ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ: Άνοιξαν τα Έγκατα της Γης. Μετά από 40.000 σεισμούς ενεργοποιήθηκε μετά από 800 χρόνια ηφαίστειο στην Ισλανδία! Σεισμός 7,2 στην Ιαπωνία αναμένεται τσουνάμι! ”σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους”.

0
12

Σημεία των Καιρών. Άνοιξαν τα Έγκατα της Γης. Περισσότεροι από 40 000 σεισμοί ξύπνησαν ένα ηφαίστειο ανενεργό για 800 χρόνια στην Ισλανδία κοντά στο Fagradalsfjall, που εκτοξεύει λάβα σε εκατοντάδες μέτρα. Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη γιγαντιαία επιχείρηση από διασώστες.Δυο αεροδρόμια έκλεισαν και πολλοί δρόμοι έκλεισαν.Ο εναέριος χώρος έκλεισε. Το ηφαίστειο δεν είναι πολύ μακρία από την πρωτεύουσα Reykjavik στα ΝΔ της. Ήταν για 800 χρόνια ανενεργό και χιλιάδες σεισμοί σημειώθηκαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Γραφείο Ισλανδίας/ Gisli Olafsson.Αυτά στις 19/3/21 και την επομένη….

Προειδοποίηση για τσουνάμι εκδόθηκε από την Ιαπωνία το Σάββατο 20.3.21 αφότου ισχυρός σεισμός 7,2 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στα ΒΑ της χώρας. Το ύψος κύματος μπορεί να φτάσει ως και σ΄ένα 1 μέτρο και πιθανόν να πλήξει το διαμέρισμα Miyagi. Το επίκεντρο το σεισμού εστιάζεται στα 57 km ΒΑ του Sendai-shi.

Πριν 3 μέρες ασυνληθιστος σεισμός 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στ΄ανοιχτά της Αλγερίας. Τεκτονικές αλλαγές, γεωφυσικές μεταβολές, κινητικότητα των στοιχείων τη φύσης.

Εικόνα
Εικόνα

σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους καί λιμοί καί λοιμοί ἔσονται, φόβητρά τε καί σημεῖα ἀπ’ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται».(Λουκ. κα’, 9-11) ”καί ἔσονται λιμοί καί λοιμοί καί σεισμοί κατά τόπους· πάντα δέ ταῦτα ἀρχή ὠδίνων». (Ματθ. κδ’, 6-8)

Η Αποστασία της Ανθρωπότητας που προσκύνησε τον Άρχοντα του Κόσμου τούτου (πολιτικουγειονομικό ολοκληρωτισμό) ως ψευδοσωτήρα επιταχύνει τις εξελίξεις!!!

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ