Στο πλευρό του Αλέξη ο Κυριάκος για τη διευκόλυνση της μαζικής εισβολή Μουσουλμάνων μεταναστών

0
77

Σε τι διαφέρει ο Κυριάκος από τον Αλέξη ; Μα στο  γεγονός ότι, μόνο ο πρώτος φοράει γραβάτα ! Ο Αλέξης τη φόρεσε μια φορά, όταν μας ανακοίνωσε ότι…βγήκαμε από τα μνημόνια και μας γέμισε με άφθονο λυπητερό γέλιο, κοινώς  χαρμολύπη.

Το τραγικό με τη χώρα μας είναι πως, ο σε αναμονή Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ομνύει και αυτός στην ευρωκατοχή, χαμογελάει δουλοφρόνως στο Βερολίνο και σφυρίζει αδιάφορα, ή και συνηγορεί για  τη μεθοδευμένη μαζική εισβολή Μουσουλμάνων μεταναστών από τα ανατολικά μας σύνορα. Και σαν μην έφτανε αυτό, έδωσε γραμμή στο κόμμα του να ψηφίσει στο Ευρωκοινοβούλειο κατά του Όρμπαν της Ουγγαρίας, γιατί ο τελευταίος, που απολαμβάνει μια τεράστια δημοσφιλία στην χώρα του, δεν δέχεται την κατευθυνόμενη εισβολή μη-προσφύγων μεταναστών, σε πλήρη σύγκρουση με τον συμπατριώτη του Τζώρτζ Σόρος.

Στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Σάλτσμπουργκ όπου συμμετείχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης,δήλωσε: «Πρώτη προτεραιότητα της Ευρώπης σήμερα είναι να προσφέρει ασφάλεια στους πολίτες της. Και η αποτελεσματική συ-φύλαξη των συνόρων πρέπει να αποτελεί την πρώτη μας προτεραιότητα. Δυστυχώς, όμως, σήμερα η Ελλάδα είναι ουσιαστικά απούσα από αυτή τη συζήτηση».

Και εξήγησε τους τρεις λόγους για τους οποίους η Ελλάδα είναι απούσα από αυτήν τη συζήτηση: «Και είναι απούσα για τρεις λόγους: Ο πρώτος λόγος είναι ότι η έννοια της ασφαλούς φύλαξης των συνόρων, απλά, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της σημερινής κυβέρνησης. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η σημερινή κυβέρνηση εξακολουθεί να μην αποδέχεται την ουσιαστική διάκριση μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών. Και ο τρίτος λόγος είναι ότι δυστυχώς επί της σημερινής κυβέρνησης, δημιουργήθηκε το κολαστήριο της Μόριας, το οποίο προσβάλλει κάθε έννοια ανθρώπινης αξιοπρέπειας και διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό. Και αυτό παρ’ ότι έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία, όμως, φαίνεται ότι έχουν χαθεί στους σκοτεινούς διαδρόμους της κυβερνητικής αδιαφάνειας».

Το ποιο πρόσφατο δείγμα ανάλογης γραφής του Κυριάκου είναι η αγωνία που επιδεικνύει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας της ΝΔ Κώστας Μπακογιάννη, ανεψιός του Κυριάκου για τις συνθήκες διαβίωσης των”μεταναστών” στην πρωτεύουσα, η οποία τείνει να μοιάζει με το Ισλαμαμάντ.

Η όλη στάση του Κυριάκου δεν  παραπέμπουν σε καταδίκη της κατευθυνόμενης εισβολής και Ισλαμοποίησης της χώρας μας, αλλά επικεντρώνεται στις γνωστές κραυγές “ανθρωπιστικές” αγωνίας για το “κολαστήριο” της Μόριας και την ανάγκη βελτίωσης της διαβίωσής τους στη χώρα μας, που συνεπάγεται ανοιχτό προσκλητήριο για μεγαλύτερη εισβολή.  Ούτε λέξη δεν ακούστηκε από τον Κυριάκο για τη δουλεμπορική δράση των ΜΚΟ και την κακουργηματική τους δράση. Και φυσικά, ουδεμία συγκεκριμένη πολιτική δεν προτείνει για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εισβολής και Ισλαμοποίησής της.

Ο Κυριάκος από τα  δήθεν “δεξιά” και ο Αλέξης από τα “δήθεν” αριστερά, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα είναι περισσότερο αρεστός στα ξένα αφεντικά τύπου Τζώρτζ Σόρος. Να τους χαιρόμαστε και τους δυο.

odosdrachmis.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη και ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ