Πρόκληση Μπογδάνου: «Επίδοξοι δολοφόνοι οι 1.500 του ΚΚΕ» που κατέβηκαν στους δρόμους (Video)

0
15

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεχίζει τις εμπρηστικές τοποθετήσεις του σε όποιο τηλεοπτικό βήμα του προσφερθεί. Χθες το βράδυ, μετά και το κατασταλτιικό πογκρόμ της αστυνομίας, την επιστράτευση αυρών, το κυνήγι διαδηλωτών με τους δικυκλιστές της “Δράση”, και τις αθρόες προσαγωγές και συλλήψεις, δε δίστασε να χαρακτηρίσει «επίδοξους δολοφόνους» τα μέλη του ΚΚΕ που «έσπασαν» την χουντικής έπμνευσης απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει κάθε πορεία της επετείου του Πολυτεχνείου.

«Έχετε μείνει σε τέσσερις αστυνομικούς ενώ έχουμε 1500 επίδοξους δολοφόνους στους δρόμους της Αθήνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, θέλοντας να περάσει στα ψιλά τον αστυνομικό αυταρχισμό και την αστυνομική βία που κατέγραψαν οι κάμερες στα Σεπόλια αλλά και στο κέντρο της Αθήνας με τις ευλογίες του υπουργού ΠΡΟΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο οι τέσσερις αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν αγρίως μια ολόκληρη οικογένεια στα Σεπόλια μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας τους δεν είναι τίποτα μπροστά στους… «1500 επίδοξους δολοφόνους του ΚΚΕ» όπως είπε.

«1500 επίδοξοι δολοφόνοι του ΚΚΕ έστω και εξ αμελείας βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας» ανέφερε ο Κ. Μπογδάνος ο οποίος ωστόσο δεν είπε κουβέντα για τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού από τους χιλιάδες αστυνομικούς που ήταν όλοι μαζί στους δρόμους ή που επιτίθεντο κατά δεκάδες και εγκλώβιζαν διαδηλωτές σε κτίρια και στενούς δρόμους.

topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ