Ρ.Χ.Πολ στον Αμερικανό υπ.Υγείας: «Υπάρχει υστερία κατά των ανεμβολίαστων – Εκπροσωπείτε το αντίθετο της αλήθειας»

0
14

«Βολές» για την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, αλλά και για τις υπόλοιπες κυβερνήσεις που υιοθετούν μέτρα όπως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός (πχ. η ελληνική) εξαπέλυσε ο Αμερικανός γιατρός και ρεπουμπλικάνος πολιτικός, Ράνταλ Χάουαρντ Πολ. 

Ο Ρ.Χ.Πολ υπηρετεί ως Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών για το Κεντάκι από το 2011 προειδοποίησε σε συνέντευξή του ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι ενεργούν «υστερικά» όταν πρόκειται για ανεμβολίαστους ανθρώπους και ότι αυτό που ισχυρίζονται είναι «στην πραγματικότητα το αντίθετο της αλήθειας».

Ο Πολ είχε μια επική συνάντηση με τον τον υπουργό Υγείας του Μπάιντεν, Ξαβιέ Μπεσέρρα, την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ο γερουσιαστής επέκρινε τον Μπεσέρρα επειδή αγνόησε την ισχυρή προστασία που φέρνει η φυσική ανοσία.

«Θέλετε να απολογηθείτε στους 100 εκατ. Αμερικανούς που νόσησαν με Covid-19 και έχουν ανοσία και όμως εσείς θέλετε να τους βάλετε κάτω και να τους εμβολιάσετε; Θέλετε να απολογηθείτε που τους αποκαλέσατε αυτούς “θιασώτες της επίπεδης Γης;”.

Σχεδόν όλες οι μελέτες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία είναι ισχυρότερη απ’ αυτή που προσφέρουν τα εμβόλια. Το κάνετε αυτό γιατί θέλετε να υποταχθούμε στη θέληση σας», είπε ο Ρ.Χ.Πολ στον Αμερικανό υπουργό Υγείας.

Τα όσα είπε έγιναν viral στην άλλη όχθη του Ατλαντικού με τον Πολ να μιλάει στο FOX για την στιχομυθία που είχε με τον Μπεσέρρα, εξαπολύοντας νέες «βολές».

«Εμείς που έχουμε νοσήσει από κορωνοϊό κινδυνεύουμε περισσότερο με το να είμαστε σε ένα περιβάλλον μόνο με εμβολιασμένους. Έτσι, αυτοί οι άνθρωποι είναι υστερικοί σε σχέση με τους ανεμβολίαστους, εκπροσωπούν στην πραγματικότητα το αντίθετο της αλήθειας. Αυτοί που έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν είναι οι εμβολιασμένοι και όχι όσοι νόσησαν», είπε ο Πολ.

«Σκεφτείτε όλους τους γιατρούς, σκεφτείτε όλους… τους νοσηλευτές που εργάστηκαν για ενάμιση χρόνο για να σώσουν ζωές, χωρίς εμβόλιο – πήραν τον Covid, επέζησαν, τώρα έχουν ανοσία και τα νοσοκομεία λένε απλώς: ‘Δεν αξίζεις, σε διώχνουμε’, εκτός αν υποβληθείς σε εμβόλιο. Όλα αυτά δεν ταιριάζουν με την επιστήμη».

 

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ