Πώς ο Άδωνις πήρε «πάνω του» το φάλτσο με τα μπρος – πίσω Μητσοτάκη στην αύξηση του προστίμου (Video)

0
7

Λίγες ημέρες μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των πολιτών, μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το πρόστιμο για τους παραβάτες των μέτρων θα ανέβει από τα 300 στα 500 ευρώ, όσο περίπου το επίδομα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ υποστήριξε ότι η πρόταση ήταν ένα μέρος των προτάσεων του Υπ. Ανάπτυξης.

«Η πρόταση για την αύξηση των προστίμων ήταν ένα κομμάτι των προτάσεων του υπουργείου Ανάπτυξης, κυρίως γιατί θέλαμε να δώσουμε στους γιατρούς μας και στην επιτροπή την αίσθηση ότι θα παρακολουθήσουμε πολύ αυστηρά την τήρηση των μέτρων. Γιατί αυτό χρειαζόταν για να πειστούν αυτοί οι άνθρωποι ότι μιλάμε σοβαρά» δήλωσε ο Άδωνις.

Ασφαλώς καθώς δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για κάτι τέτοιο, ουδείς γνωρίζει πώς υπέπεσε σε τέτοιο επικοινωνιακό φάουλ η κυβέρνηση και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς ανακοίνωσε την αύξηση του προστίμου στη Βουλή και αμέσως μετά την τριτολογία του ο πρωθυπουργός ανέβαλε την απόφαση. O Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να αναλάβει ο ίδιος την ευθύνη γι’ αυτό το φιάσκο «ανταποδίδοντας» στον πρωθυπουργό την κάλυψη που τού παρέσχε στο θέμα της Θεσσαλονίκης.

 

topontiki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ