Πως θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ; Έτοιμος να καταρρεύσει ο Τζο Μπάιντεν – Δεν μπορούσε να μιλήσει & πνιγόταν συνεχώς (βίντεο)

0
16

Σοκάρει η εικόνα του πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και εκτός απροόπτου μελλοντικό προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος με το ζόρι ολοκλήρωσε ομιλία… 14 λεπτών καθώς φαινόταν έτοιμος να καταρρεύσει ενώ πνιγόταν συνεχώς και έβηχε.

Σε ομιλία διάρκειας 14 λεπτών από το… σπίτι του, προσπάθησε να καθαρίσει το λαιμό του 17 φορές!

Εκτός από την ειδική μπότα που φοράει μετά το ατύχημα που είχε παίζοντας με τον σκύλο του Μέιτζορ, τώρα εμφανίστηκε και άλλο πρόβλημα υγείας. Χθες, προσπαθούσε να καθαρίσει το λαιμό του όχι μία αλλά αρκετές φορές, την ώρα που προσπαθούσε να κατηγορήσει τον Τραμπ ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί την ήττα του μετά και την – αναμενόμενη- εκλογή του (Μπάιντεν) από το Σώμα των Εκλεκτόρων.

Σε ομιλία του από το σπίτι του στο Ντέλαγουερ, ο 78χρονος Δημοκρατικός άρχισε να επικρίνει τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ο βήχας τον ανάγκαζε πολλές φορές να διακόπτει την λεκτική του επίθεση εναντίον του Τραμπ: «Σας ευχαριστώ, αλλά έχω κρυώσει λίγο, λυπάμαι, αλλά κοιτάξτε, τα καταφέρατε, τα καταφέρατε, δεν είναι αστείο», είπε ασυνάρτητα αφού τελείωσε την ομιλία του.

Συνέχισε τον ασύνδετη σκέψη του λέγοντας ότι «Αυτή η εκστρατεία για την προεδρία μοιάζει περισσότερο με την πρώτη φορά που ήμουν 29 ετών και διεκδικούσα αξίωμα στη Γερουσία. Πίστευα ότι οι απλοί άνθρωποι και οι εξαιρετικοί άνθρωποι θα έρθουν μαζί μου… Δεν μας απογοητεύσατε. Δεν απογοητεύσατε τη χώρα. Το εννοώ πραγματικά, σκεφτείτε το», πρόσθεσε.

Πάντως, οι χρήστες στα social media μοιράζονται την ανησυχία τους για την υγεία του προέδρου Τζο ακούγοντας τον βήχα και την βραχνή φωνή του. Ένας χρήστης έγραψε στο Twitter: «Πιες λίγο νερό, Τζο. Μας τρομάζεις».

Από την πλευρά της, η γιατρός Μέλοντι ΜακΚλάουντ έγραψε στο Twitter, απευθυνόμενη στην ανώτερη σύμβουλο του Μπάιντεν Κάριν Ζαν-Πιέρ, να τον συμβουλεύει να βήχει στο εσωτερικό του αγκώνα του παρά στο χέρι του για καλύτερη υγιεινή.

Ένας χρήστης του Twitter υποστήριξε ότι «ο Μπάιντεν καθάρισε το λαιμό του τουλάχιστον 17 φορές απόψε στην ομιλία του 14 λεπτών!». «Μήπως πρέπει να πάρει σιρόπι για τον βήχα;», ήταν η πρόταση ενός άλλου χρήστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 
pronews.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη και ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ