Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. τρία άτομα για παιδική πορνογραφία: Φωτογράφιζαν ανήλικες σε «καυτές» πόζες

0
4
Δύο άντρες, ηλικίας 40 και 67 ετών, και μία γυναίκα 40 ετών συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, καθώς κατηγορούνται ότι αποπλανούσαν ανήλικα κορίτσια.
Ύστερα από καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019 έρευνα, παρουσία Εισαγγελέα, σε τρία διαμερίσματα, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφικού υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Συνελήφθησαν τα τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων. Επιπρόσθετα, ο 40χρονος Έλληνας κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι προσέγγιζαν, σε διάφορους χώρους, ανήλικα κορίτσια και με την υπόσχεση ”ανάδειξης” και ”προώθησής” τους, τα έπειθαν να συμμετάσχουν σε ”ειδική” φωτογράφιση.
Από τις έρευνες στους χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεγάλος αριθμός φωτογραφιών, φωτογραφικές μηχανές, φορητός Η/Υ, tablet και ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.
Στην οικία του 40χρονου βρέθηκαν επιπλέον, ποσότητα κάνναβης βάρους 9,1 γραμμαρίων, δύο σπαθιά, δύο ράβδοι χειρός πολεμικών τεχνών και το χρηματικό ποσό των 6.600 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.
topontiki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ