Φίλης: Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα- Διαφωνώ με το εμπάργκο σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ

0
24

Αυστηρό μήνυμα στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο Υπουργό Νίκο Παππά, για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ, στέλνει ο βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.

Σημειώνοντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ότι το στοίχημα της ΕΡΤ, με αφορμή και τα όσα υβριστικά ακούστηκαν σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή Δεύτερη Ματιά, χάνεται κάθε μέρα…Μάλιστα πρόσθεσε, με αφορμή το εμπάργκο στην δημόσια τηλεόραση που αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία, οτι η αξιωματική αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται τα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο, γιατί «παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ».

“Το στοίχημα της ΕΡΤ χάνεται κάθε μέρα. Η κυβέρνηση που πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει την ΕΡΤ θα έπρεπε να της δώσει όλες τις δυνατότητες να αποκτήσει κύρος σε μια συγκυρία κρίσης για τα ιδιωτικά κανάλια” δήλωσε ο Νίκος Φίλης.

Αναφορικά με το εμπάργκο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι: “Είμαι δημοσιογράφος και δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω ένα εμπάργκο όπως αυτό του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ. Αλλά υπάρχει δέκα φορές θέμα για την απόφαση της ΝΔ για εμπάργκο στην ΕΡΤ. Μας πηγαίνει σε παλιές εποχές. Η ΝΔ παίζει με την ιδέα να κλείσει την ΕΡΤ αν έρθει στην εξουσία”.

iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ