Ο Κούλης άδειαζε Κυμπουρόπουλο και στήριζε ανισότητες πριν γίνει cool

0
29

Το νέο πολιτικό ξεκατίνιασμα με βάση την κόντρα Κυμπουρόπουλου – Πολάκη, λίγο πολύ όλοι την παρακολουθήσαμε.

Για όσους μπορεί να το έχασαν, όλα ξεκίνησαν με την ακόλουθη ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Στη συνέχεια, τα παπαγαλάκια της ΝΔ έπεσαν να φάνε τον Πολάκη, με τις κλασικές υπερβολές και διαστρεβλώσεις ενώ τα Συριζοτρόλ έσπευσαν να τον στηρίξουν και γενικά έγινε για μια ακόμα φορά ένα αριστουργηματικό ξεκατίνιασμα που θύμισε χρυσές εποχές Τατιάνας, όταν ακόμα έβλεπε κύκλους και δεν είχε γίνει “κυριλέ”.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής όμως. Ο Κυμπουρόπουλος πράγματι έκανε χρήση ενός ευνοϊκού για τα ΑΜΕΑ νόμου. Καλώς έκανε και καλώς υπάρχει αυτό ο νόμος και μακάρι να επεκταθεί ώστε αμβλυνθούν όσο περισσότερες γίνεται ατυχίες και αδικίες της ζωής.

Υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί με αυτό; Ναι. Υπάρχει. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και το είχε πει ανοιχτά, δημόσια στην ΔΕΘ το 2017.

Αυτός που σήμερα υπερασπίζεται τον Κυμπουρόπουλο στην κόντρα του με τον Πολάκη, δήλωνε:

Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες. Κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση και όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη Δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα. 

Υπάρχει και σε βίντεο:

 

libertin.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ