«Στην χώρα που πρωθυπουργός είναι ο Κ.Μητσοτάκης μπράβοι μπαίνουν σε θέατρο»: Διέκοψαν παράσταση του Χ.Ζαραλίκου

0
17

Μαζί με τους μπράβους και η παρουσιάστρια Σ.Σταμάτη – Καταγγελίες ότι οι μπράβοι εισέβαλλαν γιατί ο Χ.Ζαραλίκος αναφέρθηκε στον Β.Μαρινάκη

Αδιανότητα είναι τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η λογοκρισία έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος μπράβοι εισέβαλλαν στην θεατρική του παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη» και την διέκοψαν. 

Στο βίντεο φαίνεται η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με μπράβους, όπως καταγγέλλει ο Χρ. Ζαραλίκος, να έχει διακόψει την παράσταση και να υπάρχουν διαπληκτισμοί.  Ο λόγος σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ότι στην παράσταση υπήρχε αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να σημειώσουμε ότι η Σάσα Σταμάτη δουλεύει σε ΜΜΕ που ανήκει στον Όμιλο Μαρινάκη.

Δημοφιλή άρθραpronews.grREAD MORE«Φωτία» έβαλε στο πλατό η Θέλξη με το αποκαλυπτικό φόρεμα! (βίντεο)

 

 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με ανάρτησή του στο Twitter στις 2 τα ξημερώματα ανέφερε:

«Στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

 

 

 

Να σημειώσουμε ότι ο Χ.Ζαραλίκος ανήκει στον χώρο της αριστεράς και έχει ασκήσει έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι εικόνες που βλέπουμε στο βίντεο μας προβληματίζουν, καθώς παρατηρείται τον τελευταίο καιρό μια απίστευτη προσπάθεια φίμωσης των διαφωνούντων.

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ