει την υστεροφημία της στο παρά 5΄του πολιτικού της βίου εν μέσω ραγδαίων αποκαλύψεων για την παγκόσμια ενορχήστρωση της πανδημίας και των εμβολιασμών ο υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας  δήλωσε ότι οι εταιρίες δεν έχουν το δικαίωμα να ρωτούν τους  εργαζόμενους για το εμβολιαστικό καθεστώς τους. Την ίδια στιγμή η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε τις εκκλήσεις για εμβολιασμό όλων των παιδιών άνω των 12 ετών.

Το εμβόλιο Covid δεν θα προσφερθεί σε όλους τους άνδρες άνω των 12 ετών, αφού οι ειδικοί απέρριψαν την αυξανόμενη πίεση για επέκταση της διάθεσης του σ΄αυτή την ηλικία.

Ο υπουργός Παιδείας Γκάβιν Γουίλιαμσον ήταν μεταξύ εκείνων που ζητούσαν να προσφερθεί σε όλα τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω το εμβόλιο, με τη συγκατάθεση των γονέων.

Σήμερα όμως η Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) επέκτεινε το τρύπημα σε μια ελαφρώς ευρύτερη ομάδα 200.000 ευάλωτων παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Ενώ όλοι οι άνω των 16 ετών μπορούν να κάνουν το εμβόλιο, όσοι είναι ηλικίας 12 έως 15 ετών θα μπορούσαν να το πάρουν μόνο εάν ήταν κλινικά ευάλωτοι ή ζουν με ενήλικες που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρών ασθενειών και  παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών με δρεπανοκυτταρική νόσο ή διαβήτη τύπου 1.

kourdistoportocali.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ