Ο Κ. Αγγελόπουλος πλήρωσε τους μισθούς της Χαλυβουργικής

0
6
Φώτο: Eurokinissi

Στην καταβολή των μισθών των εργαζομένων της Χαλυβουργικής, προχώρησε ο Κ. Αγγελόπουλος, μετά και το μπαράζ κινητοποιήσεων που έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγη ώρα δόθηκαν τα χρήματα που οφείλονταν στους εργαζόμενους, οι οποίοι χτες προχώρησαν σε στάση εργασίας μεταξύ 10 και 12 το πρωί και σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του εργοστασίου.

Όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι εκτός από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης, η μεταφορά τους από και προς το εργοστάσιο με μισθωμένα οχήματα, είναι θέμα ημερών να διακοπεί, λόγω οφειλών προς την εν λόγω εταιρεία, ενώ συνεργεία καθαρισμού έχουν σταματήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθώς δεν έχουν εξοφληθεί, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να αναγκάζονται να φέρνουν μέχρι και χαρτί υγείας από το σπίτι τους.

Χτες σε ανακοίνωση του ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης σε ανακοίνωση του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, ανέφερε: «Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον αγώνα για ζωή και δουλειά, για αξιοπρέπεια και αμοιβή των εργαζομένων της Χαλυβουργικής. Είναι ένας αγώνας ενάντια στην αναλγησία μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Ελλάδας, αυτής του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, που νομίζει ότι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους, οι ψυχές τους, είναι κάτι σαν τα πάγια στοιχεία της επιχείρησης που μπορεί άμα παλιώσουν να τα πετάξεις».

 

economistas.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ