«Πάνω από 8.000 κρούσματα σήμερα» λέει ο Ν.Θωμαϊδης: Έτσι διέσπειραν τον ιό για να επιβάλλουν τώρα μέτρα lockdown

0
66

Νομίζουμε ότι πρέπει πλέον να πάψουμε να κοροϊδευόμαστε, η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει ξεφύγει, είτε λόγω ανικανότητας, είτε γιατί ήθελαν να την αφήσουν να ξεφύγει ώστε να μπορέσουν να επιβάλλουν μέτρα περιορισμού των ελευθεριών, αλλά και να πουλήσουν φαρμακευτικά σκευάσματα στους πολίτες. 

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες νέο ρεκόρ με 7.335 νέα κρούσματα, 65 θανάτους και 477 διασωληνωμένους και παρόλο που τα αυξημένα νούμερα οφείλονται στα πολλά τεστ η πραγματικότητα είναι ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Δεν γίνεται πέρσι τέτοιον χρόνο που έγραφαν ότι η χώρα «βράζει» από κορωνοϊό να είχαμε 2.384 κρούσματα, 41 θανάτους και 263 διασωληνωμένους, παρόλο που δεν υπήρχε το εμβόλιο. Τότε η κυβέρνηση βλέποντας αυτά τα νούμερα έβαλε την Ελλάδα σε lockdown (γιατί τότε μπήκαμε σε lockdown) το οποίο διήρκησε περίπου 7 μήνες. 

Σήμερα η Ελλάδα έχει εμβολιάσει 6.725.209 άτομα με δύο δόσεις, 6.425.108 με μια, ενώ 467.389 έχουν κάνει και την τρίτη. Άρα πώς γίνεται δυνατόν με τόσους εμβολιασμένους να έχουμε τέτοιους αριθμούς. 

Μάλιστα ο καθηγητής αναλυτικής Χημείας στο ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης, υποστήριξε ότι σήμερα θα έχουμε πάνω από 8.000 νέα κρούσματα, ενώ ο Νίκος Τζανάκης μιλά ακόμα και για 20.000 κρούσματα τον Φεβρουάριο.

Τι όμως γίνεται; 

Η κυβέρνηση έχει αρκεστεί στο να ρίχνει το ανάθεμα στους ανεμβολίαστους και να κατηγορεί για τα πάντα αυτούς και αναφέρεται συνεχώς σε «πανδημία ανεμβολίαστων».

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχουν προσθέσει και την «πανδημία των πρώην εμβολιασμένων» (όσοι έχουν κάνει την 2η δόση πριν 6 μήνες). Η πραγματικότητα είναι όμως ότι πρέπει να κοιτάξει αλλού το πρόβλημα και αυτό είναι στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους εμβολιασμένους.

Ακόμα και εάν οι «ειδικοί» υποστηρίζουν ότι τώρα ξαφνικά έμαθαν ότι οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουν και νοσούν η επιστημονική κοινότητα το γνώριζε εδώ και πολλούς μήνες. Τι έκανε όμως η κυβέρνηση; Έδωσε «ελευθερίες» σε εμβολιασμένους, δηλαδή απλώς έδωσε μια γεύση κανονικότητας στους εμβολιασμένους και τους άφησε παντού χωρίς τεστ. 

Από την άλλη έκανε τεστ παντού και συνεχώς στους ανεμβολίαστους, ένα τεστ το οποίο μάλιστα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους. Αποτέλεσμα είναι οι ανεμβολίαστοι να βρίσκονται σε ένα άτυπο lockdown και οι εμβολιασμένοι να νιώθουν ευγνώμονες για τα μέτρα «ελευθερίας» που τους έχει δώσει η κυβέρνηση. Στην πραγματικότητα, όπως είπε ο Κ.Φαρσαλινός, είναι «μικροί και ασήμαντοι κομπάρσοι που τους δίνουν ελάχιστα από τα αυτονόητα αλλά νομίζουν πως λαμβάνουν προνόμια».

Και τελικά πως δρουν αυτοί; Χωρίς να προσέχουν, χωρίς να κάνουν κανένα έλεγχο και με το να μεταδίδουν τον ιό ελεύθερα (και νόμιμα) σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Το pronews.gr είχε αναφέρει προσφάτως την μελέτη του βρετανικού Imperial College το οποίο επιβεβαίωνε τα όσα είπε ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης, ότι «το μεγάλο πρόβλημα και ο κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους αυτή την στιγμή είναι οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, νοσούν και μεταδίδουν».

Την ίδια ώρα όλοι μας έχουμε στον κοντινό μας κύκλο εμβολιασμένους που τον τελευταίο καιρό έχουν κολλήσει κορωνοϊό και επειδή δεν έκαναν κανένα έλεγχο συνέχιζαν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr το Σαββατοκύριακο εμβολιασμένος θετικός στον κορωνοϊό πήγε σε μεγάλο γήπεδο των Αθηνών, εκεί που πηγαίνουν μόνο εμβολιασμένοι χωρίς να ασχοληθεί όμως κανείς. Γιατί; Γιατί υποτίθεται ότι είναι Covid-free χώρος.

Κάπως έτσι πλέον θα λειτουργεί όλη η κοινωνία πλέον. Οι εμβολιασμένοι θα μεταδίδουν τον ιό, αλλά νόμιμα, και οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να ελέγχονται διαρκώς από την αστυνομία για το εάν έχουν κάνει τεστ. 

Και φυσικά επειδή τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς η κυβέρνηση θα επιβάλλει ένα ακόμη lockdown για να μας «σώσει».

pronews.gr

  Τα άρθρα που δημοσιεύονται   εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη της των «Αναστοχασμών»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ