ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

0
12

Αγαπητοί φίλοι/ες

Τέλειωσαν και αυτές οι εκλογές αλλά ο Γολγοθάς της πατρίδας μας μέσα από την παγίδα χρέους, την φτωχοποίηση, τον ευτελισμό των αξιών, την αποεθνικοποίηση θα συνεχιστεί. Ευχόμαστε στη νέα κυβέρνηση να βελτιώσει την απαράδεκτη κατάσταση  που παρέλαβε  από την ΠΦΑ. Όμως, πολύ φοβόμαστε ότι, εκτός από το μέτωπο  της παιδείας και κυρίως της εγκληματικότητας όπου υπάρχουν βάσιμες ελπίδες βελτίωσης, στους άλλους τομείς πολύ λίγα είναι εφικτά αφού η οικονομική κατολίσθηση είναι προδιαγεγραμμένη μέσα από την κατοχή της χώρας μας από την Ευρώπη της Γερμανίας.
Είναι αστείο να υποστηρίζεται ότι μόνο με μεταρρυθμίσεις θα αντιμετωπιστεί το τεράστιο βουνό του τεχνητού χρέους που μας φόρτωσε η ευρωκόλαση, το οποίο αυξάνεται αλματωδώς κατά περίπου 30 δις ετησίως,παρ’ όλη τη σκληρή λιτότητα και την υφαρπαγή του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας.
Είναι κωμικοτραγικό και ανόητο να πιστεύει κανείς ότι, θα σωθούμε από τα μνημόνια, τη λιτότητα, την απέραντη φτωχοποίηση, την κατοχή της χώρας μέσα στην κόλαση της ευρωζώνης. Ποτέ κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας από τη σφαγή.
Εμείς θα συνεχίσουμε να κρατάμε αναμμένο το κερί της αλήθειας. Των απόψεων που εκφράζονται εδώ στην ιστοσελίδα μας οι οποίες αποτελούν τη μοναδική σοβαρή πρόταση εξόδου από την κρίση.
Η ιστοσελίδα μας γράφεται από εθελοντές και χωρίς καμιά απολύτως στήριξη, έχει φτάσει να έχει πολλούς χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα, γεγονός που καταδεικνύει την ανταπόκριση των απόψεών μας στο ευρύ κοινό.
Ευχαριστούμε τους φίλους που μας στηρίζουν και τους και τους καλούμε να συστρατευτούν στην προσπάθειά μας για το καλό της πατρίδας. Ζητούμε να μας συγχωρέσουν για τα όποια λάθη αναγραμματισμού και γραφής που γίνονται λόγω του ότι δεν διαθέτουμε επαγγελματικά στελέχη και ειδικότερα επιμελητές ύλης
Γεγονός  είναι ότι, η  παγκοσμιοποίηση αμφισβητείται. Το ίδιο και η Γερμανική υπερκυριαρχία και το ευρώ – μάρκο. Οι κοσμογονικές ανατροπές που έχουν συντελεστεί και συντελούνται στις ΗΠΑ, Μ.Βρετανία, Ιταλία και αλλού,  δείχνουν ότι η ροή της ιστορίας οδεύει προς την κατεύθυνση όπου επιμένουμε να πορευόμαστε.
Οι Γερμανοί μπορεί να κερδίζουν κάποιες μάχες αλλά χάνουν τους πολέμους. Έχασαν τους δύο πρώτους μεγάλους πολέμους. Και θα χάσουν και τον τρίτο, τον οικονομικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει για την κατάκτηση της Ευρώπης με πρώτο μέγιστο θύμα τη χώρα μας.
Εδώ στην κατοχική ευρωμνημονιακή Ελλάδα,παρ’ όλο τον ανελέητο βομβαρδισμό ψεμάτων και τρομοκρατίας από τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ, ολοένα και περισσότεροι πολίτες ταυτίζονται με τις θέσεις μας και βλέπουν ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από τη συντεταγμένη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.
Το ευρωβαρόμετρο αλλά ακόμα και οι συστημικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι, ο ευρωσκεπτικισμός είναι πλειοψηφικός και  στον ελληνικό λαό. Το ψέκασμα από τα κατοχικά ΜΜΕ ξεθωριάζει.Η αλήθεια δεν μπορεί να μείνει φυλακισμένη για πάντα.
Είναι εξόχως παράλογο και αντιδημοκρατικό, το ισχυρό ή και πλειοψηφικό ρεύμα του ευρωσκεπτικισμού, της απαλλαγής από τη Γερμανική κατοχή και της επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα να μην έχει εκπροσώπηση στη Βουλή. Προς αυτήν την κατεύθυνση στοχεύουμε. Θα υπάρξουν κάποια στιγμή οι βάσεις και προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας μεγάλης, σοβαρής, πατριωτικής, δημοκρατικής συμπαράταξης που θα ανατρέψει το πολιτικό τέλμα και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η χώρα.
Η έλλειψη πόρων και η αγωνία όλων για την προσωπική μας επιβίωση, ασφαλώς και δεν βοηθούν στο να ενεργοποιηθούμε όπως και όσο θα έπρεπε. Δεν διαθέτουμε επαγγελματικά στελέχη, ΜΜΕ, χορηγούς, αφανείς πόρους και επιδοτήσεις, όλα όσα δηλ. είναι αναγκαία για να προβάλλουμε δυναμικά τις θέσεις μας.Αυτά τα κατέχει σε αφθονία η προδοτική “συμμορία του ευρώ”. Εμείς έχουμε την αλήθεια και το δίκιο με το μέρος μας. Και μια δυνατή καρδιά για να επιμείνουμε σε αρχές που υπηρετούν την πατρίδα. Θα επιμείνουμε και στο τέλος θα νικήσουμε.
Αυτήν την εποχή τα κεντρικά στελέχη της ιστοσελίδας μας έχουν ακαδημαϊκές και πολιτικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό και για το λόγο αυτό, αδυνατούμε να τη διατηρήσουμε με εντατικό ρυθμό. Όπως και πέρυσι την ίδια εποχή έτσι και τώρα, θα κατεβάσουμε για λίγο τις γραφίδες αλλά θα παραθέτουμε κατά περίπτωση κάποια κείμενα. Θα κάνουμε ένα διάλειμμα για να επανέλθουμε κοντά σας το φθινόπωρο.
Συνιστούμε στους καλούς φίλους της ιστοσελίδας να διαβάζουν ειδικότερα τα κείμενα που ανήκουν στις κατηγορίες, “θέσεις”, “σημαντικά” και “ξεχωρίζουν”, τα οποία και εμείς αναρτούμε περιστασιακά και στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας μας. Θα επανέλθουμε δριμύτεροι και καλύτεροι στο τέλος του καλοκαιριού.
Ραντεβού λοιπόν από τον Σεπτέμβριο για να συνεχίζουμε τη μάχη για την ανάσταση της πατρίδας. Δεν φοβόμαστε την σύγκρουση και δεν βολευόμαστε με την υποταγή. Αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και όχι για τις καρέκλες. Αγωνιζόμαστε για την πατρίδα και τη δημοκρατία. Αγωνιζόμαστε με συνέπεια για αρχές, αξίες και ιδανικά. Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή της ευρωμνημονιακής κατοχής με στόχο την εθνική και οικονομική ανεξαρτησία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την πραγματική δημοκρατία. Η “βελούδινη” γερμανική οικονομική κατοχή θα ανατραπεί αργά ή γρήγορα. Αρκεί να έχουμε υπομονή και επιμονή στον αγώνα, στην ελπίδα,στο όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τη Ελλάδα μας.
Καλό καλοκαίρι για εσάς και τους δικούς σας, έχοντας πάντα στο νου τη μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδας. Η ανατροπή φαίνεται πάντα αδύνατη στη αρχή μέχρι να γίνει πράξη έλεγε ο Μαντέλα. Και εδώ στην κατοχική Ελλάδα του σήμερα, δεν έχουμε άλλο δρόμο από το να αγωνιστούμε για να φέρουμε αυτήν την ανατροπή. Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ.

 

odosdrachmis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ