“Τρομοκράτες” οι Παλαιστίνιοι της Γάζας σύμφωνα με ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ!

0
2

Σε Γραφείο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού του Ισραήλ φιλοδοξεί να μετατραπεί, όπως φαίνεται, η ιστοσελίδα left.gr του ΣΥΡΙΖΑ, αν και προς το παρόν τη δυσκολεύουν οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης.

Έτσι, χθες, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας την είδηση για τους αλλεπάλληλους δολοφονικούς βομβαρδισμούς της Γάζας από τον ισραηλινό στρατό, η ιστοσελίδα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “τρομοκράτες” τα θύματα της ισραηλινής βαρβαρότητας, γράφοντας επί λέξει, “Μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν 15 θέσεις των τρομοκρατών στο βόρειο και το κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας”.

Η δημοσίευση της αθλιότητας αυτής ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποχρεώνοντας τους συντάκτες της να την αποσύρουν.

Τελικά, παρά τις φιλότιμες πολύχρονες προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα, ως πρωθυπουργού, τους εναγκαλισμούς του με τον δολοφόνο Νετανιάχου, τις συμφωνίες για από κοινού αντιμετώπιση της “τρομοκρατίας”, όπως χαρακτηρίζεται η παλαιστινιακή αντίσταση στην ισραηλινή κατοχή και βαρβαρότητα, και την παραχώρηση στο Ισραήλ έως και βάσης ραντάρ στην ανατολική Κρήτη, δεν έφτασε ακόμη η ώρα για την απροκάλυπτη δημόσια υιοθέτηση του λόγου του ισραηλινού Γενικού Επιτελείου Στρατού και από τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ’ αυτόν εδώ τον λαό δεν περνάει εύκολα η φαιά προπαγάνδα του κράτους-τρομοκράτη της ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Υποχρεώνοντας τα φερέφωνά της σε αναδίπλωση, κάθε που επιχειρούν να σπιλώσουν τον ηρωικό αγώνα του λαού της Παλαιστίνης.

 

iskra.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ