Συναγερμός έξω από την οικία της Σακελλαροπούλου: Εντοπίστηκε ύποπτο μηχανάκι – Βίντεο

0
5

Άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν ένα ύποπτο μηχανάκι έξω από την οικία της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης, έξω από το σπίτι της νέας Προέδρου της ΔημοκρατίαςΑικατερίνη Σακελλαροπούλου, λόγω του εντοπισμού ενός ύποπτου δίκυκλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «OPEN», τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή του Μεταξουργείου, όπου διαμένει η κα Σακελλαροπούλου, είναι δρακόντεια.

Στο πλαίσιο αυτό, οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας εντόπισαν ένα μηχανάκι, το οποίο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Αφού δεν κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον κάτοχο του δίκυκλου, στο σημείο έφθασαν δύο μονάδες της ΟΠΚΕ, οι οποίες πραγματοποίησαν εξονυχιστικό έλεγχο – υπό τον φόβο ύπαρξης εκρηκτικού μηχανισμού.

Λίγο αργότερα, βέβαια, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε κάτι ανησυχητικό, με αποτέλεσμα να σημάνει λήξη συναγερμού.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, οι έλεγχοι στην περιοχή έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες – και ιδίως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Σακελλαροπούλου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας εκλέχθηκε την Τετάρτη ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με 261 «ναι».

 

sputniknews.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ