Ποιος σας είπε ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα «βγάλουν» την κυβέρνηση που θέλουν; Δεν θα πιστέψετε, τι ΕΙΠΩΘΗΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
15

Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για το ελληνικό Κράτος.

Ξεχάστε το ελληνικό καλοκαίρι και τις όμορφες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Όχι δεν είμαστε αρνητικοί, ούτε θεωρούμε ότι είναι κακό να υπάρχει τουριστική ανάπτυξη. Το πρόβλημα είναι άλλο!

Έρχονται οι εκλογές του Μαΐου (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές). Το μεγάλο θέμα είναι όμως, πότε θα έρθουν οι Εθνικές εκλογές. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, αλλά δεν θα το ακούσετε αυτό στα διάφορα πάνελ (με ελάχιστες εξαιρέσεις).

Δύσκολες στιγμές έρχονται και σχεδόν κανένας δεν το έχει καταλάβει ή μάλλον δεν θέλει να το καταλάβει. Στην χώρα μας, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε τον πολυπολιτισμό και κάνουν ότι μπορούν, για να δημιουργήσουν μια πολυεθνική κοινωνία, στην οποία τον πρώτο λόγο δεν θα τον έχουν οι Έλληνες.

Βλέπετε οι Έλληνες νευρίασαν με την Συμφωνία των Πρεσπών και δεν πρόκειται να στηρίξουν την σημερινή κυβέρνηση. Υπάρχουν όμως κάποιοι που θα την στηρίξουν.

Πριν δείτε το τρομερό βίντεο που ακολουθεί, θα πρέπει να γίνει μια πολύ σημαντική διευκρίνιση: Μακάρι η ανθρωπότητα να ήταν ΈΝΑ. Όχι όμως ΕΝΑ όπως την θέλει η Νέα Τάξη, που επιθυμεί να καταστραφούν τα ήθη και τα έθιμα των λαών.

«ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ»:

ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΒΙΤΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΙΞΕ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! ΑΘΗΝΑ 23/3/19ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ''''ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ'''' ΒΙΤΣΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙΣ,ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Publiée par Κίνημα Εθνικής Ανεξαρτησίας sur Mercredi 27 mars 2019

 

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ