Οι Έλληνες Επιμένουν να Αγωνίζονται : ΥΔΝΟΝ…. Μην μου τις …τρούφες τάραττε !

0
13

Είναι το όνομα της τρούφας στην Αρχαία Ελλάδα , που τα πρώτα δείγματα της καταγράφηκαν στην ορεινή Πελοπόννησο … Εκεί ακριβώς που συλλέγονται κατά 90 % και καλλιεργούνται κατά 10% και οι τωρινές τρούφες με το όνομα ΥΔΝΟΝ !

Είναι η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων τρούφας στην Ελλάδα που καλύπτουν πολλές διαφορετικές γαστρονομικές ανάγκες υψηλής ποιότητας και προσφέρουν πινελιές αρχέγονης νοστιμιάς στο σύγχρονο διατροφολόγιο . Διαθέσιμες ήδη από το 2018 σε ξενοδοχεία και εστιατόρια ανά την Ελλάδα όπου καταναλώνονται φρέσκες , διατίθενται εδώ και λίγο καιρό σε καλαίσθητα βαζάκια από ανεξάρτητα καταστήματα παραδοσιακών, ντελικατέσσεν και βιολογικών προϊόντων καθώς οι ΥΔΝΟΝ είναι οι πρώτες τρούφες που έχουν ενταχθεί σε διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων , απο την ΒΙΟΕΛΛΑΣ .

Μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα καθώς εμπεριέχουν τον πολύτιμο καρπό και όχι απλώς άρωμα και αιθέρια έλαια , τα Υδνον – Hydnon παράγονται σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της Ιταλίας, χώρας ηγέτιδας στην τεχνογνωσία της τρούφας και ανατρέπουν κατεστημένα γεύσης με την πλούσια , ιδιαίτερη και …καταλυτική τους δράση !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ