Φίλης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος υπερασπιστής της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ»

0
4

Με προσωπικές επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζουν την προεκλογική τους καμπάνια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να εμφανίσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σαν σκληρό νεοφιλελεύθερο.

Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Νίκος Φίλης ο οποίος μιλώντας στο πρωινό του OPEN, υποστήριξε ότι “η πολιτική παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές, οι προτάσεις του για την ιδιωτικοποίηση των πάντων, ακόμη και της υγείας, τον αναδεικνύουν ως τον καλύτερο υπερασπιστή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ”

Ο πρώην υπουργός πάντως αναφέρθηκε και στα θέματα ασφάλεια;ς και δημόσιας τάξης μετά την χτεσινή επίθεση αντιεξουσιαστών σε εκδήλωση που παρίστατο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Εκτίμησε ότι η ΝΔ οδηγεί εκεί τη δημόσια συζήτηση επειδή έχει καταρρεύσει η ατζέντα της σε όλα τα άλλα θέματα και επιδιώκει να τρομοκρατήσει και να παίξει με τα αισθήματα φόβου των πολιτών.

“Τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας δείχνουν μείωση της εγκληματικότητας επί ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαίως υπάρχουν προβλήματα και γίνεται προσπάθεια. Οι επιθέσεις εναντίον πολιτικών συγκεντρώσεων είναι απολύτως καταδικαστέες, όμως, δεν έχουν τέτοια κλιμάκωση, ώστε, να συνιστούν κεντρικό πολιτικό πρόβλημα, όπως υπαινίσσεται η ΝΔ” ανέφερε σημειώνοντας ότι “Δεν υπάρχει εικόνα Καμπούλ ή Αφγανιστάν στο κέντρο της Αθήνας, ούτε φοβούνται οι πολίτες να κυκλοφορήσουν, ενώ και στα Εξάρχεια όπου υπάρχει ειδικό πρόβλημα, λόγω των διασυνδέσεων του οργανωμένου εγκλήματος με ορισμένες μορφές αντεξουσιασμού, η Αστυνομία παρεμβαίνει και συλλαμβάνει εμπόρους ναρκωτικών”.

Ο κ.Φίλης εμφνίστηκε ανενκτικός σε δράσεις όπως αυτές του Ρουβίκωνα αφου θεωρεί ότι “Τα τρικάκια και οι μπογιές δεν μπορούν να βαφτίζονται τρομοκρατικές ενέργειες”. Να ξέρουμε τι λέμε. Και επικαλέστηκε τις επιθέσεις εναντίον του Κοινοβουλίου για να καλέσει “τη ΝΔ και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καταδικάσουν τις επιθέσεις βαριά οπλισμένων ομάδων εφόδου τραμπούκων και ακροδεξιών, που προσπάθησαν να εισβάλουν στη Βουλή μετά τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό”

 

vimapress.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη - ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ