Ο Κοττάκης αποχώρησε από εκπομπή της ΕΡΤ μετά από κόντρα με Κοτρώτσο και Τζανακόπουλο (Βίντεο)

0
16

Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης αποχώρησε από εκπομπή της ΕΡΤ μετά από κόντρα που είχε με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον παρουσιαστή Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η Επόμενη Μέρα», το βράδυ της Δευτέρας, με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αλλά και τον παρουσιαστή Σεραφείμ Κοτρώτσο και στη συνέχεια να αποχωρεί από το πάνελ.

Όλα ξεκίνησαν με τον Κοττάκη να περιγράφει όσα προηγήθηκαν πριν την επιστολή Καραμανλή στον Τζορτζ Μπους για την επίλυση του Σκοπιανού και την ονομασία της γειτονικής χώρας.

Η περιγραφή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Τζανακόπουλου ο οποίος αναρωτήθηκε εάν πρόκειται για «πολιτική ή δημοσιογραφική τοποθέτηση» κι εάν είναι εκεί «ως εκπρόσωπος κόμματος».

Από την πλευρά του, ο κ. Κοτρώτσος κάλεσε τον κ. Κοττάκη να κάνει ερώτηση, λέγοντας ότι θα πρέπει να τον διακόψει. «Δεν είσαι εκπρόσωπος του Καραμανλή», είπε ο κ. Κοτρώτσος.

Ο κ. Κοττάκης διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι «προσβάλλομαι όταν στο 10ο δευτερόλεπτο με διακόπτετε».

Ξεκινώντας να θέσει το ερώτημα, ήρθε η αντίδραση του κ. Τζανακόπουλου ο οποίος τον κατηγόρησε για «συνωμοσιολογία».

«Είστε προσβλητικός και συνωμοσιολόγος», είπε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απευθυνόμενος στον Μανώλη Κοττάκη.

Διαμαρτυρόμενος ο κ. Κοττάκης, είπε στον κ. Κοτρώτσο ότι «εάν θες μπορώ να φύγω», όταν ο παρουσιαστής ζήτησε να γίνει διάλειμμα για διαφημίσεις.

«Από την αρχή που προσπαθώ να θέσω επιχείρημα “τρώω τάκλιν”», είπε ο κ. Κοττάκης, προσθέτοντας ότι θα αποχωρήσει «διότι δεν μου δίνεται η δυνατότητα να υποβάλλω ερώτηση». Ενώ ο κ. Κοτρώτσος ακούστηκε να του λέει να προχωρήσει, η εκπομπή κάνει διάλειμμα. Όταν το διάλειμμα τέλειωσε, ο Μανώλης Κοττάκης είχε αποχωρήσει.

«Δυστυχώς ο συνάδελφος Μανώλης Κοττάκης δεν περίμενε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα να θέσει το ερώτημα. Παρότι τον τιμώ και τον σέβομαι  – έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια – αυτού του είδους την προσέγγιση για να τοποθετούνται κι όχι να ρωτούν τους εκπροσώπους των κομμάτων, δεν την κατανοώ, αλλά αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη», σχολίασε ο παρουσιαστής Σεραφείμ Κοτρώτσος.

 

sputniknews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ